![]() |
weżcie miedzy innymi dlatego gram że tibia jest 2d, 3d to taki shit by był że głowa mała straciła by wtedy swój urok i wielu graczy
mam nadzieje ze cips nie popełni takiego błędu :baby: |
Heh racja jak by była tibia 3D to bym w to nie grała ;/. Ja gram w tibie właśnie dlatego, ponieważ jest 2D ;]. Połowa ludzi na świecie jakby była tibia 3D by się powiesiła xd
|
Cytuj:
|
Hehe, Tibia będzie 3D kiedy wyjdzie 4D:D8o
Down@ Nie wiem:D |
#up
Jak chcesz uzyskac czwarty wymiar? : o |
Cytuj:
|
Cytuj:
@ Topic ; Niewątpliwie - gierek 3D jest masa.No ale nie pogniewałbym się jakby Tibia była 3D.Dalej można by było robić PG itp , tyle że w bardziej realistyczny sposób.No i niewątpliwie system PvP wyglądałby "nieco" bogaciej.Nowa grafika nadałaby Tibii "kopa", po którym na pewno wielu ludzi by do niej wróciło.Nie zaprzeczam - wiele także by odeszło. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Był ten temat już 3 razy :S do zamknięcia |
Cytuj:
Chyba, że klimatem nazywasz "plx frizitanz" "maj grandmother jis giem kill u" itd... Ta gra straciła klimat, kiedy zaczęły napływać do niej fale noobów, czyli tak od 7.6. @topic Grafika 3D w tibi? Raczej nie tibia jest oryginalna właśnie dzięki swojej grafice 2D gier MMO z taką grafiką jak tibia jest dużo mniej niż gier z 3D Więc w tibi raczej powinno zostać 2D Chociaż i tak w nią nie gram. |
to po jakiego chuja sie wypowiadasz jak nie grasz?X(
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
tak szczerze to tibia jest 3d (trzeci wymiar to czas...) |
Cytuj:
|
Tibia w 3d straciłaby cały swój urok, tak samo jakby było widać jaką nosisz zbroje itp, to zepsułoby outfity i tibia stałaby się dużo gorsza X(
|
Cytuj:
nom GS byłby straszny, ale pomyśl o amazonkach... albo fury (ognista babka) 8o |
Michulek, rozwaliłeś mnie swoim postem.^^
Ja powiem tak, że moim zdaniem gdyby tibia miała być w 3D nie byłaby taka sama. Właśnie urok gry polega na tym, że jest orginalna. To znaczy nie tak jak większość on-line w trójwymiarze ;] |
Tibia.... odkąd pamiętam tibia miała wstrętno grafikę była w 2d całe armie noobow wciąż atakowały tibie nieograniczoną głupotą mimo to w nia graliśmy... znasz gre 3d(internetową) w którą gra tyle osob co w tibie...?
wojna w 3d... jak odrożnić kto twoj kto nie twoj...? exevo flam/frigo hur.... celować by się nie dało... zanim coś pierdolniesz pomyśl człowieku |
Cytuj:
PWND coś Ci się pomieszało,4D to jest czas 3D to jest-wysokość,szerokość,Grubość/głebokość i różne pochodne.Jak dla mnie jeżeli CIPsoft by zatrdunił dobrych grafików od 3D,i by się postarał to taka gra miała by prawo być bardzo dobra,nawet nie musiałoby to być pełne 3D,ale takie jak jest w ragnaroku,praktycznie tylko budynki są bardzo 3D,reszta to są modele rysowane i też jest widok "z góry",więc gdyby Tibia powstała podobnie to by miała prawo nawet być lepszą grą niż jest teraz. p.s Zamne chyba że chodziło Ci że Tibia MA 3 wymiary że wysokość,szerokość i czas,ale źle to napisałeś,bo jak się mówi że coś jest 3D to mamy na myśli że ma te wymiary co podałem,a to jest co innego niż napisać że coś ma 3 wymiary |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:11. |