Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Poradnik dla Maga (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172142)

Sadoo 10-05-2008 20:59

dobra robota

piternet 10-05-2008 22:27

Eee... Poradnik ogólnie na 2/10 za chęci...
Btw. Czy to nie jest zły dział? Powinien być chyba w dziale: Wasze propozycje poradników;) Czy się mylę?

Vil 11-05-2008 00:32

powinien byc w dziale "skasowane tematy".

Helodin 11-05-2008 05:29

hahaha kolejny fajny poradnik;(;(;(;(;(

od kiedy to na 70 lvlu sie soluje pojedyncze demony i jeszcze z sdkami:baby:

Sorc z great health potionami :baby:

omg jakie rozkazy dajesz na rookgardzie ^^ lol niema to jak zbierac szczury bo chyba bardziej sie oplaca zabic 2 wiecej niz targac 4 w bagu do sklepu

juz mi sie niechce dalej wyliczac szkoda zycia:o

moze miales 98 lvl ale na ots 7.6 z expem x10:cup:

Sehrman 11-05-2008 15:22

Rook:
jakbyś był nieco bardziej sprytny zauważyłbyś że zbiera się nie szczury a sery bo mniej ważą
2 level z mace wooden shield i studd zabije trolla - ale ty musiałes mieć skille - jak chcesz bić 1 trolla 15 min to se bij - na tym levelu bije sie jeszcze szczury albo węże i spidery

dalej dobrze

main

carlin ab i kazo a reszte demony zjadły co?

WoD - do 33 levela - chyba cię troll za mocno uderzył podczas expienia
cyce bije sie z necro rózdżki od 19 levela z fluidami

WoI możesz se bić dragi jak bedzie bug i zacznie walić z lodu jakoś o pacc nie wspomniałeś a scrab oczywiście
jesteś niezły skoro chodzisz na 33 lev na vampire na maxy,alnie oblegany exp na PoH - weź sie zastanów jak tam dojdziesz omijając GS bop na 33 levelu to se je możesz podziwiać przez jakieś 10 sekund zanim skończy ci sie mana i zobaczysz napis you are dead

50 level pacc - coś niezbyt tu napisałes o nim
50 lev no pacc - gdzie te hero? jest jakiś tajny tunel z veno do edron czy coś takiego?... większą ilośc dragów eee no np gdzie bo o DL nie napisałeś

70 level powiem krótko i zwięźle spieprzyłeś - pojedyńcze demony - super postawisz se monka i on ci bedzie bloczył ? SDkami to możesz se w demony rzucać niż z nich walic - odniesie to lepszy skutek - od kiedy mag używa GHP - bo chyba jestem niedorozwinięty i nie umiem przeczytać że nie moze

jak napiszesz że wzorowałes sie na poradnikach z tibii 7,6 oraz że kupiłes ta postać na allegro to ci uwierze - człowieku te poradnik jest do dupy krótko mówiąc - nie jestem MS ale nie korzystam tez z allegro i nie kupuje postaci z 90 levelem które czytają poradniki sprzed 3 lat piszą jeden do dupy i chca byc respect all

sam napisałbym lepszy - można nie grać sorkiem a napisac dobry poradnik - wystarczy popytać ludzi skorzystać ze świerzych poradników oraz poczytać na toibia.pl o itemach expowiskach potworach i przeglądnąć TE żeby dowiedzieć sie o respach potworów a nie wpisac allegro.pl - gry - tibia - 90 master sorc i kliknąć w kup teraz

Wudawip 15-05-2008 10:16

dobry poradnik xd

Matix120 22-06-2008 08:09

X( Żal co tu dużo mówić poradnik jest no ten tego... dobra mniejsza teraz pytanie do Ciebie. Grałeś kiedykolwiek w tibie sorciem? Czy to było tak że kolega Ci coś powiedział o tibi a ty chciałeś zabłysnąć głupotą...?

Matix120 22-06-2008 08:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barthollo (Post 2016384)
jestem pewien bo gram już troche w tibie, jestem doświadczonym MS więc wiem dużo o tej profesji

O lol wiesz dużo o tej profesji to gratuluje głupoty nono pewnie expiłeś na cycach do 98 xDD żeby się czegoś nauczyć o profesji którą niby grasz i masz h lvl ale coś wątpie ale pozdro miałem się z czego breHtać :faceoff::faceoff:

Xenhil 22-06-2008 18:18

@Kejli

won z keyloggerem

Apropo.Z daleka na screnie widać że to pall.Prosze moda o bana dla niego plix

paco11 29-09-2010 20:49

Teraz

Teraz to wszystko do D*** bo sd od lvla itd.. i hity sa zmniejszone ;/

rakhal 15-05-2012 22:34

Widze ze g*wno wiesz o sorcu ..
na 33 z woi na pojedyncze spawny dragow i ds ?
hero na facc yhym .
demon na 60 lvl taak chyba z waste 10k na 1 ..
Idz wbij z 50 lvl najpierw a nie piszesz poradniki ..

Niwe92 17-05-2012 18:30

Zasada jest prosta. Jeżeli nie masz czasu, to nie pisz poradników:).

Żeby zrobic dobry poradnik musiał byś poświęcić ok. 10h a ty ile czasu przeznaczyłeś na swój?:)

Ale archeolog powinien dostać bana:D.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:14.