![]() |
Nie wiem jak "zamiezasz" zdac polski rozszerzony...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down zniszczy wizerunek świadectwa maturalnego. |
Cytuj:
|
pol, ang, wos. podstawy. studia? zarzadzanie, e-biznes. damy rade ;)
|
A mi jeszcze dwa lata...
Jak to jest mało = ) O polski i angielski (rozszerzone) się nie boję. Gorzej z historią i WOSem (też rozszerzone). A z matmą, choć podstawa, to w ogóle źle. Powodzenia tegorocznym maturzystom. I dzięki za dłuży weekend = P |
Cytuj:
Cytuj:
|
J.Polski - podstawowy
J.Niemiecki - podstawowy Fizyka - podstawowy J.Angielski - rozszerzony Ehhh już tylko tydzień i zaczynie się...;( |
Cytuj:
|
Czy podczas matury trzeba wybrać coś rozszerzonego czy można wszystko normalne?
|
Mozna wszystko podstawowe.
|
w sumie jeszcze mam 2 lata...
matma - rozszerzona chemia - rozszerzona angielski - rozszerzony polski - podstawowy, bo z czwartym rozszerzeniem rady nie dam. a studia - na pewno coś z chemią na PŁ ;] powodzenia wszystkim tegorocznym maturzystom ;) a tak swoją drogą... można zdawać więcej niż 4 przedmioty? |
polski-podst
angielski-podst geografia-podst a potem wybieram się do policealnej , żeby w rok uzyskać zawód. |
Cytuj:
Np. Akademia Medyczna wymaga chemii, biologii oraz fizyki. Do tego dochodzi obowiazkowy polski oraz jezyk obcy. I juz mamy 5 :) Maksymalna ilosc to wlasnie bylo albo 5 albo 6 egzaminow. |
A nikt nie zdaje tutaj Historii Sztuki(WOK'u)? taki przyjemny przedmiot i łatwy do zdania
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie wiem dokładnie co to za studia, ale sądząc po nazwie też bym je rzucił. Ja tam easy mode: Polski, Angielski, Matma podstawowe. Moze pojde na PWR. |
Ja jeszcze 1 rok i pisze mature, powodzenia wszystkim zycze!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit Aha, jeśli ktoś się przyczepi do wieku, to tera zaripostuje, że inne szkoły mnie nie interesują, oprócz medycyny, ew. weterynarii. Z reszty wyklucza mnie albo stan zdrowia, albo niechęć. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:14. |