![]() |
Nie rozumiem zbytnio fabuły tego fake,ale to jest skojażone z jakimś anime Suel Enter hmmm chyba nie.No dobra ale ogólnie efekty special itp.. są zajebiste.A ocena to 8/10 czekam na next parta
Pozdrawiam |
Nieźle. Efekty dobre, teksty też. Tylko "Cool" mnie odrzuciło, ale cóż...
@down Pewnie się wyjaśni. To po cholerę pytasz? |
Nom ja tez zbytnio niektorych rzeczy nie rozumiem ale to się pewnie z czasem wyjasni... Tylko ten Qoona... Czemu jest Exile a jednak pomaga niczczycielom lub tam oczyscielom dusz?? To pewnie się z czasem wyjasni nie??
@Edit Tylko czemu tak mało i rzadko robisz części? :< |
Cytuj:
@topic: Wstrzymam się z oceną do next parta ;P |
Plusy:
-Od biedy fabuła -Qoona też jest Exile (chyba że źle zrozumiałem, ale Exile to ich wrogowie nie?) -Rotfl, Ministrant dla Księdza... Minusy: -Miecze są do dupy -Dwa razy powtarza się "Idiota" -Zajumja -Trochę to głupie... Ocena: Jak narazie, 5/10 |
Nowe anime, eh? Próżne.
6/10 |
Bardzo mi się podoba.
|
Nie wiem dlaczego , ale mnie właśnie się nie podoba :/ :confused: Może dlatego , że ta fabuła jest tak zawikłana iż się gubie :P No ale nic , kontynuuj :D
|
Niezłe. Domki nieco zbyt kwadratowe, ale cóż...
Nie jest źle, bo jest dobrze. Czekam na 1st part. |
9/10
(-) Masz za to że każdy obrazek ma inną wielkość tak to byłoby 10/10 |
Po za nie wciągającą fabułą i nudą oglądając tego fake'a zauwazyłem jeszcze coś. Te lokacje są strasznie monotonne ciągle to samo... Już chyba czaje o co w tym łazi... są sobie supeł ziomki i oni niszczą drugich supa ziomków, aby na świecie nikt nie zabijał niewinnych ludzi. No to masz 6/10
|
Jednye co mi sie tu podoba to out Ryouu i pare innych.
|
Grafika, nie jest pusto +
Troche monotonne, ciągle te same motywy (zielone sofy) Mało tych roślin jest, jeżeli był miłośnikiem, mogłeś tam naspamić. Fabuła: a bo ja wiem, nudne jak większość fake'ów. |
extra :]
Outfity:6/10 Efekty:6/10 Fabula:7/10 nie ma co liczyc to prolog no ale cóz podoba mi sie :] razem jak bym obliczyl 19/30 6.333/10 n1 8o |
ocena
9/10 :]
Za Anne... Zajeżdża Królem Szamanów ;]:evul: |
Cytuj:
Ogłoszenie!!! Czasami wraz z rozwojem wydarzeń użyje czegoś w rodzaju Sesji RPG, czyli raz na jakiś czas do ludzi, którzy zgłosili się do Fake'u i dostali się wyśle na PW kilka możliwości wyboru ruchy jaki uczynią. Na Odp. będę czekał maks. 3-4dni po tym czasie sam wybiorę jakiś ruch... Jednak bede starał sie uzywac tego dośc rzadko |
Zaslozona ocena.
Mmm bardzo ciekawy fake rozmiar nie jest wazny ale faba :d 10/10:cup:
@Up On chcial powiedziec ze w Shaman King tzn krol szamanow ten yoh i jego przyjaciele to ta anna co tamtym rozkazoje no wiesz^^ nie taki... wiesz ze kazde grzeczne dziecko o tej poze oglada Krula szamanuf! ;] :mag: magia , czary kto bedzie polakiem :flaga_pl: nastepca? BARANY! :faceoff:X( |
Jedno pospolite imię i już, popełnił plagiat. Tak jak ty nie mógł byś wymawiać swojego nazwiska bo to plagiat nazwiska dziadka twojego pradziada...
|
Nuuuuuuuuuuuuuuuuudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Omg chcesz zrobić z tego sesję? Marne 2/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:10. |