![]() |
Nie liczać błędów ortograficznych poradnik dobry. Wybrałem knighta i myślę, że dobrze wybrałem :)
Świat: Mythera Wybór: Knight lvl: 18 mlvl: 3 dobijam :] skille: 52/51 i rosna ;) |
Poradnik good ;)
Nie liczać błędów ortograficznych poradnik dobry. Wybrałem knighta i myślę, że dobrze wybrałem :)
Świat: Mythera Wybór: Knight lvl i mlvl: 18lvl i 3mlvl skille: 52/51 i rosna ;) |
Co tam błedy. I tak jak ktoś bedzie chciał to zrozumie o co chodzi. Bardzo fajny poradnik, na pewno pomoże wielu młodym graczom.
|
Ja sie nigdy nie czepiam poradników...
Ja sie zwykle nigdy nie czepiam poradnikow ani nikogo innego <jesli chodzi o opis postaci> ale... no... nie lubie jak ktoś wywyższa jedną postac od drugiej... Nie żebym coś do tego miał przecież każdy ma jakieś hobby:D:D:D
Ale ogolnie poradnik cool:D:D Lunara Ab' Dendriel Paladyn Lvl 15 <rośnie> Mlvl 8 <rosnie> Skille 49/32 <rosną> Fishing 36 <też rosnie;)> |
Ogólnie poradnik dobry (mój kolega juz nie jest takim newebie) dal poczatkujaych graczy jest idealny. Mnie sie juz nie przyda :p
|
Bardzo dobrze, że ktoś się tym zainteresował, ale mam jedno pytanie: Czy żeby zosatać Elite, Royal, Elder, Master, trzeba mieć PACC'a, promotion, 20 LVL i ani razu być zabitym do 20 LVL? Chce się tego dowiedzieć bo kumpel tk mi powiedział, a nie wiem czy to prawda.
|
@up G*wno prawda. Możesz sobie ginąć 1500 razy, może nawet nagrodę od CIPPów dostaniesz. Musisz mieć premium account, 20 k w kieszeni 20 poziom i zajść do króla w thais. Mówisz Hi Promotion Yes i jesteś teraz o rangę wyższy.
=== Co do tego co wszyscy piszą. Czy wy nie widzicie że to tekst przetłumaczony z www.tibia.com? Nie to żebym komuś zasług odejmował, ale wy zaraz unknowna zagłaskacie. A oto i link: http://www.tibia.com/guide/?subtopic...ters#vocations I NIE RZUCAĆ SIĘ NA MNIE Z PAZURAMI |
Nareszcie ktoś mnie oświecił...
|
Poradnik spoko Ci wyszedl.Nawet ja troszkę się z niego dowiedziałem...........
P.S.Jak się wkleja poradniki do tego działu ("wasze poradniki") ?????????? ;( |
Dla mnie cool :D!
Siemka! Fajny poradnik napewno przyda sie jakiemus nowicjuszowi :D :D :D :cup: :cup: :cup:
|
re
Mi się nie przyda bo go za późno odkryłem. Ale dla nobishów to w sam raz :)
|
Bardzo dobre tlumaczenie napewno niektorym sie przyda
|
:)
Spoko poradnik bardzo fajnie ujęty ,a co do błedów to ja na nie nie zwaram uwagi bo sam je popełniam dosyc często :D
|
Super poradnik, a poza tym witam wszystkich... Nie wiem czy już gdzieś pisałem bo rzadko tu zaglądam. Wybrałem Druida i po części tego żałuję... ;) Pordanik jest super i skorzystam z jego zalet :P
|
Good Poradnik aby tak dalej
|
A ja mam mały dylemat :S Niewiem kogo wybrać.... Knighta czy Pallka?? Gram na świecie non-pvp a nie wiem który lepszy :/ Może ktoś mi podpowie??
|
Ładny poradnik :)
|
Super poradnik.
Pozdrawiam, [CHAR]Drazharm[/CHAR] z [GUILD]wanted[/GUILD] |
Całkiem dobry poradnik:]
|
Ludzie... Po co odkopywać stary temat?:/ Poradnik nieaktualny, od kiedy granie pallem jest łatwiejsze niż sorciem?:/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:23. |