![]() |
[at]UP
koleś zarejestrował się 3 dni temu ma 14 lat ;] dużo tłumaczyć nie trzeba ;P |
Cytuj:
|
No ale piraty to sie niestety chyba nie zmienily :confused:
|
1h na quarach 30 fish finów...
No pięknie...;] już mam z 75k :D |
ja apropo "zgłos sugestie" - wypelniam ten mini formularzyk i klikam Dalej czy tam Wyslij i... wyskakuje blad... pisze tylko "undefiend"
no wiec chcialbym zglosic swoja sugestie: Czy na nowej tibi.pl nie ma Kalkulatora? bo szukalem i szukalem i nigdize nie moge znalesc... tylko takie w downloadzie sa, ale chodzi mi o ten co oblicza obrazenia od magii, ilosc many, hp i cap'a... chyba wszyscy wiedza o co mi chodzi :) jezeli tylko ja go nie mgoe znalesc :P to prosze o podanie mi linku, z gory dziekuje Pozdrawiam |
szczeze mowiac bardziej mi sie podobal stary wygald :P dla mnie bylo wtedy latwiej i czytelniej sie obeznac. i nie ma pokazanego loota obok potforka. Trzeba wejsc i dopiero wiadamo co z neigo leci :P mnei osobiscie to troche drazni :P
|
Cytuj:
A co do kalkulatora, to pojawi się. |
Cytuj:
Na tibia.wikia.com masz wszystko opisane ( w miarę aktualne ) |
oMg nie chcialo im sie wyedytowac poszczegolnych respow to zrobili ze jak vamp jest choc 1!!!! na facc to ni ma bata to nic nie wyleci na pacc -,- a ja sie czailem na tombach ;(!!!;(;(;(;(;(;(;(
|
essence nieleca czesciej ;] bo mozna je miec na facc
z tego co zauwazylem to : piraty , dworce , green/red/blue clothy, fish fin i lizardy ;] |
Cytuj:
|
Powinni zwiększyć wypadanie wszystkich potworów. W końcu na pacc area też są potwory z facc, tylko że są lepsze (lub mniej zapełnione), więc skorzystają na tym tylko manakujący h-lvle, którym nie zależy na addonie tylko na kasie z addon itemków, żewby móc dalej huncić i maniaczyć. Zupełnie to niepotrzebne.
|
A ja pół dnia na małpach siedze i nic więcej lootnąć nie chce, chyba działa to na zasadzie że jak normalnie zlooce 0 to 5*0 to i tak 0 :confused:
|
Malutki blad w tlumaczeniu znalazlem:
Gdy wejdzie sie w potworka "Thief" jest napisane "Wystepowanie Thievs hideout w Ankrahmun"... A takze jest kilka bledow w hiperlaczach - np: gdy u Dworca Voodoomastera chcemy obejrzec "Voodoo Doll" to wyrzuca nas do glownej strony... |
@up
bo tak się w języku angielskim tworzy liczbę mnogą? Użyj odpowiedniej opcji na stronie -.- |
nie thiefs, nie thievs tylko thieves i tak samo np. dwarves
wie ktoś czy z behemotów się częściej wycina fangi? z demca pewnie dusty lecą tak samo bo się jeden respi na banshee quest chodziarz i tak nie można go zabićB) |
Cytuj:
Cytuj:
a co z dworców niby ma lecieć :D ?? |
@up
No to ja miałem pecha bo na 1.5h tylko hook i peg leg ;( |
A skąd na facc weźmiesz essence?
Dostep do pits of inferno quest jest tylko dla pacc, i pyt czy tam tez ten współczynnik szczęcia działa Stronka super |
Czy z Barbarianów na pewno lecą szybciej?
Jeżeli by ktoś mógł to prosił bym o pełną listę potworów |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |