Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Outfit Event i strona. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=173070)

KlonAdam 30-04-2008 19:32

[at]UP
koleś zarejestrował się 3 dni temu ma 14 lat ;] dużo tłumaczyć nie trzeba ;P

R3T 30-04-2008 19:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tom@$Z (Post 2031700)
Może ktoś podać czy z Quar też lepiej lecą finy? : >

Leca moj kumpel w 2h zdobyl 24 :>

Shailo 30-04-2008 19:53

No ale piraty to sie niestety chyba nie zmienily :confused:

Makasto 30-04-2008 20:00

1h na quarach 30 fish finów...

No pięknie...;] już mam z 75k :D

Tormgkl 30-04-2008 20:00

ja apropo "zgłos sugestie" - wypelniam ten mini formularzyk i klikam Dalej czy tam Wyslij i... wyskakuje blad... pisze tylko "undefiend"

no wiec chcialbym zglosic swoja sugestie:

Czy na nowej tibi.pl nie ma Kalkulatora? bo szukalem i szukalem i nigdize nie moge znalesc... tylko takie w downloadzie sa, ale chodzi mi o ten co oblicza obrazenia od magii, ilosc many, hp i cap'a... chyba wszyscy wiedza o co mi chodzi :) jezeli tylko ja go nie mgoe znalesc :P to prosze o podanie mi linku, z gory dziekuje

Pozdrawiam

oAniol'ek 30-04-2008 20:12

szczeze mowiac bardziej mi sie podobal stary wygald :P dla mnie bylo wtedy latwiej i czytelniej sie obeznac. i nie ma pokazanego loota obok potforka. Trzeba wejsc i dopiero wiadamo co z neigo leci :P mnei osobiscie to troche drazni :P

Rybzor 30-04-2008 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tormgkl (Post 2031794)
ja apropo "zgłos sugestie" - wypelniam ten mini formularzyk i klikam Dalej czy tam Wyslij i... wyskakuje blad... pisze tylko "undefiend"

no wiec chcialbym zglosic swoja sugestie:

Czy na nowej tibi.pl nie ma Kalkulatora? bo szukalem i szukalem i nigdize nie moge znalesc... tylko takie w downloadzie sa, ale chodzi mi o ten co oblicza obrazenia od magii, ilosc many, hp i cap'a... chyba wszyscy wiedza o co mi chodzi :) jezeli tylko ja go nie mgoe znalesc :P to prosze o podanie mi linku, z gory dziekuje

Pozdrawiam

Może coś źle wypełniłeś albo źle wpisałeś literki z obrazka, w każdym razie opcja ta jest w 100% sprawna.

A co do kalkulatora, to pojawi się.

KlonAdam 30-04-2008 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tormgkl (Post 2031794)

Uważaj nie daj się wkopać. Te kalkulatory trochę są stare nikt nie tworzył nowych dla zmienionej Tibi. A jak by ktoś ci podsyłał jakieś to uważaj może mieć niemiłe zamiary.

Na tibia.wikia.com masz wszystko opisane ( w miarę aktualne )

lord of mag 30-04-2008 21:09

oMg nie chcialo im sie wyedytowac poszczegolnych respow to zrobili ze jak vamp jest choc 1!!!! na facc to ni ma bata to nic nie wyleci na pacc -,- a ja sie czailem na tombach ;(!!!;(;(;(;(;(;(;(

milibi 30-04-2008 21:44

essence nieleca czesciej ;] bo mozna je miec na facc

z tego co zauwazylem to : piraty , dworce , green/red/blue clothy, fish fin
i lizardy ;]

KlonAdam 30-04-2008 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez milibi (Post 2032047)

i lizardy ;]

:O To powiedz gdzie mogę je lotnać :O

Alanus Lutinum 30-04-2008 23:00

Powinni zwiększyć wypadanie wszystkich potworów. W końcu na pacc area też są potwory z facc, tylko że są lepsze (lub mniej zapełnione), więc skorzystają na tym tylko manakujący h-lvle, którym nie zależy na addonie tylko na kasie z addon itemków, żewby móc dalej huncić i maniaczyć. Zupełnie to niepotrzebne.

Maciekxd 30-04-2008 23:40

A ja pół dnia na małpach siedze i nic więcej lootnąć nie chce, chyba działa to na zasadzie że jak normalnie zlooce 0 to 5*0 to i tak 0 :confused:

Nave91 01-05-2008 00:38

Malutki blad w tlumaczeniu znalazlem:
Gdy wejdzie sie w potworka "Thief" jest napisane "Wystepowanie Thievs hideout w Ankrahmun"...

A takze jest kilka bledow w hiperlaczach - np: gdy u Dworca Voodoomastera chcemy obejrzec "Voodoo Doll" to wyrzuca nas do glownej strony...

Thadel 01-05-2008 01:22

@up

bo tak się w języku angielskim tworzy liczbę mnogą?

Użyj odpowiedniej opcji na stronie -.-

adrianeczeqq 01-05-2008 06:27

nie thiefs, nie thievs tylko thieves i tak samo np. dwarves

wie ktoś czy z behemotów się częściej wycina fangi? z demca pewnie dusty lecą tak samo bo się jeden respi na banshee quest chodziarz i tak nie można go zabićB)

Duch Guardi 01-05-2008 06:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shailo (Post 2031784)
No ale piraty to sie niestety chyba nie zmienily :confused:

Zmieniło się :p na ~1h lootlem 5 peg legs , 7 eye patch i 5 hooks

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez milibi (Post 2032047)

i lizardy ;]

a co z dworców niby ma lecieć :D ??

Shailo 01-05-2008 07:55

@up
No to ja miałem pecha bo na 1.5h tylko hook i peg leg ;(

micke 01-05-2008 08:41

A skąd na facc weźmiesz essence?

Dostep do pits of inferno quest jest tylko dla pacc, i pyt czy tam tez ten współczynnik szczęcia działa

Stronka super

Wojciech25 01-05-2008 09:01

Czy z Barbarianów na pewno lecą szybciej?
Jeżeli by ktoś mógł to prosił bym o pełną listę potworów

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00.