![]() |
Cytuj:
|
Kazdy server Tibii jest na wielu serverach... czytanie ze zrozumieniem się kłania...
#topic gz przetłumaczenia, troche tego było :P nie wyjaśnia to kików, lagów, freezów :) |
Cytuj:
pomysl... moze chcial napisac przez "rz" ale mu sie literka nie wcisnela i napisal "zecz" ?? Czego sie czepiasz -.- @topic 1 serwer na 1 swiat... a swiatow jest troche duzo. Nie dziwie sie ze tak chca zeby PACC kupowali ludzie. A co do arta niezle neo ;] |
Cytuj:
|
powiem tak ci którzy są facc nie powinni nic pisać obraźliwego na temat clipsoftu ani na temat graczy pacc bo pacc tak naprawde ich utrzymują a clipsoft jest tak dobry że pozwala grac za darmo.
Jeśli mnie nei rozumiecie zapraszam do spróbowania gry na oficialnych serwerach gry takiej jak WOW |
Cytuj:
Cytuj:
|
odnosząc się do wowa nie mówiłem o oficjalnym świecie ale o OTSie gdzie cała gra jest obsługiwana przez 1!!!!!! PC nie serwer -.-
|
Cytuj:
|
Nie wiem co wy tu porównujecie... Otsy ,inne gry do Tibii ,w tą grę gra wiele osób głównie staramy się coś w niej osiągnąć ... A czy jest to lvl ,skille czy przyjaciół to już inna sprawa... ciągłe ataki na servery wykonane przez takich idotów jak niektórzy z was...przepraszam nie takich jak wy...do niczego nie dojdziecie ,dla nich atak na taki server to sztuka... a Cip soft z nimi współzawodniczy...walczy o to by wam grało się lepiej ,posiada świetne servery ,które naprawdę ciężko jest zaatakować...
|
Tibijczycy z forum.tibia.pl przeczytali artykuł o technicznych aspektach gry komputerowej i o tychże aspektach dyskutują^^
|
Cytuj:
@topic Wreszcie... teraz każdy może zauważyć jak dużo trzeba pracy włożyć w tą grę (cipsoft), a co za tym idzie - nie jest złe że chcą żeby więcej ludzi kupowało pacc jeśli ktoś w tym widzi coś złego to gratuluje... |
ots - open tibia serwer o ile się nie mylę ale jest to już skrót ogólnie używany jak mówimy o nie oficjalnych serwerach wszystkich gier mmorpg ^.^
|
Aby zakończyć dyskusje o ots. Tak można sobie w domku postawić ale wątpię niż więcej 30 do max 70-80 osób na wypasionym kompie uciągniesz...(przy utrzymaniu płynności gry). Te lepsze serwisy(które stać na utrzymanie serwera) można dopiero nazwać ots -czyli open tibia serwer.
żal mi takich co myślą że 300 osób utrzymają na kompie... np : Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No, neo dobra robota;)
Trochę się dowiedziałem, mam nadzieję, że nareszcie FACC nie będą narzekać na to, że ktoś innych ich utrzymuje... @Shaolin_ded Buhahaah, przestań pisać, proszę... Signed Piternet |
Cytuj:
I jeszcze jedno: JEBAĆ CIPSOFT, KTÓRY WIDZI TYLKO KASĘ, UDAGADNIA I PSUJE TĄ GRĘ NA POTRZEBY DZIECI NEO!!!!!!!!!! |
Witam,
Co do otsa- to przy necie 2 mega mozesz spoko uciagnac 300 osob online tylko musisz miec dobrze to skonfigurowane ;]. A co do arta to nawet spoko Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:49. |