![]() |
Cytuj:
|
lidia@
abstrahujac juz od pracy ktora bez watpienia wykonujesz przy komputerze, chodzilo mi raczej o ludzi ktorzy siedza bo tak, bo nie maja nic do roboty, a poza tym pytalem o wasze opinie yoh@ jak masz chec kogos zabic, robisz to? |
No nie mam nic do roboty ; ). Mam do wyboru - po raz setny czytac malo inteligentna gazete, ogladac nudne programy w tv albo probowac cos zrobic na kompie. Co polecasz?
|
wybieram goracy seks z chlopakiem
|
Przez cały dzień? lol
|
jasne xddd
|
Jesteś nieletnia, Sowińska by cię wsadziła na 25 lat xd.
|
jestem chlopakiem
|
@Leader
Popieram, nie włączaj. W ogóle, spróbuj sobie zrobić "rok bez komputera". @Topic Jak będę chciał (raczej tak) - włączę. Nie jestem uzależniony, wiem to, więc po jaką cholerę mam się "sprawdzać"? |
Cytuj:
|
Cytuj:
down@ zwlaszcza ze pisalem co bym zrobil na miejscu slythii xdddddd |
Jesteś nieletnim chłopakiem, i zamiast komputera wybierasz seks z innym facetem cały dzień?!
Omg, kara śmierci i dożywocie dla rodziny, za złe wychowanie xd. |
Cytuj:
|
Na tej stronce jest napisane, że dzięki temu możemy zaoszczędzić energię i wykorzystać ją w lepszy sposób.
http://shutdownday.com/energy/ Kliknijcie na Polske i zobaczycie :P Ja osobiście nie wytrzymam. Mam nogę w gipsie i nie mam co robić :P Nawet jak czytam książkę to załączam sobie muzyczkę z kompa a przy okazji coś się ściąga ;-) |
Cytuj:
|
żałosne...
|
Ja to mam wiekszosc dni bez komputera od niedawna. Akcja nazywa sie "Matura 2008".
A co nam da dzien bez kompa? To jest tak samo jak z narkomanem//pijakiem: moze odstawic na wet na dlugo lecz nadal jest uzalezniony. A czy wytrzymam dzien bez kompa? Wytrzymuje 2tyg na mazurach bez tv oraz kompa, to czemu mialbym nie wytrzymac 1 dnia? ^^ |
Haha! A ja całego 3 maja spędzam w Toruniu! ]:->
|
Dzień bez kompa? Ja kiedyś czasu przez pół roku nie miałem i nie grałem to mi konto skasowali ^^ :D
Po za tym człowiek chory, a jeszcze w taką ładną pogodę...to się nudzi... :(:(:( |
Cholerni ekolodzy wpieprzyli sie do internetu a dzieciaczki z tibia.pl szybko podłapaly pomysl majac tak naprawde gowniane pojecie o tym wszystkim, elo.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:29. |