Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Co to jest????????? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=17374)

Serfer mati 20-11-2004 17:52

Tam sie nieda dojść bo na dole jest lawa a u gory nic niema to taka sciema z tymi dziurami.

Petersaber 20-11-2004 20:31

Errad- widzisz, miałem jednak rację, a mi nie wierzyłeś.. :)

wszyscy inni- nie powiem jak dojść, bo to Quest spoiling, ale nie szukajcie "rope place" tylko teleport!!!!!! te dziury to atrapa....

EDIT: bazyli to rzeczywiście NPC, ale jak się źle z nim przywitasz to będzie źle :P

EDIT2: Quest Spoiling :P

http://www.republika.pl/petersaber/quest_spoiling.jpg

Lord skols 21-11-2004 13:24

Bazyliszek istnieje
[img]www.republika.pl/tibiaskols/bazyliszek.jpg[/img]

Master Of Devastation 21-11-2004 13:44

To jest bazyliszek ,taki sobie potworek do którego jeszcze nikt nie doszedł (podobno wali UE...)tak samo jest z akropheatem czy jakoś tak taka więszka mumia...a tak na marginesie fajnie by było zabić takiego bazilisza i mieć DSL ... 8o

Bikstopa Reaktywacja 21-11-2004 13:49

Character information
Name: Basilisk
Sex: male
Profession: Knight
Level: 9
World: Hiberna
Residence: Thais
Last login: 27.06.2004 09:35:15 CET
Account Status: Free Account

+

TIBIA GG

=

to co na fotce :cup:

Berburio 21-11-2004 17:26

Od początku wiedziałem że to atrapa:/ przynajmniej tak podaje user wyżej :D

Serfer mati 21-11-2004 18:33

To nie rzadna atrapa

To nie rzadna atrapa . Jak nie pasi to idz i zobacz.

Petersaber 21-11-2004 18:36

ech... kolejne Noobki... (nie obraźcie się...) zobaczcie na Screenshota!!!!!!Gościu ma "You see a basillisk." a nie "You see a Basillisk.He is a knight(level 9)" Jest taki sam napis jak wtedy, kiedy dajesz look na POTWORA/NPC

Aversin 21-11-2004 19:11

OMG .. ludzie bazyliszek istnieje. To, że WY go nie widzieliście nie oznacza zaraz, że to jakieś ściemy albo fake. Prawda, że nie jest łatwo go znaleźć gdyż bez TibiaGG (chyba) nie da się go zobaczyć, a aby pojawił się na battle to trzeba stanąć w odpowiednim miejscu i bazyliszek też musi podejść.
Z tych wszystkich osób co gadają o queście ... sorka, ale śmiać się chce. Jakoś nigdy nie widziałem aby skarbiec w kazo był pusty. Bubble też jakoś nie miała wpisu "Killed by a basillisk."....

rambo di 21-11-2004 19:13

Lool

jakie loole wy sie na tibi nie znacie to jest quest z guardian halabard to tego sneke piszes jak nie wiesz co dalej i piszesz hisss helpss mess
i on ci daje wskazowki jak zchodzisz na dol to tam som snake dalej idziesc to scorpiony zchodzisz na dol nizej z 6 guardow i geomancer i potem teleportem do komnaty z dragonami lordami otworasz dzorw i do pokonania geomancer mino mag shaman press arkanist i jest skrzynia z guardian halabard i potem teleport do swiontyni w miescie w ktorym jestes zarejestrowany -.-
__________________________________________________ _______________ :] :]
wiem z doswiaccenia bo bylem na quescie moim paul paulem 40 kinght :]
a zdazylo to sie podcas expienia na guardach zaowazylem ta gnida i sie wybralem :berserk:
i wykonalem :D ale nie sam :] nie uwierzycie ale mi cycobujca pomogl jak do niego msg o tym czyms :lucznik: :crusader: :x: :x:

lady arkadia 21-11-2004 19:24

nie wiecie nic

Czytam te wasze posty i stwierdzam ze nie wiecie nic o tym qescie. Nieliczni pisali prawde. Qest z baziliskiem istnieje jak stwierdzil paul. Bazilisk jest npc i nie wali z ue jak nowili niektorzy. Tego qesta wykonal Ingek, powiedzial mi o tym leferty ze widzial na trade dsl bo to jest nagroda. Skarbiec ktory widzicie w kaz to poprostu pokazowka stworzona przez Cip. W qescie na senji z broadswordem tez som dwa pomieszczenia przypominajoce skarbiec ale nikt tam nigdy nie wszedl i raczej nie wejdzie. Pozatym karzdy qest sie konczy skrzynkami a nie jakims skarbcem. Jeszcze raz powtarzam ze to pokazowka!
A tak na marginesie som dwa skarbce z dsl. Moze paul robil jakiegos qesta, nie wnikam w to ale wiem ze dsl mozna zdobyc.

Petersaber 21-11-2004 19:27

rambo di:

jasne, jasne... na jakim jesteś serwie? Bo ja na Julerze... jeśli to co mówisz to prawda..a nie chce mi sie wierzyć... to znaczy, że może serwery się czymś jednak różnią...

lady arkadia-
może, może

lady arkadia 21-11-2004 19:31

zamknijcie ten temat plx bo historia bazyliszka jest nie znana, nieliczni wiedzom tak naprawde o co chodzi. Zamknijcie ten temat!

Ufocznik 21-11-2004 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bikstopa Reaktywacja
Character information

+

TIBIA GG

=

taa, fajnie szkoda tylko ze napisales "Basilisk" przez jedno "L" a na screenie widac przez 2 -.-

@ci ktorzy mysla ze to fake czy sciema
bazyliszek istnieje... sam go widzialem i jest to NPC nigdy do niego nie doszedlem ale widzialem za sciana

Stratos[PL] 21-11-2004 20:11

Znam taki mit ze jak sie wejdzie tam gdzie on jest i sie mu zrobi lusterkiem use with to zginie

arvegil 21-11-2004 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bikstopa Reaktywacja
Character information

+

TIBIA GG

=

Heh znam gościa na hiberni który ma nick taki sam jak jeden npc w thais, ale nie moge powiedzieć jego nicka, bo jeszcze namelocka chwyci ;)
więc to nic dziwnego, a po za tym chciałbym sam zobaczyć tego bazyliszka.

Ufocznik 21-11-2004 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stratos[PL]
Znam taki mit ze jak sie wejdzie tam gdzie on jest i sie mu zrobi lusterkiem use with to zginie

hm... calkiem mozliwe, sprobowal bym to gdybym znal do niego droge bo do tej pory widizalem go tylko za sciana

johnnny_b 21-11-2004 22:18

po tym screnie co zrobiles to tez mialem zamiar isc to zbadac ... i jedneak to prawda na battle go widzialem:D

Aversin 21-11-2004 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rambo di
jakie loole wy sie na tibi nie znacie to jest quest z guardian halabard to tego sneke piszes jak nie wiesz co dalej i piszesz hisss helpss mess
i on ci daje wskazowki jak zchodzisz na dol to tam som snake dalej idziesc to scorpiony zchodzisz na dol nizej z 6 guardow i geomancer i potem teleportem do komnaty z dragonami lordami otworasz dzorw i do pokonania geomancer mino mag shaman press arkanist i jest skrzynia z guardian halabard i potem teleport do swiontyni w miescie w ktorym jestes zarejestrowany -.-

LoL .. rambo di po twoim poprzednim poście jaki widziałem w temacie http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=17500 .. coś mi się nie chce wierzyć :D

@BTW ..
Co oznaczają wyrazy: som, albo widzom ?? Może część z was nie wie ale w języku polskim są takie literki śmieszne z ogonkami jak ą lub ę ... radzę niektórym o nich poczytać ;)

valkor 01-03-2005 20:38

Petersaber Ma Racje!!!

Name: Orc
Profession: None
Level: 6
Residence: Rookgaard
Last login: 03.10.2004 09:35:10 CET

i co?! tez jest potwor orc i jest nick orc!!

PS.Ufocznik kup sobie BINOKLE bo jest i nick "basilisk" i na battle tez pisze "basilisk"

od początku ci wierzylem piotrek :-)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:25.