![]() |
Właściwie to nie ma się czym przejmować. Dla mnie i tak pozostaniecie SF:) Martwi mnie tylko polityka CipSoftu. Z takim podejściem i nastawieniem daleko nie zajdą. W końcu kiedyś gracze się opamiętają i zaczną masowo odchodzić - tylko wtedy zmiana zachowania firmy w stosunku do świata Tibijskiego nic nie da. Quo vadis CipSoft?
|
[GUILD]BUEHEHEHEHHEHEHEHHEEHHEEHHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHE HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE W końcu CiPSoft zrobił coś porządnie HEHEHEH :D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:DDD:D:D:D:D:DD SUXYYYYYYYYYYYY DOBRZE WAM TAK SRALIŚCIE SIE TYM ZNACZKIEM A TERAZ SIE WYPIERACIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 11111111111111111ONEONEONEONEONEONEONEONEONEONEONE ONEONE[/GUILD]
|
Cytuj:
tak BTW TORG RULZ |
Przyznaj się bosal że nie odeszliście tylko was wyjebali xD!
Usuńcie ten znaczek bo to własność Cip!:F |
Wczoraj widziałem jakiś temat założony przez jakiegoś nowoprzybyłego forumowicza na temat odejścia tibia.pl. Oczywiście nie uwierzyłem, co napisał, a temat po kilku minutach i tak został skasowany. Teraz wchodzę na forum, a tu taki zonk. Nie spodziewałem się takiej przykrej informacji. Cipsoftowi chyba do reszty odbiło. Niby, dlaczego hunted.pl jest nielegalny? Szkoda, że odeszliście, ale z drugiej strony szkoda byłoby tracić hunted.pl z powodu jakiś tam anonsów ze strony Cipsoftu. I tak kocham to forum i tą stronę : P.
D.D |
piepszyć tą całą politykę szwabów.... liczy się tylko kasa i kasa sami na tym ucierpia ludzie przestana kupować pacca przez tibie.pl bo domniemanie bedzie, "a to już nie jest suported to nigdy nic nie wiadomo , może zaczną oszukiwać" straca na tym CIPY i T.pl niestety cały ten system to jedna wielka bzdura , i tak i tak wielu graczy będzie cały czas promować tibie.pl bo czują do niej jakąś więź, ona ich wychowała można śmiało stwierdzić żę 80% graczy na początku gry korzystało z tibi.pl
|
@offtop
A ja sądzę że szkoda, że nie będzie dzału OTS... Ale nie takiego gdzie będziemy budować silniki i inne duperele... Tylko taki, aby zrobić OTS który naprawdę będzie lepszy nawet od real tibii. I nie mówię o expie x17261237124371238... Tylko o taki z klimatem, gdzie coś się normalnego dzieje, bardziej RPG, a nie nupstwo i chamstwo jak na RL, na*******anka expa 48h na dobę. Wnioski moje na temat: 1. Super że odeszliście z Support (nie jestem co do tego pewien że tk poprostu odeszliście, ale nie kwestionuję tego ;P) 2. tibia.pl będzie teraz normalną stroną, niezależną, a to że nie popieracie botów to bdb sprawa... 3. Trzymam za słowo że nie będzie tu botów. Bo inaczej naprawdę tibia.pl może wtedy zmienić nazwę na tibia.org.pl. (Przeprowadźcie fuzję i będzie lepiej ;x.) 4. HF&GL w "wolności" ;). |
nowa strona www.tibia.pl
superowska ta nowa strona :] :cup::cup::cup:
|
Skoro
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Jak narazie nie ale moze torg sie nawroci? :D Moze jakas nowa powstanie? Ludzi nie wyczujesz :P |
nie sądze TORG ma imponujący download napewno jej dadzą sup... xD
a utworzenie strony potrzebuje czasu ludzi i chęci a nie sądze, żeby tak od zaraz ludzie odchodzili z T.PL |
Czy ktoś może może mi powiedzieć jakie plusy miała tibia.pl z bycia supported fansites?
|
@Zur
Jezeli ta nowa sup bedzie miala lepszego laya strony i mniej spamu na forum to z pewnoscia. @up Dostawala wczesniej info o upach, znaczek sup fansite, reklame na tibia.com i chyba cos jeszcze ^^ O satysfakcje :P |
Wszelkie informacje o upach pochodzily od tutorow i senior tutorow z supportu tibia.pl, cip nie dawal nam zadnych informacji.
|
@up czyli i tak i tak będą wiadomości o upach wiec ten cały sup to jedno wielki gówno...
|
To czemu tibia.pl nie odeszła wcześniej? Tak to jest zgnojona, a jakby odeszła sama to byłaby klasa i lans, oraz "odejście z winy Cip'ów"
|
@Up
Zgadzam się całkowicie Co do torgu to oni zaprzeczają iż będą się ubiegać o supported, więc innej polskiej stronki o tibii nie będzie w szeregach supp. Mają swoje zasady i mi się one podobają. Teraz możecie wjeżdżać na CipSoft ale to nie ich wina że Wy nie przestrzegaliście regulaminu. Skoro Bosal jak twierdzi chciał odejść rok temu to mógł to zrobić a nie teraz wrzuca, że ten cały program to czysta iluzja. Nikt nas tam na siłe nie trzymał @2 Down Nie chodzi o to czy by się dostali ale o to, że modki z tamtego forum nawet nie będą się starać u supported. Również tam toczy się dyskusja na temat całej afery A teraz zjedźcie mnie za moją wypowiedź.... |
Gdyby CipSoft sam ich nie wywalil dalej by byli sup fansite... A teraz wszystko zrzucaja na Cipow... Czemu erig.net nie odejdzie? Czemu inne sup fany zostaja? Zrobiliscie blad, a teraz szukacie winnych.
|
Trzeba zmienić logo strony ;)
@2up torg z ich MC, bota, light hackami, tematami o botach na pewno by dostali ;P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41. |