![]() |
NIe podoba mi się (wcześniej wspomniane) zmiana wizerunku Palladyna i Trola jako potwora. Palladyn to inaczej Rycerz Światła i powinien być rycerzem w "lśniącej zbroi i z 2 ręcznym mieczem", a co do Trola, powinien być wielkości mniej więcej Cyklopa.
Błędem są te małe Smoki (smoczki?) zajmujące zaledwie 4 kratki/pola. W każdej opowieści, czy grze o tematyce fantasy wielkim osiągnięciem jest pokonanie smoka. Jest to tylko skromne zdanie fana Fantasy i RPG. Wszystko porównuje do RPG'owych "tradycji" |
ta ip bloked ;> to jescze mozna wytrzymac ale TOO MANY ... to juz przesada :]
|
RE:Kidler & KamilAires & Dark Vilej & Vegefa Ziom & nawigator
Cytuj:
Mówisz tak, bo nie wiesz dlaczego go wprowadzili. A zrobili to aby choć trochę skomplikować hakerom zabawę. Po podaniu piąty(chyba)raz złych passów, twój IP zostaje zablokowany na 1/2h. W takim wypadku Haker nie włączy programu który wpisuje hasła i numery kont na chybił trafił, bo do niczego w ten sposób nie dojdzie. W ten sposób CIPsoft próbuje(powtarzam: próbuje) nas chronić przed hakerami. RE:Kidler & KamilAires & Dark Vilej & Vegefa Ziom & nawigator (część dróga) Cytuj:
Ip -patrzy wyżej Mass kiki- tego nie da się uniknąć. Nawet takim wielkim firmom jak Blizzard to się zdarza. I tak Europejski Server Diablo II (CBN) ma częściej pada niż Tibijski. Lagi-To już wina twojego łącza/dostawcy neta, jak ktoś już to wcześniej napisał. OnTopic. Zgadzam się z Rankorem co do systemu kolejkowego. Bezmyślne wstukiwanie passów przez 5 minut może czasami doprowadzić człowieka do ponurych myśli. System kolejkowy rozwiązał by sprawę. Wpisujesz passy i czekasz pół godziny albo i lepiej aż się zalogujesz. Z jednej strony dobrze, o nie musisz tyle niszczyć klawiatury(:)), z drugiej źle, bo czas na logowanie wydłuży się.(:() Cytuj:
|
Dla mnie największym błędem tibi jest wielkość smoka i trola jak ktos juz wspomniał i logowanie, powinien byc system kolejkowy. A co do potworów to w klimacie fantast pokonać smoka tojest wyczyn, powinien być on większy i silniejszy, to samo się tyczy dragon lorda. A trol? wielkość orca :)) Troche to nijako.
|
Błędem cipowców był i jest teleport i mass kicki,a takze tracenie wszystkich rzeczy przez poziomkowców , CIP SUX
JESTEM MAGIEM Z TITANII VALOR SORCER LVL 14 --> MLVL 20---->THAIS :mag: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A lagi niekoniecznie wynikają z powodu niestabilnego łącza, czasem server tibijski je ma;) Moim zdaniem największym błędem jest dopuszczenie do gry w Tibie osób "Mi no spik inglish", jej zbyt wielka komercyjność, oraz nastawienie na kasę... Nazwa Palladin dla tej profesji jest równierz niedorzeczna i cipsoft nie ma się jak tłumaczyć, ogromny błąd i nie mam pojęcia dlaczego tego nie zmienili jeszcze. Co do rare itemów od tego update na każdym serwerze będą okazje właśnie do zdobycia tych niespotykanych itemków. |
Cytuj:
Jak go nie chcesz miec to dobrze wpisuj haslo i niech wszyscy z sieci dobrze wpisuja -Ale teraz to juz problem z glowy sa kolejki xD |
@Dwimenor
Wiem doskonale dlaczego jest block IP, ale to, że Cipowie chcieli dobrze nie zmienia faktu, żenawet na świeżutkim koncie mam block nawet cały dzień(zdarza się..) Cytuj:
@Topic Mi się zdawało, że wszędzie wiadomo, że smok jest wyczynem wielkim i to nie tylko 'u nas' w rpg, ale najbardziej rażącym błędem CipSoftu jest faktycznie 'palladyn'. A propo znalazłem kolejny 'błędzik', tym razem w Outficie dla pacców(ten z mieczykiem), jak ktoś ma pacca to niech się pookręca w tym outficie i patrzy na szabelkę. |
@up
Hyh rzeczywiscie jest blad w tej szabelce... ona przeskakuje z prawej strony na lewą lub odwrotnie :P |
Cytuj:
2. Do tego czy nie chce sie miec IP block - poprawne passy powinni wpisywac wszyscy, lecz nie wiem dlaczego, niestety tak sie nie dzieje. 3. I cale szczescie ze sa kolejki choc nie mam pacca, a logowanie jest znacznie dluuuuzsze -.- |
Cytuj:
Przeciez skillbar mozna wylaczyc i juz po kłopocie , ja osobiscie mam wyłaczone bo nie lubie patrzec jaki mi pisze ze brakuje mi do czegos 100% :D |
Wedlug mnei powinni dodac wiecej rodzajow zbroji i legsów. bo jest tego dosyc maly wybor a ceny sa strasznie wysokie. 2 sprawa ze nie wsyztsko mozna kupic w sklepie i sprzedac a niektore ceny w sklepach sa wrecz smieszne. I powinni zrobić coś dla knightow więcej zaklęć...
|
dla mnie to palek i shielding ... po jaka cholere kolesiowi shielding jak biega z bronia 2 h? Wyjasnij mi to ktos
|
Cytuj:
|
największe błędy?? hummm sporo tego będzie...:
1 - updaty 2 - wraz z updatami nowe spr (nie zawsze) 3 - skull system 4 - ... miało być dużo !! >_< ... i tak największe błędy można zobaczyć z każdym updatem... lagów/kicków nie licze bo zazwyczaj są one spowodowane przeludnieniem na servie albo dzięki naszemu genialnemu providerowi neta ;) (netu ? niewiem jak poprawnie xDD) |
Thunder hammer
Według mnie(to nie jest o tyłe błąd co dyskryminacja clubowiczów) chamskie jest to że thunder hammer nie jest dostępny tak jak SoV czy stonecutter axe.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26. |