![]() |
1.) Najlepszy KNIGHT- Spaaw
2.) Najlepszy PALADIN- Sowx & Xaelael Bruth aka Hullah 3.) Najlepszy DRUID- James Caros 4.) Najlepszy SORCERER- Xespoz 5.) Najbardziej pomocny- James Caros 6.) Największy PA- Cecieboh Sworagidok (niewiem po co piszecie Kornik skoro on już nie istnieje na tym servie-rubbish) 7.) Największy PG- Xespoz 8.) Najmocniejsza GUILDia- Sunblade 9.) Najlepsze PVP- Katrila / Xespoz / 10.) Największy przegrany- Pasterz, Thellionn i reszta plebów z WRA |
O ktos jednak o mnie pamieta :)
Xaelael Bruth |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zagłosowałem na C xd
|
Cytuj:
Own3d |
Cytuj:
|
Belix Możesz mi coś opowiedzieć o swoich ssakach domowych?
|
1.) Najlepszy KNIGHT- N/A
2.) Najlepszy PALADIN- Burn Abl 3.) Najlepszy DRUID- N/A 4.) Najlepszy SORCERER- Zwidek 5.) Najbardziej pomocny- N/A 6.) Największy PA- N/A 7.) Największy PG- Zwidek 8.) Najmocniejsza GUILDia- N/A 9.) Najlepsze PVP- Katrila 10.) Największy przegrany- N/A |
Cytuj:
|
Cytuj:
tak samo nie istnial 2 lata temu |
Ja tu jestem najlepszy...
|
2.) Najlepszy PALADIN- Yeetro ale to i tak ciota 3.) Najlepszy DRUID- Since Knight 4.) Najlepszy SORCERER- Taifun ale ten stary owner co umial grac 5.) Najbardziej pomocny- Bloody'man 6.) Największy PA- Zwidek 7.) Największy PG- Xespoz 8.) Najmocniejsza GUILDia- Vision 9.) Najlepsze PVP- Spaaw / Zwidek 10.) Największy przegrany- Taifun , Czipsu |
Cytuj:
AAAAaaaaaaaaaaaaahuahauauahuaauhahuauha XD! |
Cytuj:
|
2.) Najlepszy PALADIN- Yeetro 3.) Najlepszy DRUID- Ymy 4.) Najlepszy SORCERER- Stary owner Taifuna co umiał grać ;) & Zwidek 5.) Najbardziej pomocny- Ymy 6.) Największy PA- Zwidek 7.) Największy PG- Spaaw 8.) Najmocniejsza GUILDia- Vision (bez wątpienia) 9.) Najlepsze PVP- Zwidek 10.) Największy przegrany- Qel & Moczykij & Magrami |
1.) Najlepszy KNIGHT- Spaaw & Imargam ;)
2.) Najlepszy PALADIN- Katrila 3.) Najlepszy DRUID- Ymy 4.) Najlepszy SORCERER- Xespoz 5.) Najbardziej pomocny- Ymy 6.) Największy PA- Zamało miejsca by wymieniać... :P 7.) Największy PG- Xespoz 8.) Najmocniejsza GUILDia- Vision 9.) Najlepsze PVP- Katrila / 10.) Największy przegrany- Gugo Blood :(( |
1.) Najlepszy KNIGHT Spaaw
2.) Najlepszy PALADIN-Katrila 3.) Najlepszy DRUID-James Caros 4.) Najlepszy SORCERER-Zwidek 5.) Najbardziej pomocny-Spaaw 6.) Największy PA-YmyYmy 7.) Największy PG-Spaaw 8.) Najmocniejsza GUILDia-Vision 9.) Najlepsze PVP-KerstonKerston & ZwidekZwidek 10.) Największy przegrany-Pasterz the Axemaster |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:23. |