![]() |
to kiedy impreza pozegnalna? ;0
|
Eh,może i cię nie znałem no ale narka.
|
Ja jednak wolę angielskie wyjścia. Pa.
|
@Gangrel
Od daty założenia mojego konta, zobaczyłem tylko twoje (wliczając ten temat) 4 (!) posty. Właśnie dlatego powiem tylko : Cześć. |
o nie, to naprawde straszne widziec jak odchodzi ktos na forum o tibii ;<
nie masz normalnego zycia, czy co - ze musisz sie zegnac na forum? @down o co ci chodzi dziecko? zamiast siedziec na forum lec jakas kiete kupic, bo juz niedlugo lans na plazy trzeba zaczac ;) @edit: powiedz, ze ci pojechalem, bo wpadne w dola jak nie ;/. Cytuj:
|
@up
A co ma do tego realne życie? Spędził tu spory kawałek czasu, tak jak każdy, wspomina mile czasy spędzone tutaj, to chyba wypada się pożegnać? Nawet, jeśli jest to forum internetowe. I na wszelki wypadek, daj se spokój z "4 pakiem" bo to już odgrzewane. Wymyśl coś lepszego, pośmiejemy się razem ;-) Mi o nic nie chodzi, to akurat ty masz jakiś problem, mówiąc, że Gangrel nie ma własnego życia, bo żegna się na forum. |
Take care, powodzenia w lepszym życiu.
|
Welcome, to the real world.adieu, Gangrel
|
Powodzenia, a przede wszystkim: dziekuje. ;)
Trzymaj sie cieplo. |
Szkoda, zawsze to jednego modka mniej. Powodzenia.
|
Gangrel!
Dzięki za godziny spędzone na forum grając trochę w rd rozmowy na gg dużo porządnej pracy wykonałeś i dzięki ci za to:) Pamiętam jeszcze dzień w którym zostałeś modem,zawsze pomocny uczciwy i to się liczy. Powodzenia w życiu a w tym ze Maethi to noob to w pełni się zgadzam Pozdro:) |
a gdyby taki temat założył szeregowy user to by ktoś jeszcze mu pomógł z odejściem w postaci bana :<
Tak czy siak, szkoda, zawsze mogłeś tak jak ja, pozostać przy 2ch działach i tyle :P |
Powodzenia :) ostatnio cochwile ktoś odchodzi .. niedługo zapanuje tu zajebiaszcza cisza..
|
sklad Ekipy Remontowej zaczyna sie sypac.
pa Gangren ! |
Jakos nie mam zamiaru pisac, ze Cie malo widywalem itp.
Krotko i tresciwie: Dzieki za robote jaka odwalales. |
Znalazł się kolejny co uważa, że ma kwalifikacje i nie chce być sprzątaczem :<
Zaproponuj chociaż jakiś nowy nabór modów, ktoś sprzątać musi, bo syf straszny. |
Seeeeeeee ya ;)
|
Mahahahahhahahahahahahahahhaha
o ja pierdykam...godzina 15:47 chwilowa przerwa w ownieniu w TMN i snookera xD juz dzisiaj 10 takich gangrelkow zjadlem, no ale ok... wejde zobacze czy cos bardziej sie zsyfilo na forum...patrze Odejscie Gangrela..o no no...czytam i o ja pidziut..napisal o mnie xD nie sadzilem, ze ktos jeszcze pamieta o mnie ;) milo..naprawde milo :) Teraz w kwestii formalnej: nie jestem lama w snooka xD mam 2 miejsce w drabince ESL [mam wakacje to przymierzam sie do objecia prowadzenia]. I takze dziekuje za zajebiste dyskusje, ale wiezs moje gg zawsze otwarte. @Iron Smierdzisz kupą xD Parówo xD @lololol Trzeba umieć szydzić. nie dorównasz w tym nikomu ze starych. |
@up
ja cie pamietam ze slynnej sesji zdjeciowej z kalachem........ |
mam lepsze foty...ak47 to juz suchar..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:53. |