![]() |
"Cieszcie sie ze zrobili te mosty. Pamientam jeszcze nie tak dawne czasy kiedy gs biegaly po Venore "
Ziomek mozesz mi nie wiezyc ale jakis miesiiac tem wracalem z kumplez pohu a kolo mostu pelno ludzi stalo 10-20 lvl i darlo sie ze gs zlurowany torche sie nam wiezyc nie chcial ale kolo wejscie biegal gs i zabijal naszczesie go ubilismy ale te mosty i tak do konca nie chronia przed lurowaniem |
@up
kolo wejscia na most, ale na most juz nie wejdzie, a to oznacza ze nie dojdzie do terenow za mostem. @topic czasem na powierzcni ghostlandu ds sobie smiga, w thais i na drodze do thais baaardzo czesto cyce, na drodze pomiedzy carlin-ab latwo zlurowac valkirie/amazona ale raczej nikt tego nie robi. ogulnie w kopalniach i podobnych expowiskach, gdzie aby zejsc poziom niej wchodzu sie w dziure, mozna zlurowac na wyzsze poziomy to co jest nizej. |
Ludzie często lurują scorpiony koło wejścia do Troll Caves
|
No cuż do Ab często lurują elfy arcanisty i scouty. Na Pacerze najczęściej robią to kolesie z PP, a zwłaszcza Sabulus. Miałem przez to kilka deadów ;(
|
W Ghost Landzie często można spotkać w dziurze na dzień dobry: 5 ghouli, 2 dsy i scorpa
|
No coz lurowanie jest jednym z elementow gry i bedzie zawsze uskuteczniane :)
nie uznaje czegos takiego jak pk czy lurerstwo za przestwo. skoro da sie cos zrobic, i nie jest to zakazane to dlaczego nie... w tibia obowazuje prwao jak dzungli. silniejszy ma zawsze racje i zawsze wygrywa :) i wolno mu robic co chce :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
jak to mozliwe :confused: ale Veno jest nad bagnem a kiedys byla narmalnie jak inne miasta?? :confused: |
@up
Kiedyś w Venore były drabinki. Tak mi sie bynajmniej wydaje , dawno to było :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:31. |