![]() |
Cytuj:
|
Dla mnie byłoby fajnie gdyby SD było dla pacc
Teraz cały czas mi jakieś nooby się wcinają, walą z SD i gadają że są lepsze a tak to część kupi pacca i w inne miejsca pójdą, inni przestaną grać, a inni przerzucą sie na inne profesje i upłynie czasu zanim wbiją 50-60lvl |
Cytuj:
|
Einstein się mylił ludzka głupota jest... bardziej niż nieskończona, a to forum jest świetnym tego przykładem.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam wszystkich co niemają pacca bo to prawdziwi tibijczycySory za błedy ja dyslektyk |
@up
Rób przecinki do ch*ja, ciąg wyrazów bez sensu, aż sie czytać nie chce... Że mama nie chce dać kasy na PACC, to nie znaczy że ludzie z prem acc są gOrSi. Niech wszystko będzie dla PACC. |
humm, nie strzelą aż takiego samobója, jak SD dla pacc, oni się niszczą powoli.
prędzej usuną maga. [; @neopostman Zaciekawiła mnie twoja wypowiedź, o tym, że czekasz tylko na to aż cała gra będzie płatna, otóż z tego co wiem, żadna gra nie może być całkowicie płatna (wow też nie jest całkowicie płatny.) A co z ludźmi, którzy są inteligentni, młodzi, załóżmy, że studiują a maja około 1-2h wolnego czasu i masę wydatków? Zastanów się co piszesz. To co skomentowałem oczywiście nie umniejsza temu, że widzę po twoim postach, że jesteś bystry/inteligentny. (nie mam innego słowa.) |
ehhmm
SD - dla pacc - ODWALIŁO WAM!? SD - od 45 lvla - świetny pomysł.. sam gram druidem( ledwo ponad 30 lvl) ma pacca co nieznaczy że facc uważam za debili.. wyobraźcie se 30 druid podchodzi do 40 palka niczego nieświadomego i wali combo SD palek leży trupem na ziemi zanim się kapnie co się stało.. Cytuj:
Cytuj:
|
Gdyby wpadli na taki pomysłto było by masowe odejścia druidow i soccerow.Bo i tak każdemu skonczy się pacc
|
Oczywiście że: "Walczący krzesłami i dzieci neo skoczą na "bandżi" z krawężnika (mniej prawdopodobne ale...)"
@topic Napewno wielu sorców przerzuciło bym się na knightów, pallków. |
Cytuj:
A czy on uważa się za lepszego. (widziałem go na żywo, przykro mi było na nigo patrzeć, już mu się strupy na nadgarstkach porobiły od klawiatury i myszki[*]) |
Jak masz pacc to sie nie musisz niczym martwic..
Pozatym dziwie sie graczom facc.. o co ta kłótnia.. facc to demo gry, niedlugo mi sie premium konczy, albo kupie kolejne albo nie bede gral w ogole bo gra bez pacca jest bez sensu.. to jak na*******ac w tonego hawka 5 lat na tej samej mapie w wersji demo :) Cytuj:
A wy jestescie bardzo zazdrosni i tyle... Nie potraficie przecierpiec ze ktos zarobil sobie na pacc w rl zyciu, kupil za gp, moze sprzedal jakas postac zeby miec na pacca... zawsze slysze ze rodzice cie nie kochaja i kupili ci pacca lol... Jak w abdendriel na skrzynce depotu polozylem soft boots majac 35 level tez uslyszalem ze Krus allegro plx... nikomu nie przyszlo do glowy ze są chakoye albo dworce, jestescie zazdrosni i obrazacie bez powodu graczy z pacc a pozniej sie dziwicie ze sa na was w*****eni. Edit: A sd dla pacc trzeba bylo wprowadzic zamiast wymagan levelowych, nie byloby problemow z magebombami. |
usuncie, zdublowalem.
|
Apokalipsa _/
|
Cytuj:
|
Znajdzcie osobe ktora expi z sd na facc terenach z faccem :cup:
|
Po pierwsze: to, ze FACCe nie beda mogli robic SD, nie znaczy, ze nie beda mogli ich uzywac i kupowac.
Po drugie: SD dzieki nowemu systemowi zywiolu bedacy priorytem akcji "lets make things better!" spowodowal, ze SD stracilo bardzo duze znaczenie. Przedtem to byla jedyna mozliwa bron na niektore potwory, teraz mozna je z powodzeniem lac czyms innym, tanszym i skuteczniejszym. |
Cytuj:
Hmm jak dla mnie to fajnie jakby dla pacc zrobili skoczyla by cena na pewno moze robiac je na manasach wychodzilbym na zero? :) |
Liczba sorcererów spadnie. Kur... już wystarczy że Icycle jest od PACC. Biedni Druidzi X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( X(X(X(X(X(X(X(.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:27. |