![]() |
Nie pojmuje :/ ...
|
To już lepiej zapłaczmy nad krucjatą dziecięcą.
|
Cytuj:
|
Jakos nie powstaja nowe tematy gdy gina niewinne dzieci podczas zamachow terrorystycznych dokonanych przez doroslych ludzi. A przynajmniej nikt sie na tym konkretnie nie skupia.
|
Cytuj:
@topic Ojej. To smutne. |
Cytuj:
@Down Widzisz, nawet w avatarze masz białasa. Ja zwalczam łajt pałer ;[ A ty nawet w avatarze masz łysego białasa. |
Cytuj:
@up A Ditto zaprojektowali japońce. Łyso? |
Cytuj:
|
Taa? Nie spotkałem się z tym. Spotkałem się z tym, że właściciel debil szczuje "Reks, bierz kiciusia". A nawet jeśli-wybacz, mój błąd. Słyszałeś o czymś takim jak "Terytorium"?
|
Cytuj:
|
@Michoss
Z tego co wiem, to orki (NIE orkowie) zabijają dla frajdy. Podobno. |
Cytuj:
A co do tematu- Mimo że to dość okrutne to jednak wojna pozostaje wojną i nie zmienią tego żadne traktaty. |
@Shan
Chętnie bym to sprawdził, niestety, google gdy wpiszesz "Orki polowanie" lub "orki walka" reagują hasłami "Poradnik dla orków" itp xd. @up To amerykanie (czy czyikolwiek żołnierze byli celem) do nich wleźli, więc, bronili terytorium xd. |
Szympansy w Afryce polują na ludzi. Biorą dzieciaki/niemowlaki i je rozszarpują w dżungli. Z zemsty.
Co do tematu - ktoś tam napisał, że i wojna ma swoje prawa. Szczerze? Jeżeli już zacząłeś mordować to nie po to, by potem się z tego wycofać. Lepiej wygrać za wszelką cenę niż przegrać i być sądzonym, czyż nie? A to dziecko? Jedno z wielkiej farmy terrorystów. |
Cytuj:
|
Dziękuje, poczytam.
|
"Iraccy terroryści jako żywych bomb użyli dwie kobiety z zespołem Downa." Hahahaha! Ten swiat na prawde juz totalnie zszedl na psy. Nie ma jak tego nawet skomentowac.
|
A za holocaust nazwiecie naród niemiecki zwierzętami? ; \ Wojna jest okrutna. Skoro tam posuwają się do wysyłania na nią dzieci no to trudno, taka jest ich mentalność i tego się nie zmieni.
|
Okrutne, ale skuteczne.
|
Cytuj:
Niewykluczone, że ta dziewczynka należała do jakiejś organizacji. Pamiętaj, że im wpaja się nieco inne zasady moralne i religijne, niż nam. Fakt faktem - terroryści odnieśli sukces, zabili 8 wojskowych, samemu tracąc tylko 1 zamachowca-samobójcę. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:28. |