Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Cya (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=17506)

Fanfi 21-11-2004 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown
I tak od serce, zdałem już sobie jakis czas temu sprawę, że 1000+ postów to nie zaleta, i ludzię cię nie szanują:(

Bo nie liczy sie ilosc tylko jakosc ;)

]v[ichal 21-11-2004 19:50

pa.........

Nightwalker 21-11-2004 20:51

bye, bye amigo...

Glamri 21-11-2004 21:10

Narazie Khan! Szkoda, że odchodzisz - zawsze dla początkujących artystów miałeś w zanadrzu mądre rady i kilka nigdy nie przesadzonych słów krytki co ich bardziej mobilizowało do dalszej pracy! Ciekawe kto teraz będze Twoim następcą... Może Shan... Pożyjemy zobaczymy... A tym czasem Trzymaj się!

Kredi 21-11-2004 21:15

Papa (Ah te ograniczenia )

Gimlos 21-11-2004 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion
@Khan:
@ Unkown:
Ty bądź ciucho bo to był przypadek (i IRCowe odpały :D )

Ciekawy przypadek, tym bardziej ze gdyby nie te nagle powroty to moze zostalibyscie wzieci pod uwage przy wyborze modow. Nie mowie tu akurat o tobie, ale o kilku innych wartosciowych uzytkownikach
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion
Ogólnie - widzę że to co Gewof & Me kiedyś uczyniliśmy się rozprzestrzenia. I pomysleć że moda na głośne odchdozenia zaczęła się przy Bosalu :D

Nie wiem czy jest sie czym chwalic? Bo dla mnie takie zachowanie jest zalosne... Jesli chcesz odejsc , to odchodz, ale po co trabic o tym calemu forum?

Gonzo von Krenzel 21-11-2004 21:28

Boże ludzie! Przecież to jest chore! Zastanówcie się w ogóle co wy piszecie. Jakiś koleś pisze, że odchodzi (dlaczego żaden moderator jeszcze nie skasował tego tematu?) a wy od razu do niego z tekstami jakby był mesjaszem czy innym zbawcą.
Dla mnie niektóre teksty pojawiające się chociażby w tym temacie są poprostu śmieszne i żałosne. Przeciez to jest jakaś paranoja...
W ogóle ogłaszanie wszystkim, że jestem cudownym użytkownikiem, odchodzę, pamiętajcie o mnie i płaczcie za mną to jest dla mnie nie pojęte. Czy widzieliście coś takiego na innych forach? Bo ja nie...
Khan... Co ty chciałeś osiągnąć tym postem? Bo ja nie rozumiem motywów takich osób. Może jestem głupi? Wytłumaczie mi to!

edit:
Ooo, widze, ze mamy podobne zdania z gimlim ;).

Gangrel 21-11-2004 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick
Ojeeeeeeeej, jakie to straszne. Though, Khan, wiesz ze Cie lubie? Ale zachowujesz sie jak male rozwydrzone dziecko. Najpierw bulwersowales sie ze Cie nie wybrali na moda, potem chodziles z podpisem "jsetem przegrany" or smth like that, a teraz "oh, yay, he's leaving!" odchodzisz. Wiesz co? Krzyzyk (odwrocony, a jakze) ci na droge, though. Tracisz w moich oczach -.-

I kto to mowi? Koles ktory sie zalamal z jednego bledu i zrezygnowal z moda.

@topic Nie jestes pierwszy i nie ostatni. Od kiedy jestem na forum stracilo ono sporo ciekawych userow a ja i tak bede tu kwitnal(Dejvo mimo wszytko byl lepszy). 3 miesiace... to jest dlugo? Mi za troche ponad miesiac stuknie, a postow malo po od maja do wrzesnia nie mialem neta w domu. Szkoda troche, cya.

Dr.Unknown 21-11-2004 22:08

Myśle, że dzisiaj wypadało by skończyć pisanie w tym temacie*

*czytaj: Zamknąć temat

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:37.