![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A dlaczego? Coz, nie chce mi sie tutaj rozpisywac o wyzszosci xp nad vista. Powiem tylko, ze poczatkowo bylam pozytywne nastawiona do tego systemu, lecz... Szybko mi to przeszlo. Proby instalowania neostrady, rozne inne problemy... Glownie z netem/grami/programami. Nie zmienie na xp, gdyz nie chce juz mi sie. Pomimo checi nie polubilam Visty... Mimo, ze czesto przedkladam wyglad nad funkcjonalnosc. |
Zgadzam się że Vista jest niewypałem, Microsoft stara się przekonać nas do tego systemu tworząc niektóre gry tylko na niego, w większości beznadziejne np. Halo3. Ja też nie zmienię XP na Vistę
A co do gry, to raczej nie kupię, bo nie podoba mi się świat Conana, a gra mnie nie zachwyciła. (ale kto tam wie, zobaczy się po premierze :D ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oglądałem filmiki z gameplay'u, nie wiem co takiego super jest w tej grze (w porównaniu do np. WoW'a) poza grafiką o_O
|
"...WoW teraz ma 8 milionów graczy.."
Wow ma 10 mln graczy |
Cytuj:
Topic: Tabula Rasa w zalozeniach tez mial przbic WoW'a a przynajmniej dostac mu do piet;P Poczekamy zobaczymy |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ps. Tylko mi Assasin Creed uruchamia sie w oknie?! |
Początki XP były porównywalne do początków Visty. Wielkie rzesze użytowników deklarowały powrót do Windows 98.
Porównując pierwsze lata tych dwóch Windowsów, wydaje mi się, że Vista się rozwinie, zresztą wychodzą coraz to lepsze gry, a co za tym idzie DirectX 9.0c nie wystarczy na długo. |
Cytuj:
@2up Uff... Pocieszyles mnie ; ). @down Nie wchodze przez skrot ; ). |
Myślałem że wlazłem do tematu Age of Conan, chyba się pomyliłem xD
@Up Jeżeli wchodzisz przez skrót, to bardzo możliwe że w elemencie docelowym masz wpisane window, czy coś takiego. |
Kupiłem gierkę, zainstalowałem i gram :) Muszę przyznać że całkiem miło się gra
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:19. |