![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Raporty... Jak Ci zapewne wiadomo administratorzy/moderatorzy widza dzial "reported posts". Im wiecej raportow tym wyzej znajduje sie dany post na liscie. W ten sposob zapewne szybciej zostanie usuniety. Co do spamu... Ostatnio widze, iz kazdy chce dodac wlasnie "3 grosze" w kazdym temacie. Co z tego, ze odpowiedz juz padla lub wypowiedz ogranicza sie do "wyjdz"... |
Cytuj:
|
Niestety, liczba "sztucznych" linków do filmów jest ogromna. Czasem taki temat stoi 1-2 tygodnie.
Zdarza się, nawet jak przeglądam tematy wulgaryzmy wobec ludzi, który właśnie dali "sztuczny" link. Sami łamiecie regulamin, a chcecie aby coś moderatorzy robili. Bardziej bym był za zaostrzeniem zasad. Aby ludzie się wreście nauczyli, że tu nie są bezkarni. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
lol
modki maja wszystko w dupie :D
|
Cytuj:
|
Po 2 dniach, to jeszcze nie tak zle
btw. To nie to, że nam się nie chce moderować, tylko że powstał pewien konflikt który nie tak łatwo jest zażegnać a o którym tu się rozpisywać nie będę. |
|
Cytuj:
|
Raportowanie jest w 80% bezskuteczne, zatem lepiej jest się zabawić i napisać jakiegoś bezsensownego/głupiego posta:)
|
Cytuj:
Poza tym, bawi cie pisanie bezsensownych postow? Oraz pozniejsze ich czytanie? Mnie nie... |
Cytuj:
Takie coś powtarza się notorycznie od dłuższego czasu na tym forum, a tematy przez nich stworzone stoją po tydzień, dwa, bo nikt tego nie usunie. Który jak który dział, ale ten powinien być naprawdę dobrze kontrolowany, ze względu na to, że chyba tylko tutaj używane są masowo linki zewnętrzne. |
Cytuj:
|
Moderatorzy śpią :x :confused:
|
Albo już rozpoczeli Holidays :D
|
Moderatorzy dużo rzeczy usuwają nie pozostawiając po tym żadnego śladu... Temat z filmami rzeczywiście zastanawia bo sam już kilka dni temu raportowałem niektóre tematy i dalej one są, no ale w końcu nie możemy im zabronić strajkować :)
|
E tam co wy chcecie : D Fajnie że co drugi temat to key bo można się w "Fail"'e bawić x]
|
No faktycznie, okazało się, że nie mam racji, bo zaznaczyłem, że za 3 dni ;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:47. |