Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NecroLukas
(Post 2067388)
Nie wiem ktory idiota gorszy, ale coż tak to jest, cwaniaczki z non pvp.
22:38 Van'Blaze [199]: proboja byc drugimi cliffordami
poroboj bydz mondzejrzym :>
|
ty spróbuj zajrzeć do słownika ortograficznego <trudne słowo> fakt, niezbyt udane zdanie ale znając sytuację na guardii domyśliłbyś ocb. dla niewtajemniczonych - próbują być prO i karać (znane już słowo u nas nie tylko przez polaczków :)) przypadkowe osoby, ale jak wspomniałem nie wychodzi im to.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valariazz
(Post 2067446)
Domyslam ze ten van padl za pomoca anc~ lub jednego z jego "psow" (no dobra, kolegow) i teraz van chce sie zemscic za to?
w kazdym razie jestem pewny ze cos anc~ zrobil vanowi i teraz van beczy.
|
"Beczy" to niezbyt trafne określenie akurat, bardziej by pasowało "pokazuje prawdę", bo celem cama jest pokazanie anca ze znanej niestety nie tak wielu jeszcze PRAWDZIWEJ strony. spytacie dlaczego znanej nie tak wielu? tu sprawdza sie stara prawda "jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę", większość graczy guardii (czyli polaczki {i} boty) zna go oczywiście tylko z wypowiedzi z forum, a tam , co zrozumiałe, robi on wszystko by pozyskać jak najwięcej chętnych do POI...
A co do domniemanego ubicia mnie to nie, pierwsza gleba to skutek walki z ferumbrasem, druga z demonami. Nienawiść do typa spowodowana jest jego dwulicowością, fałszem, grą nie fair (m.in. oszczerstwa wypisywane do chętnych na wyprawę na poi quest z moim teamem), pośrednio też jego kumplami (czyt. psami) , ot co.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yamaroo
(Post 2067735)
Dokładnie
Pozdro, Mike
|
Oto przykład lizodupa, który nie wie kompletnie nic w tej sprawie i paple jęzorem. OBY TAK DALEJ :)))))) A grzesio/mati dadzą ci jakies free itemsy
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kazo team sux
(Post 2067760)
żal mi ludzi grających na tych światach. Jedyna co możesz powiedzieć to MASZ BLOKA! HAhahahahaha żal lamusów. Na tym filmie 2 głupie knighty ( bo zazwyczaj tlyko idioci i prostaki grają knightami ) kłócą sie zamiast sie rozejść nie dają za wygraną i biją sobie frosty. Jaki to ma sens? jestescie ciotami.
|
sądząc po twojej wypowiedzi masz 12 lat, na imię alojzy i naoglądałeś się tinky winkiego
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez quiqqly
(Post 2067770)
obaj są żałośni
pierw ten typ który niby go jedzie mówi o tym że Anc~ jeździ po starych a minutę póżniej sam jeździ po jego babci... żal żal i jeszcze raz żal
obaj są tak żalowi że nie pozostaje nic innego jak strzelić sobie w łeb
|
bo jechał i to niejeden raz jak widać na filmiku koleś, a to co ja mówiłem nie jest tak bezsensowne jak ci się może wydawać... mam koleżankę która znam od czasów newbie (była w teamie z haj lewelem póki nie połasił się na kaskę zbytnio i nie odszedł od nich) i od niej wiem że grzechu lubi się chwalić dziewczynom w grze swoją wyimaginowaną (trudne słowo) STARSZĄ partnerką. stąd moje przypuszczenia że to jego babcia
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Djkwaku
(Post 2068294)
Van olej anci, on zawsze był ch**. Pozdro !
|
pozdro stary ;d jak tam na neranie? :D
/// Mentor "trójcy karającej", Blejz