Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Przyjaciele] Tego jeszcze nie było( f-tower,dhq for fun ) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=175931)

Michalusik 24-05-2008 07:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paluch89 (Post 2071904)
0.0 jacy z was sztywniacy.

Plik jest czysty, obejrzałem tylko sobie jaja z kolesia robie.

Co do filmu. Nic ciekawego. To jest non pvp i takie wypady można robić na dużo mniejszych lvlach. W dodatku jeszcze na botach.

Wczoraj także i ja byłem z kumplem [149 ek] na ferumbras tower siara była no ale jak we dwóch to mieliśmy ubaw, bo co raz to parę wyskakiwało ;d Później może wrzucę ten filmik na forum.

Pozdrawiam
Michalusik

paluch89 24-05-2008 11:38

Hehe dorośnijcie do tego, że nie każdemu wasz film sie spodoba nie bluzgając na niego.

Ta, a Ty wiesz o mnie wszystko i mówisz, że mnie zabijesz bez wysiłku.

Myślisz tak, a piszesz inaczej.

Przykre.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Znicz (Post 2073777)
No to najwyraźniej twoje doświadczenie jest znikome ;] bo nie możesz mi mówić że tylko grałem na non-pvp, bo mało o mnie wiesz.
Pozdro

Aha, czyli kupiłeś postać bo ten lvl to nie ty wbiłeś. No to jeszcze gorzej.

YaroUKF 24-05-2008 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paluch89 (Post 2074140)
Hehe dorośnijcie do tego, że nie każdemu wasz film sie spodoba nie bluzgając na niego.

Ta, a Ty wiesz o mnie wszystko i mówisz, że mnie zabijesz bez wysiłku.

Myślisz tak, a piszesz inaczej.

Przykre.

Aha, czyli kupiłeś postać bo ten lvl to nie ty wbiłeś. No to jeszcze gorzej.

Nie no koles, jestes naprawde PRO. Moge byc Twoim kolega?

Wisi mi czy Ci sie podobalo czy nie, chcesz krytykowac? Prosze bardzo. Chcesz nas ponizac? Moze spar na Kyrze? =]

KoXiS 24-05-2008 19:04

Kris

(@up i Twoi koledzy
Spar srar. niezesraj sie on was nie poniza przedstawil swoje zdanie na temat waszego filmu bylo krytyczne,ale to jego zdanie robiac ten film musiales sie na to przygotowac, a nie wbijasz ze swoimi kolegami na forum i w 3 staracie sie na niego najechac ,ze to wy macie racje. To dobrze, ze staracie sie sobie pomagac to jest plus, ale to jednak blad. Mi tez sie film nie spodobal i (mysle) , ze na pvp nie byli byscie tacy madrzy. Ja tak uwazam razem z paluchem wniokskuje tak po obejzeniu filmu. Sam go dales i sie na to naraziles weic nie mow, ze grales , bo mnie to teraz malo obchodzi co grales widze na filmiku jak i gdzie grasz tyle mi starczy. To jest moje zdanie ®

P.S. Caly ten tekst oznaczam znakiem zastrzezenia, bo nie pozwalam na autoryzowanie tego tekstu i wypowiadanie sie na jego temat. Nie wazne co sobie pomyslisz, bo nie masz podstaw zeby przestawiac swoje zdanie na temat mojej postaci ani mnie, ja je posiadam moze nie w 100% wiem jaki jestes, ale na pewno w jakims stopniu tak i na podstawie tego filmu przedstawiam swoje zdanie. Tak samo Paluch przedstawil swoje, ale jego filmow nie widziales i w zadnym stopniu nie mozesz go ocenic niestety.®

KSRIXniezesraj sie bo to Twoj ulubionytekst)®

paluch89 24-05-2008 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez YaroUKF (Post 2074952)
Nie no koles, jestes naprawde PRO. Moge byc Twoim kolega?

Wisi mi czy Ci sie podobalo czy nie, chcesz krytykowac? Prosze bardzo. Chcesz nas ponizac? Moze spar na Kyrze? =]

Nie, nie chce mieć takich kolegów jak Ty. Agresywnych i nie dojrzałych.
Nie chce też was poniżać - (za co i w jakim celu?) bo to by było nie na miejscu. Ja tylko oceniam film.
Nie widzę sensu dalszej dyskusji z Tobą.

Neo_pl 24-05-2008 21:22

Pierwszy mądry post od ponad pół roku który znalazłem na tym forum !

Gratuluję.

Silver Kay 24-05-2008 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasth (Post 2071473)

A co ty opiekun newbie co nie umieją aciągnąć anty-wira jakiegoś?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:37.