![]() |
Niesamowita Historia. Już wolę coś o update usłyszeć, niż o tym jak Cipy chcą dodatkowe pieniądze.
|
A ja mam tylko pytanie Co zmieni sie w systemie płatności przez firmę drom???
|
Połowa wymienionych osób prawie na tym nie skorzysta :p
|
Czyli (chcę się tylko upewnić na 10000%) nie będzie możliwe kupno pojedynczego PACCa na 30 dni?
|
Jeśli chodzi o upadle na tibia.org.pl juz pisze all na temat npc :)
|
Cytuj:
|
tak zakup PACC'a na 30 dni będzie możliwy -.- klikasz subskrypcja i płacisz za 1 miesiąc a potem anulujesz... czy to takie trudne X(. Znaczy ja wiem bo mój kuzynek z niemczech juz tak kupował sobie.
|
Cytuj:
Mogli jakieś kilka tygodni temu to wprowadzić, wtedy ja bym kupił za te 30zł. Ale nie, oni wprowadzą tam gdzie PACC to grosze (a właściwie centy), a Polskę (ponad 1/3 graczy to Polacy) zostawili sobie na koniec... Ach, może kiedyś jeszcze dam im zarobić (jak narazie zbieram na GW :P). |
W jakiej walucie trzeba mieć kase na koncie?
Mogą być złotówki? czy euro ;/ |
Cytuj:
|
Czyli podsumowując mogę zamówić sobie pacca na 30 dni płacąc około 30zł a po tym terminie mogę zrezygnować z pacca?
|
Pytanko
Czy będa akceptowane karty płatnicze visa electron? czy tylko kredytowe?
|
Cytuj:
KUPUJESZ PACCA NA 90 DNI!!! A PŁACISZ ZA NIEGO CO 30 DNI, ALBO REZYGNUJESZ Z DALSZYCH PŁATNOŚCI |
Cytuj:
Zamiast wytłumaczyć jedziesz po wszystkich.Rozumiem,że jest nadpobudliwy. Pisząc "Społeczeństwo Polskie" miałeś na myśli też samego siebie. Pozostało czekać,zobaczymy jak to będzie działać. |
Zawsze to jakieś udogodnienie. Tyle...
|
Czy Pacc nadal bedzie kosztował 90 żł na 90 dni?Przecież,Pacc na 90 dni to 19,95 Euro a przy obecnym kursie 1euro =3,41zł 19,95x3,41 =68zł ? Czyli 20 zł taniej...
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Przydatna sprawa :) jednak kupuje pacca spontanicznie więc mi się nie przyda. Z tego co widze nie którzy wogóle nie wiedzą o co chodzi w tym newsie xD
|
Proszę o pomoc
Mam pytanie Czy ten system płatności akceptuje karty płatnicze Visa Classic ? bardzo proszę o odpowiedz i z góry dziękuję za pomoc:)
|
Cytuj:
To, że jest on skierowany do innej osoby nie oznacza, że Ty uzyskasz inna informacje... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:59. |