Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Gildia] LP znowu daje czadu (24.05) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=176150)

KoXiS 24-05-2008 18:47

Kris

@Siidos
Mozna przytrzymywac na chwilke i wlaczac. Mysle, ze tu zostalo to robione spacjlanie zeby przedstawic nam pelen obraz zdolnosci tego Palestynskiego intelekta :confused:

Czarrak 24-05-2008 19:22

No nawet bylem na tej wojnie ale jako obserwator ;p Z muru obserwowalem ich itd. ;p LP dostaje ladnie po dupsku moze go Zuper wykurzy z elery... Ehhh i zowu zuper bedzie zajmowal dragi przez miecha xDDD

PaTrOsEK 24-05-2008 19:35

Nic nie wiecie...! Jemu płaca ze padanie, wkońcu taki frag to coś...

A i jeszcze cos, on leczy się sd'kami...

;)

DuRi_Zmc 24-05-2008 20:40

ja sie lecze bułką :o:o

Makuuu 24-05-2008 21:02

@up
A ja rzucam udem za nogi o sufit po betonie tysiaclecie wieku?

Flame <3 : )

Neo_pl 24-05-2008 21:11

A ja odbiegne od tematu...

Zobaczcie na skile "kamerzysty" .... 98 sword ..... 94 DYST? KNIGHTEM? <lol2> .... 66 shield? To co on skilowal najpierw 2 reczna a potem z luku? xDD

Budy_Maximus 24-05-2008 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neo_pl (Post 2075314)
A ja odbiegne od tematu...

Zobaczcie na skile "kamerzysty" .... 98 sword ..... 94 DYST? KNIGHTEM? <lol2> .... 66 shield? To co on skilowal najpierw 2 reczna a potem z luku? xDD

Na camie można tak wała ciągnąć, zmieniając skille.

[QUOTEDuRi_Zmc;2075314]co wy chcecie od niego moge ise założyć ze Seromontis tez by padl <nie jestem jego fanem> ale zal chlopak D: niech sie zajmie expieniem lol [/quote]

NA hibernie też jest war którą uv przegrywa a seromontis nie padł ani razu, bo jak widzi że nic nie wskóra to nie wychodzi z pz żeby przynajmniej nie dać dupy tak jak ten kolo.

thelolmaker 24-05-2008 22:00

up & 2up

Nie da się manipulować skillami, po prostu jest błąd który przesuwa o jedną pozycję skile, przesuńcie o jeden w dół i dowiecie się, że distance skill to tak naprawdę shielding - jest to błąd programu który był poruszany na oficjalnym forum tibiacam tv.

n355 24-05-2008 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragones5 (Post 2074658)

Gdzie on Ci sie debilu uhal? On sie leczyl potami to chyba noramlne ku*wa nie? No chyba, ze jak ciebie napadnie zalozmy pk team to obserwuejsz sytuacje z zaciekawieniem z popkornem w rekach

noo popkorn maślany jadłem lewą stopą ;/

czy takie krety jak ty mysla ze jak udzielam sie na forum to musze grac w tipije ?;(;(;(

wydawało mi sie ze sie uhal bo nie bylo klasycznego aaaaah nad nim jak sie leczyl :/ w ogole zauwaz ze nawet jak to byly potiony to chyba health <ironia>

kthxbye .I.

Czarrak 25-05-2008 02:05

Btw tutaj macie na rec lepsze ujecia tego filmu ;]
Krecila Polka ;]

http://rapidshare.com/files/11738729...kkkkk.rec.html

Dragones5 25-05-2008 02:45

Cytuj:

czy takie krety jak ty mysla ze jak udzielam sie na forum to musze grac w tipije ?
To laskawie mi kretyn powie skad mialem to wiedziec? Sry ale ja nie jasnowidz;(;( -.- dobra wszystko sie wyjasnilo.

kthxbye .I.

psyhopatka 25-05-2008 07:07

Jak tak dalej pójdzie to Maurolkit (Polak) będzie miał najwyższy lvl na Elerze;p

n355 25-05-2008 16:39

#Dragones5
kretynem możesz nazywać tego kto cie spłodził ... a nie bezpodstawnie mnie
anonimowy to odważny _/

kończe temat i na te twoje internetowe napinki sram jak i na cibeie ; baj ;\

wrogonastawiony 25-05-2008 18:36

Tak wlasnie przyczailem ze wczoraj padl ktos z gildii Maurolkita od gildii LP... moze sie zrobic ciekawie ;)

Agnus 26-05-2008 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KoXiS (Post 2074679)
Zdaje mi sie ze to Mateusza sprawka z Taifunem na furorze zaplacil Payment zeby go ubili tak samo tutaj, albo kupil chara i rozpetal wojne. Nie wiem jak , ale na pewno maczali w tym palce nasi rodacy ze szczytu drabiny levelowej i bardzo dobrze zrobili :P !! :)

Primo:
1. Qrwa a mi się zdaje, że jesteś idiotą. Nikt qrwa nie płacił paymenta za ujebanie taifuna. Nie no przecież mdw siedzi w dp i myśli komu bu tu teraz zapłacić. Mdw już nawet nie gra, więc przestań qrwa się odzywać bo huja wiesz na dany temat a pierdolisz....
Sry za wulgaryzm, ale do takich ludzi wyzywających wszystkich od dzieci itp. nie można inaczej trafić.

http://img356.imageshack.us/img356/5171/imagesdg9.jpg

KoXiS 26-05-2008 21:17

Kris

Tak mysle co napisac i... Wez cos na zdenerowanie, bo ja nie mowie ze to wiem na 100% Popierdolony skurwysnu i mozesz mi wylizac gale. bo prawie sie zesrales na tym forum taki jestes zdenerwowany, ze to nie prawda... Chuj mnie boli taki temat byl poruszany i nie tylko ja tak pisalem tylko przypominam ta stara dyskusje, a Ty masz kisiel w gaciach. Lecz sie popierdolony frajerze, bo nie dlugo jak Ci 5 letnie dziecko pilke zabierze to zaczniesz go nozem kroic... Ahh az ja sie zdenerwowalem :))
P.S. 8o8o8o. Widac, ze nowy na forum jestes, bo nie wiesz jakie tematy tu byly poruszane, ale i tak niezle sie w*****les nie ma co... Pojebany Piesek z Ciebie. Postaram sie w nastepnym temacie rzucic Tobie kija ([?]metaforycznego[?]) zeby zobaczyc Twe zdenerwowanie.;(

caveki 26-05-2008 22:24

@up
Tutaj agnus =)
Jak widzisz nie jestem nowy na tym forum tylko mam nowe konto. Nie jestem 5-latkiem by się denerwować gdy ktoś mnie obraża. Obrażaj mnie do woli to tylko świadczy o Tobie.

Draks 27-05-2008 21:16

Trochę żal gościa.
Co do UH ania:
Po prostu go support UH'ał,a on sam chyba pomagał lepić mamie pierogi ;x

Kain_Il 28-05-2008 13:11

i tak ci ktorzy zabijaja lp moga sobie grac na elerze, bo na emperze nie pograja,
jak narazie :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:05.