![]() |
Koncert wspaniały, szkoda tylko, że mocno wiało, trochę nagłośnienie było słabsze, ale i tak dali radę :].
Byłem na większości koncertów na Stadionie Śląskim, ale ten oceniam jako jeden z lepszych, choć na RHCP też było nieźle :). |
Gdyby nie to nagłośnienie...eh...ale i tak koncert świetny, tylko że ja nie jestem obiektywny, hehe :) Support zagrał bardzo dobrze, szczególnie Machine Head.
|
Cytuj:
Czyli sam jesteś takim elo-dzieciakiem? Starasz się na siłe pisać pierdoły, żeby tylko wywiązywały się kłótnie. To widać. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@ontop Drogie bilety itp. Ja tam nie żałuję. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down A no tak, zapomniałem, że rozmawiam z pure-mrokiem. \m/ |
@Johnny
Wierz mi, że oprócz SOAD mam multum zespołów, które lubię. A to, że szczególnie lubię soad nie świadczy, bynajmniej, o tym, że jestem jakimś zacofanym "elo- kidem", co próbujesz udowodnić. |
Cytuj:
W ogóle, Johnny, SoaD dawał radę, w sumie, jakiś sentyment pozostał. |
Toxicity nawet dawało radę, ale później moim zdaniem słabizna, a solowa płyta Serjego to w ogóle porażka.
|
Cytuj:
A co do Metallici, jakoś mnie ten zespół nie jara. Mój kumpel szczytuje przy ich dyskografii, ale jak dla mnie to tylko parę kawałków mają dobrych. Jak miałem 5-10 lat, to ojciec zawsze w samochodzie puszczał mi AC/DC, Metallice, Led Zeppelinów, ale teraz jakoś mi Metallica nie podchodzi, w przeciwieństwie do dwóch pozostałych. @SoaD System skończył się na Toxicity, dlatego to jedyna płyta w ich wykonaniu jaką posiadam (łał, jedyna moja oryginalna płyta ;d z muzyką oczywiście) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Hm...SoaD, nie podchodzi mi zupełnie, ale jeżeli ktoś słucha, to niech słucha mi to nie przeszkadza ;)
@Gogar - mi też ojciec puszczał i właśnie od tego zaczęła się moja "fascynacja" Metą, Black Sabbath i Deep Purple, co zaowocowało tym że teraz słucham m.in. : Mayhem i Dissection. Taka kolej rzeczy, ale wielki sentyment do początków pozostał, największy do Metallici :) |
Było cudnie. Godnie przyjeslismy metallike, a oni rownie godnie zaspiewali dla nas. Od strony wizualnej bylo swietnie - te ekrany i pirotechnika :o Setlista wyjatkowo mi sie podobala. Ogolnie wszystko bylo idealnie. Jedyne do czego moge sie przyczepic to dobor supportu, ktory po prostu zupelnie mi nie podszedl. MH (mimo ze osobiscie nie lubie) moge zrozumiec, jako że wpasowali się gatunkiem. Ale ten Mnemnic to byl jakis zart chyba.
Cytuj:
@Johnny - na siłe probujesz byc true. To jest to czego nienawidze w metalu (a raczej w metalach, ktorych w tym momencie mam ochote nazwac po prostu brudasami): obsesja na punkcie bycia prawdziwym. |
Cytuj:
Sądząc po koncertach, to z Wuwua jesteś ;). Olej Meshuggah, wbijaj na Converge i Dying Fetus ;). @Johnny121 Posiedzisz jeszcze troche w tej muzyce, nabierzesz dystansu. Chuj z tym że SOAD lubi masa dzieci - mają *pare* znośnych kawałków, sa ok (akurat bardziej czekam na debiut Scars on Broadway). To samo HIM - posłuchałem ostatnio live'u, olałem to że sala pewnie uginała się pod ciężarem "mroku" - pare naprawde fajnych hiciorów, w podróży słucha się nieźle. Zespół na plus. Jak na ten moment - na Vadera już bym nie poszedł (byłem już z 6-7 razy), ale za to na Justina Timberlake'a - bardzo chętnie. Z zespołów stricte metalowych - poszedłbym na The Sword, chyba tylko i wyłącznie. BTW Jeżeli ktoś lubi SOAD, niech sprawdzi Giant Squid, wokal podobny, a muzyka znacznie bardziej pociągająca. @Metallica Moim zdaniem przeciętny koncert, zagrali dobrze, ale jakoś tak nie czuło się klimatu. Możliwe, że to kwestia mojego przyzwyczajenia do koncertów klubowych (przepełniony klub na Slayerze, mmm :) ). |
A ja sie wybralem, nawet wydajac 240zl za bilet, z drugiej reki. Bylo ok, fajna atmosfera i choc tez wielkim fanem Metallici nie jestem, podobalo mi sie. MH tez dalo czadu ;) Sektor 40 pozdrawia! xD
P.S. Obok mnie siedzialo 3 gosci z TVN Turbo :D |
Cytuj:
|
ja bylem i srednio mi sie podobalo, ale to subiektywna ocena bo nie jestem wielkim fanem metallici.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:56. |