Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Paladyn 45LV gdzie expić proszę o fast aswer (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=176800)

Xordon 14-06-2008 09:17

To pewne, że Dragon Lair w Venore aczkolwiek te miejsce jest bardzo oblegane przez innych graczy ;(. Ja radziłbym Dark Catedral oraz częste wypady na PoH (oczywiście Giant Spidery włącznie). :evul:

69tnt69 14-06-2008 09:34

dzięki za filmik bardzo fajnie to opisałeś szkoda ze tak lv od siebie odbiegamy ale myślę że poradzę sobie tam

Paciuch 14-06-2008 10:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AdiZgOlek (Post 2113421)
a mnie denetwuja tacy ludzie ktorzy zamiast pomoc to uzywaja forumowskiego slangu, jakis troll, trollem moze jestes Ty, debilem rowniez.

żal mi cie wiesz, a co ty myślisz ile jeszcze można tematów założyć o tym gdzie expic
autor Użyj opcji szukaj!

Scofild 14-06-2008 10:22

@up

Przynajmniej 1 mówi sensownie :P

Dinebel 14-06-2008 11:25

AdiZgOlek, Scofild ma absolutną racje w tym co tu pisze!
Po jaką cholere macie opcje szukaj i inne działy na forum? Wystarczy poszukać, zajmie Ci to minute, może dwie ale będziesz przynajmniej pisał w odpowiednim temacie ...

Nie karmić Trolla!

Scofild 14-06-2008 12:14

Dziękuje I proszę się stosować do tego co pisze pan wyżej :P

NIE KARMIĆ TROLA

AdiZgOlek 14-06-2008 13:41

O yeah zebrala sie kampania przeciwko mnie, jezu ale sie boje =<
Kozaki przed monitorem... ekipa jednostrzalowcow

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dinebel (Post 2113710)

ja wiem gdzie expic.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paciuch (Post 2113559)
żal mi cie wiesz, a co ty myślisz ile jeszcze można tematów założyć o tym gdzie expic
autor Użyj opcji szukaj!

Owned
JA TU PISZE ZE MOZNA ZASPAMOWAC FORUM TEMATAMI? JA PISZE ZE JESLI JUZ JEST TAKI TEMAT ZROBIONY TO P O M Ó C MOZNA, NAJWYZEJ POTEM SIE TEMaT SKASUJE -.-
a jak ci mnie zal to idz sie wyplacz

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 69tnt69 (Post 2084638)
Witam!
Mój pierwszy post więc proszę o odrobinę wyrozumiałości.
Mój problem opisuje temat mam 45 paladyna ze skills 79/65 jeżeli eq jest wam potrzebne to przedstawię: Hat of the mad, b robe, vamp, boh, b legs, oczywiście royal spery.
Proszę o szybką odpowiedz gdzie proponujecie mi expienie. aktualnie jestem na beho mumiach i cryptach pod cycami niedaleko thais.

p.s. nie posiadam aktualnie pacca

wywnioskowac mozna (bardzo truuuudno zreszta) ZE TO JEGO PIERWSZY POST I PROSI O WYROZUMIALOSC, BO MOZE NIE ZNA SIE NA FORUM TO NOWY TEMAT ZAKLADA
ja jestem wyrozumialy nie wiem jak wy, ale nie no ja was rozumiem jak chcecie zostac Ifulllllllll forumowiczami

a ja jestem diabelsko :evul: zly bo komus pomagam?B)
ok nvm bo i tak nic nie wbije do glowy ludzia z mania wielkosci
kthxbye ;o
@autor mysle ze pomoglem?;)

VanBobel 14-06-2008 17:19

Idz na roty...

69tnt69 14-06-2008 23:59

skorzystałem w tej opcji (szukaj) ale kiedy napisałem posta to dostałem jedną odp idź na dragi albo gs i nic więcej żadnych podpowiedzi tylko idź i już a na odp czekałem jakieś 4 dni ;/

Macunio 15-06-2008 13:55

mamy pytanie : czy jak bije draga to mam uciekac czy stac obok niego (oczywiscie na ukos) ?

VanBobel 15-06-2008 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macunio (Post 2115892)
mamy pytanie : czy jak bije draga to mam uciekac czy stac obok niego (oczywiscie na ukos) ?

Jak kupowałes postać to mogłeś sie jeszcze zapytać własciciela gedzie on expil i jak.

Żeby nie bylo bij je z dysta knightem najlepiej kamykami albo z hmm, zeczywiscie bardzo oplacalne i tanie.... nie stoj na ukos bo ci bedzie z łapy bił po 100 a to jak na 70 knight to calkiem dużo. 2 dragy i masz deada, naprawde nie żartuje....

[ironia][/ironia]

Dinebel 15-06-2008 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AdiZgOlek (Post 2113933)
O yeah zebrala sie kampania przeciwko mnie, jezu ale sie boje =<
Kozaki przed monitorem... ekipa jednostrzalowcow

Jeśli mówisz o Mnie to w tej chwili sam kozakujesz przed monitorem.
Chcesz? Zapraszam do Krakowa, możemy się spotkać i zobaczymy kto jest "jednostrzałowcem" ... :)

Union_Aqua 16-06-2008 07:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scofild (Post 2113802)
Dziękuje I proszę się stosować do tego co pisze pan wyżej :P

NIE KARMIĆ TROLA

Jestes bezmozgim idiota... Policz sobie i wiedz ze to Ty najwiecej naspamowales w tym temacie. Nawet autor mimo ze takiego tematu nie powinien tworzyc zachowywyal sie z wieksza kultura niz Ty. Na przyszlosc patrz na siebie a nie na innych - od tego sa odpowiedzialne osoby.

Macunio 16-06-2008 09:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VanBobel (Post 2116163)
Jak kupowałes postać to mogłeś sie jeszcze zapytać własciciela gedzie on expil i jak.

Żeby nie bylo bij je z dysta knightem najlepiej kamykami albo z hmm, zeczywiscie bardzo oplacalne i tanie.... nie stoj na ukos bo ci bedzie z łapy bił po 100 a to jak na 70 knight to calkiem dużo. 2 dragy i masz deada, naprawde nie żartuje....

[ironia][/ironia]

ale ty jestes zabawny dzieciaku : )
p 1. gralem przewaznie caly czas knightem wiec nie wiem jak sie gra palem , jedynie podrygi w tibi. 7.6-7.7 , wiec nie badz taki cwaniak mistrzu .
po 2. gadajac , ze mam chara z allegro mi nic nie robi bo ja wiem , ze mam swoja postac od 0 :<

qwerty1610 16-06-2008 12:17

Miejsca dla twojego palka na facc:
1. OF
2. Dragon lair w veno
3. Poh, ostrożnie gsy wokół temple
4. Beho w hellgate
5. Dragi na draconii

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:06.