![]() |
Czy ty przypadkiem ślepy jesteś? Czy ja mam nick CinkoL? Ja wcale nie mówiłem, że postać kupiłeś, poza tym... to co powiedział Cinkol to raczej była IRONIA.
|
Cytuj:
Po drugie: Za malo expowisk hmmm... To jak to sie dzieje ze kiedy tylko chce to znajde sobie jakies wolne expowisko mimo ze gram na zaludnionym nonpvp? Jak chcesz same expowiska typu Demona to wyjazd na oteesa. Po trzecie: nie kazdy kto sie z toba nie zgadza musi byc od razu nic niewiedzacym nawbem~ |
Kupiłem pacc na 90 dni, teraz mam bana na 7 dni i rs na 30 dni? Zmarnowanie 30 dni pacc, huh? Potem jadę na wakacje, nie będę grał znowu 30 dni. 60 dni zmarnowane, jakoś się tym nie przejmuję że 100k poszło w błoto :confused:. To tylko gra, a jak ktoś woli siedzieć w domu przed komputerem czekając na "resp" niż wyjść na dwór kiedy jest 30 C i pokopać piłkę to nie jest żal, tego się nie da już opisać.
|
ludzkie wartości zostaly zamienione na wartości pixelków :baby:
|
Ten uptade dobrze robi niech FACC też ma coś od cipsoftu a nie tylko kilka potworkow itp.
Co do gry sorcererem to jest zaje****e trudno poniewaz mana potiony 1k za bp a niema potworków tak aby się zwróciło. |
Cytuj:
|
Co z tego, że na dystans?! EK o 10lvli niższy podbiega i bywa, że wali w moba za 300, gdy ja ledwo 200 wyciągam.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
No ja stawiałem, ale bana zaliczyłem i teraz już nie stawiam :( |
Cytuj:
no tak ci chodzi o atakowanie, ale jak ty uciekasz i exori vis np. to nawet jak lejesz dajmy na to frosty, ktore bija na dystans to dojade cie do zoltego hp, ty wcisniesz hotkey exura gran i full hp, i knight ultimate health potionami ulecZy sie za 600? jak na full ma dajmy na to 2k hp ??? |
Poza tym... EK jeśli chce mieć dobrą postać, a nie wybotowanego noobchara. To musi sporo trenować, a zauważ, że knight TRACI kasę treniąc, a MS ją trenując magic level zarabia. Jeśli zamierzasz narzekać na brak nowych expowisk to powiem tak: sam się na to skazałeś wybierając non-pvp. Ja również dopiero co zacząłem grać na non-pvp zmęczony ciągłymi wojnami na Azurze i już na low lvl spotykam noob-botów expiących 85+ rp na bocie na powierzchni żółwi. Jak Ci to przeszkadza - idź na PvP.
|
Na razie sugerujesz to że Knight ma lepsze pvp niż Sorc, huh? 8o
|
|
Wiec tak...
Ze tibia staje komercyjnym shitem. Coz, Cipsoft musi jakos zarabiac zeby utrzymywac cala firme, i nie ma innego wyboru jak robic to kosztem graczy z facc. Nic na to nie poradzimy tak bylo(choc w mniejszym stopniu), jest i bedzie. Ze z kazdym updatem coraz gorzej. No coz, Cipsoft nie sugeruje sie tym co zaporonuja im gracze, tylko tym zeby wszystko ladnie wygladalo, i zaczecalo do gry. Jak ladnie wyglada to ktos kto zacznie grac sie zajawi, bedzie gral az sie zoorientuje ze to jest tylko ladne, wbije jakis tam lvl i bedzie mu zal go zostawiac, wiec bedzie gral dalej, bo co zrobic. Ze expowiska pelne i ich malo. A cos ty chcial grajac na non-pvp ? Moze w koncu Cipsoft otworzy oczy i uszy, i zacznie sluchac tych dzieki ktorych zarabiaja. Predzej czy pozniej (a raczej pozniej), wiekszosc graczy oleje taka gre i ciekawe co wtedy zrobia. Nagle uzdrowienie Tibi O.o Co do botow. Nic sie na to nie poradzi. Po za tym nie kazdy Ek botuje, np. ja nie, i to nie tylko dlatego ze sie boje bo gram na pvp na ktorym Cie moga zabic zawsze i wszedzie, ale dla zasady. Chociaz gdybym zaczol botowac to na pewno nie bal bym sie gmow, bo ich na hibernie po prostu nie ma(jak gram 2 lata na hibernie, gma widzialem moze 5 razy), tylko innych graczy. I to chyba wszystko co chcialem powiedziec B) |
http://img125.imageshack.us/img125/7...serpentxj5.jpg
Wasz Wąż morski. |
Libacjan to poprostu noob, ktory narzeka bo mu sie pacc konczy, a nie umi expic, bo frosty zajete, totalny maniak, dziecko frosta, idz do psychologa ty maniaku jeden, a kolegow nie masz ?, i nie kopiuj kur.a postow z innego tematu bo sie kur.a powtarzasz. Powiem twiojej mamie, żeby ci neta odciela, bo dziecko płacze na forum i nie wie co ze soba zrobic, a kumpli nie ma i sie mu nie dziwie , jak jest sie takim no-lifem jak ty to jak sie ma miec niby kumpli?... Dziecko żalu, tibi, dziecko updatu.... Niepotrzebnie kupowałes tego chara na allegro, gdybys go sam zrobil, to bys sie nawet nie zastanawial gdzie expic, bo bys odrazu wiedzial noobie. Widac dziecko 0 doswiadczenia i kultry, a do szkoły chociasz chodzisz? !!
|
Cytuj:
|
Ogolnie duzo rzeczy bedzie fajnych, ale te gory tak nie do konca mi sie podobaja..
zobaczymy jak w grze bedzie to wygladac:P |
Podwodne dragi? Huh fajnie to wygląda na razie :p!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:14. |