![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co twoim zdaniem skopiowali z diablo (miksturki wzmocnienia?)? |
Mile zaskoczenie ale napewno buduje klimat ;]
|
Cytuj:
|
Heyah
I kolejne rozczarowanie .... idac tokiem rozumowania CipSoftu to za rok Panowie i Panie spodziewajcie sie pelzajacych slimakow po miastach, atakow wszy, sklepow z firmowa odzieza, wyskigow konnych, latajacych much kolo stojacych afk, spadajacych meteorytow .... Czyzby brakowalo pomyslow? Widocznie tak, skoro 6 mcy poswiecono na wizualne poprawienie miast ... tez mi atrakcja ... po 2 tygodniach grania kazdy bedzie mial w glebokim powazaniu to nad czym tak ci-szko pracowali .... PS te slimaki to nie glupi pomysl hehe 30+ osob, a wynik zalosny .... szkoda, ze nikt nie bierze poprawki na graczy, ktorzy kazdego dnia przedstawiaja mase swietnych pomyslow na odswiezenie gry .... Pozostaje patrzec jak CS schodzi coraz szybciej na psy ^^' PeZet Dr. =] |
Popieram pana up. Takie dodatki są fajne na dzień, dwa. Mogliby pomyśleć nad czym co naprawdę nas zachęci. Jakoś im to nie wychodzi. Tanie sztuczki w postaci "lepszego" wyglądu żeby nie było że nic nie robią.
|
Cytuj:
|
No tereny fajne, guardy spox i tak ich na nich nigdy lubiłem expić. Jedyne z czego naprawdę się cieszę to lifting ofa bo reszta mi wisi darashia była od zawsze najbardziej nie lubianym przeze miastem a kazo tymi swoimi guardkami mnie nie zachęci no chyba, że dadzą jakieś expowisko gdzie wyciągnę 80k expa/h bez waste...
|
ładne ładne ale kiedy 3D?Może do czasu gdy wymyślą 4D jednak tego sobie nie potrafię wyobrazić.
|
Już narzekacie, to w końcu dopiero 2 treaser. Już myślicie, że wiecie wszystko o update...
|
Cytuj:
|
@Kowal
Nie widziałeś nowych wzorów T-shirtów? Cytuj:
|
Cytuj:
|
Teraz to będzie stolica krasnoludów! Bardzo ładnie zrobiony ten Kazordoon, ale te wagony to chyba przyczynią się do "obrastania w pixelowy tłuszcz" graczy. Może w przyszłości dodadzą nowy kontynent :D
|
Cytuj:
ale kiedyś w jakimś newsie na tibia.com napisali że mają jakiś kilku ludzi którzy pracują nad nowym projektem jakim jest to tibia 3D jednak więcej szczegółów nie podali to był chyba artykuł o składzie Clipsoftu. |
Użytkowników czytających ten temat: 92 (zarejestrowanych: 22, gości: 70)
Szymi_11, Takeh, Leskov, Michoss, <Forl>, Viste, Przybyszwwy, skiter, CinkoL, Pomocny Murzyn, Ghard Lage, Fureyka, ko2iol, Ricio of Balera, Dagus, Emok, Mateusz021, bajerfull, Petike, Xederit Bardzo podoba mi się wygląd Fermour Hills i te wagoniki w Kazzo (takie środki transportu powinny pojawić się w innych miastach np. wozy konne w Thais, konie w Ab`dendriel, ryksze w Carlin i eleganckie powozy w Venore |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic - mi się podoba, aczkolwiek mogliby dać coś więcej niż poszerzone expowiska czy nowe grafiki. W końcu to 5 miechów :) |
Szkoda, że nie zrobili takiej "Animacji" Do rooka :(
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02. |