![]() |
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=43535&page=110
Wszystko wyjaśnione w tym beznadziejnym temacie... Fake i tyle (ostatnie 2 strony) |
Spartaaaaaaaaaaaa
|
Ściema niema bata, nie widziałem jeszcze filmu z hacka co kolo wbija i zaczyna się cieszyć i drzeć "omg 172 lvl" poza tym odrazu wiedział gdzie znajduje się domek postaci, to prawda pisze na tibia.com ale czy każdy hacker zna rozkład ulic w każdym mieście?
Słabe ;] Fajnie by było gdybyś pojebał nicki i wysłał nie tej osobie co trzeba ;] |
@up
Noob plx?! A mapek to w necie nie dali gdzie sie domek dany znajduje?? http://static.tibia.com/images/houses/house_10901.jpg |
Szkoda =( dopiero oglądałem film jak bloczył Ghaza, a teraz z hacka ;( mam nadzieje że sie niepoddasz i będziesz dalej kręcił filmy z Bronim :p
PoZdRo! |
bywa ;s mnie tez to spotkalo
|
Cytuj:
Widać ,że fake... zresztą w temacie de'cloudów jest wyjaśnione wszystko... Pomyśleć troszkę to trochę za wiele jak na ciebie prawda?;< |
@UP
Z tą wypowiedzią Hun Dego, chodziło o film z Ghaza :S |
@miszczu
Masz rację, mózgu używam tylko do obmyślenia taktyki huntu na ratach pod Thais żeby waste nie było... Może chcesz się podzielić swoimi doświadczeniami? |
strasznie mi go szkoda ;/
|
Szkoda go :\
osobiscie lubilem ogladac filmiki w jego wykonaniu :) Szkoda szkoda :\ miejmy nadzieje, ze nie zdoluje sie i bedzie gral dalej ;) Psiak _/ |
Cytuj:
|
To nie sciema ;]
|
Po czym poznac brazylijskiego idiote??
15:50 Psiak of guardia [172]: ola 15:50 Psiak of guardia [172]: AIHSeihSAHEUAISHGEHAseuia 15:50 Psiak of guardia [172]: uhasuashauhsuqhauahuaha 15:51 Psiak of guardia [172]: jajajajajajajajaja |
nie ściema
chate ma czystą gdybym ja go hacknął to bym od razu zrookowal :D |
Cytuj:
|
gówno prawda sciagam filmik i mi nie wyswietla go w liscie odtwarzania haha :D
|
........
FAKE!
jaki hacker wlacza tibicam zanim lognie na chara? przekonal was "znajomoscia" portugalskiego ze jest br? od razu wiedzial gdzie dom ? tego samego dnia co psiak mial hacka, hacker sprzedawal itemy... jeszcze tego dnia nie dalo sie sie z nim dogadac w ogole po ingliszu ale juz nastepnego radzil sobie swietnie? |
Cytuj:
|
-.-
Psiak zostal naprawde hakniety, ale niektore dzieci w to nie wierza...
Psiak nie ma 12 lat zeby robic fake'i zeby sie dowartosciowac czy zwrocic na siebie uwage -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:18. |