![]() |
ludzie bez paniki to tylko 5 czy tam 6 masskick przynajmniej na harmonii xD ja tam poczekam pewnie do jutra obstawiam ze będzie tak z 11 albo 13 ^^ oby tylko cofki nie było
|
omfg :/ wlasnie nastapil 6 mass kick na Refugi :/ 50% serwera padło ... całego dragon lair, orc fortest (w tym ja i 4 kolegow z real), all respy na ank itp nie wiem jaki najwyzszy lvl padl ale na hel bordzie pisal 174 ze ded :(((((((
|
Na Guardii chyba z 6 mass kickow przynajmniej ja tyle miałem :( :(. Akurat Postmana dziś robie mam nadzieję, że nie padne na ostatniej misji :P :P.
|
Cipsoft na dzień dziecka pragnie zrobić 5x exp, ale żeby się nie czepiali to jakiś pretekst musi być, nie?;)
|
jak nie bedzie cofki to się załamie :( 50k blesy, 50k aol no i spadlo prawie 150 tys expa :((((((((((
|
Currently 28 players are online. xP
A właśnie miałem Golden Armora kupić... |
lol sorry za double...
|
lepiej teraz sie nie logowac i czkac az problemy sie skoncza ;p
|
wlasnie nastapil 7 kick refugi :)
|
taa i next kick Celesty ;/
|
cipsoft chce was oduzależnić od gry i wam robi przerwy, a wy narzekacie
|
Kyra tez ma sporo kickow... przed chwilą miałem chyba 4 ;]
|
Uwaga! Refugia bije rekord ! Po 7 kicku wlogowalem sie na 2 sekundy kiedy to po dlugim czasie gry nastapil kolejny mass kick i wielka liczbe wlogowanych osob (24) kicknelo xD
|
O juz 7 mass kick na Guardii. Oby tak dalej :( To nie skoncze Postmana :(
Pozdro ! |
Kozacko ^.^ Ja sie tam nie przejmuje tym, jutro sie wloguje i bedzie tak jak zawsze ;D Pozdro dla wszystkich no liferow_/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nerana off - nie poradzili już sobie :D |
Nie nie jestem uzaleziony tak jak ty. Chodzi mi o to, że chciałem dziś skonczyć tego Postmana. Ale cuż jutro jest dzień to się jutro zrobi.
|
Zamiast pie****ć takie bzdury, moglibyście mi kolację zrobić xDddd
|
Kick Soft :D :D :D :D :D
lol, ale dostaliscie prezenty na dzien dziecka :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:16. |