Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Przyjaciele] Hydry by 101ed (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=177275)

Vademecum 03-06-2008 15:59

bo kolege spisali na lawce w parku za to ze palil papierosa chowajac sie zeby mama nie zobaczyla . kolega nienawidzi policji to i on tez no nie??

KoXiS 03-06-2008 16:15

Kris

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vademecum (Post 2093380)
bo kolege spisali na lawce w parku za to ze palil papierosa chowajac sie zeby mama nie zobaczyla . kolega nienawidzi policji to i on tez no nie??

I co z tego, ze go spisali maja do tego prawo... Slaby argument. Mnie wyciagneli z tranwaju jak wracalem z meczu za nic. Inii na*******ali w szyby i wszystko co sie dalo, a ja stalem spokojnie i do kabaryny mnie zwineli od tam tej pory sa moimi wrogami numer jeden. I to sie nazywa argument B)

PaTrOsEK 03-06-2008 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 2093208)
dopóki, dopóty

Ach... Profesor Miodek tego forum...

Etoric 03-06-2008 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PaTrOsEK (Post 2093436)
Ach... Profesor Miodek tego forum...

przynajmniej ty na tescie gimnazjalnym nie napiszesz dotąd, dokąd[;
a mogłeś mieć 41:/

PaTrOsEK 03-06-2008 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 2093440)
przynajmniej ty na tescie gimnazjalnym nie napiszesz dotąd, dokąd[;

40/50 miałem rok temu... i wyobraź sobie, że bez twojej pomocy...

ShadowEdek 03-06-2008 16:27

@KoXiS

widzisz suki za nic coś robią....

@ktoś tam pytał dlaczego,....

bo się wtrącają do nie swoich spraw? bo węszą tam gdzie nie trzea? bo są śmieciami? bo polak ma we krwi nienawiść do niech...:D:D

maszter321 03-06-2008 16:36

BO zamaist ganiac za pedofilami,mordercami,matkobojcami to ganiaja wlasnei za tymi dzieciakami w parku z papierosem..Fakt co fakt gdy ci ukradna samochod nie pomoze ci kolega z osiedla...Ale i tak nigdy za nimi nie przepadalem i nei przepadam i przepadac nie bede

@Shadow druid of luminera
Jestes moim pr0.

ShadowEdek 03-06-2008 16:53

@up

racja racja niech idą łapać pedofili a nie nas XD

HWDP! nienawiść do tych gnoi do szmat i psów X(X(

!!!!!!!!X(X(!!!!!!!!!!!!

a jak mają pomóc to nigdy czasu nie mają...żal psów...

Etoric 03-06-2008 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ShadowEdek (Post 2093525)
@up

!!!!!!!!X(X(!!!!!!!!!!!!

hahaha;d chyba zaczne na ciebie siekiera mówić, słysząłem że z robiłeś bicepsik na siłce i już masz 23;) gratuluje! Niedawno coś było głosno w tv o tobie, że pobiłeś 100 policjantów, bo mieli za mało powietrzna w kołach:/ biedni, wszyscy bedą kalekami. Podziwiam, zagonić 100 facetów w jeden róg i wszystkim połamać kręgosłupy jednym uderzeniem z low kicka w uda:/ Kiedy nastepny raz siekiera?

Bartholomew 03-06-2008 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PaTrOsEK (Post 2093445)
40/50 miałem rok temu... i wyobraź sobie, że bez twojej pomocy...

a potem sie obudziles

@topic

filmik rox mimo ze go nie ogladalem

DuRi_Zmc 03-06-2008 18:09

@up
haha : OOOO
@ShadowEdek
Jestes debilem i tyle.Myslisz jak debil pewnie nie lubisz policji bo twoi koledzy nie lubia no nie?Moge sie zalozyc jakby cos ci sie stalo to ty pierwszy bys pobiegl do komendy i wiec zamknij morde wypisując HWDP i ze to są suki bo te suki nieraz w zyciu mogą pomoc twojej rodzinie lub tobie.

Pa :* :baby::baby::baby::baby:

PaTrOsEK 03-06-2008 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 2093568)
a potem sie obudziles

A pan panie Pr0? Ile pan miał? O ile już ukończył pan gimnazjum...
Nie musisz wierzyć, nikt ci nie karze...

Slivi 03-06-2008 18:16

rehost plx

TupacAmaruShakur 03-06-2008 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KoXiS (Post 2092588)
Zamknij morde bendzwale. Jesli wystawiasz tu film pierdolcu to sie przygotuj na krytyke. Myslisz, ze kazdemu spodoba sie Twoj film s*****elu? Na rodzine wjezdzasz, bo mu sie Twoj film niepodobal. Jakbym Cie spoktal na ulicy bym wzial byle co i zaczal Cie na*******ac az bys sie nieruszal tak mnie teraz w*****les skurwysynu. Jestes gownem, zerem, lezysz na samym dnie i gdy bede wstanie to Cie skopie nizej zjebie.

@Topic
Film jest kompletnym dnem, tym bardziej, ze kreci go niewychowany, idiotyczny ****. Nie nienakrece lepszego, bo nie chce, a jesli on chce to robic to niech sie przygotuje na krytyke, bo to, ze wbil zalosny 100 lefelek nie znaczy, ze bede pisal "film spoko" etc. Ziomus jak dla mnie jest najwiekszym frajerem forum. Nie lubie Evena za bardzo, ale w tym momencie go bronie, bo to co zrobil autor tego tematu jest poteznym chamstwem i to swiadczy, ze jego poziom intelektualny jak i ogolny jest rowny zero. Sam to zaprezentowal wypowiedzia, ktora zacytowalem. Niepotrafie ocenic takich ludzi nie znam tak okropnych slow obelgi, ktore by do niego pasowaly. I ziomus jesli chcesz zachowac choc troche honoru to zedytuj tego posta do Even puki czas, a najlepiej na "Even dzieki za slowa krytyki postaram sie zeby nastepny film Ci sie spodobal". Choc po tym co napisales... Watpie zeby ktos mial do Ciebie szacunek na tym forum.

X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( X(X(X(X(X(X(X(X(
X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( X(X(X(X(X(X(X(X(

ale agresja :D

TOPIC:
Ch*jowy filmik poprostu :P

Even 03-06-2008 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ShadowEdek (Post 2092911)
@KoXiS

rly? i co jeszcze powiesz? Even też mnie wyzywa tak w temacie o Luminerze...
nie wtrącaj się....

BTW. A JAK SIĘ KOMUŚ NIE PODOBA TO CYA:D:D:D

:D:D:D

h.w.d.p

u,U szmatek chyba nie chcesz, żebym zadał ci ostateczny cios, co? A wiesz co bym mógł zrobić? Dać tu twoją fotkę : d (taaak, tą z koszulką "nike" haha), ale to byłoby prze ultra chamskie, gdyż 99,9% społeczności tego forum leżałoby na podłodze, a wiesz czemu ? Piszesz "HWPD", chociaż... ehh nie powiem, bo cie strasznie ośmiesze =p Jeszcze jedno słowo nie tak, jak trzeba, a twoja fotka ląduje w tym temacie. No co, trzeba nauczyć frajerka kultury ^^

thelolmaker 03-06-2008 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KoXiS (Post 2093424)
I co z tego, ze go spisali maja do tego prawo... Slaby argument. Mnie wyciagneli z tranwaju jak wracalem z meczu za nic. Inii na*******ali w szyby i wszystko co sie dalo, a ja stalem spokojnie i do kabaryny mnie zwineli od tam tej pory sa moimi wrogami numer jeden. I to sie nazywa argument B)

ale to, że trafiłeś na idiotów to nie znaczy, że trzeba pisać hwdp

jeśli w urzędzie są stare baby które nic nie potrafią zrobić tylko parzyć kawę i narzekać to też mam napisać hwdcośtam??

jeśli nauczyciel akurat mnie zapyta w szkole to hwdn?

nie wszyscy są idiotami, a bez policji to byście mogli sobie naskakać!

Squary 03-06-2008 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ShadowEdek (Post 2093329)
HWDP

nienawiść do POLICJI! jeb** dzieci policjantów! szmaty konfitury

Przypomina mi sie w tym momencie tylko jeden tekst.

"Na nic Ci sie przyda sztuczny tekst o policji po huj gadasz HWDP? jak nie czujesz nienawisci"

No i pewnie jak widzisz radiowoz to ze strachu sie chwiejesz

Hyrzy 03-06-2008 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ShadowEdek (Post 2093525)
@up

!!!!!!!!X(X(!!!!!!!!!!!!

A jak ci jacys zli starsi chlopcy 15 latkowie ukradna telefon to gdzie pierw polecisz? Z płaczem do gnoi szmat i psow.

Even 03-06-2008 21:26

Hahaha ale mi sie smiac chce:D Proszę oto wasz super ziomek, pro elo kogz, master of rapidshare, pogromca psów, szmat i wszystkiego co z policją związane SHADOWEDEK! <oklaski>

http://img241.imageshack.us/img241/4...ogfzra8kq0.jpg
http://img241.imageshack.us/img241/4...d39e9ebe8b.jpg

No cóż szmatek, zirytowałeś mnie to posunąłem się do tego stopnia : d

thelolmaker 03-06-2008 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Even (Post 2094323)
Hahaha ale mi sie smiac chce:D Proszę oto wasz super ziomek, pro elo kogz, master of rapidshare, pogromca psów, szmat i wszystkiego co z policją związane SHADOWEDEK! <oklaski>

zdjęcie strach cytować

No cóż szmatek, zirytowałeś mnie to posunąłem się do tego stopnia : d

shadow pamiętasz ja nic nie mówiłem o tobie, ej ziom nie rób mi krzywdy, nie bądź gangsta plix plx boję się, nie łam mi nóg, ej po co ci ta kostka brukowa nie nie nie wemnie plx ;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:25.