![]() |
bo kolege spisali na lawce w parku za to ze palil papierosa chowajac sie zeby mama nie zobaczyla . kolega nienawidzi policji to i on tez no nie??
|
Kris
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a mogłeś mieć 41:/ |
Cytuj:
|
@KoXiS
widzisz suki za nic coś robią.... @ktoś tam pytał dlaczego,.... bo się wtrącają do nie swoich spraw? bo węszą tam gdzie nie trzea? bo są śmieciami? bo polak ma we krwi nienawiść do niech...:D:D |
BO zamaist ganiac za pedofilami,mordercami,matkobojcami to ganiaja wlasnei za tymi dzieciakami w parku z papierosem..Fakt co fakt gdy ci ukradna samochod nie pomoze ci kolega z osiedla...Ale i tak nigdy za nimi nie przepadalem i nei przepadam i przepadac nie bede
@Shadow druid of luminera Jestes moim pr0. |
@up
racja racja niech idą łapać pedofili a nie nas XD HWDP! nienawiść do tych gnoi do szmat i psów X(X( !!!!!!!!X(X(!!!!!!!!!!!! a jak mają pomóc to nigdy czasu nie mają...żal psów... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic filmik rox mimo ze go nie ogladalem |
@up
haha : OOOO @ShadowEdek Jestes debilem i tyle.Myslisz jak debil pewnie nie lubisz policji bo twoi koledzy nie lubia no nie?Moge sie zalozyc jakby cos ci sie stalo to ty pierwszy bys pobiegl do komendy i wiec zamknij morde wypisując HWDP i ze to są suki bo te suki nieraz w zyciu mogą pomoc twojej rodzinie lub tobie. Pa :* :baby::baby::baby::baby: |
Cytuj:
Nie musisz wierzyć, nikt ci nie karze... |
rehost plx
|
Cytuj:
ale agresja :D TOPIC: Ch*jowy filmik poprostu :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
jeśli w urzędzie są stare baby które nic nie potrafią zrobić tylko parzyć kawę i narzekać to też mam napisać hwdcośtam?? jeśli nauczyciel akurat mnie zapyta w szkole to hwdn? nie wszyscy są idiotami, a bez policji to byście mogli sobie naskakać! |
Cytuj:
"Na nic Ci sie przyda sztuczny tekst o policji po huj gadasz HWDP? jak nie czujesz nienawisci" No i pewnie jak widzisz radiowoz to ze strachu sie chwiejesz |
Cytuj:
|
Hahaha ale mi sie smiac chce:D Proszę oto wasz super ziomek, pro elo kogz, master of rapidshare, pogromca psów, szmat i wszystkiego co z policją związane SHADOWEDEK! <oklaski>
http://img241.imageshack.us/img241/4...ogfzra8kq0.jpg http://img241.imageshack.us/img241/4...d39e9ebe8b.jpg No cóż szmatek, zirytowałeś mnie to posunąłem się do tego stopnia : d |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:25. |