![]() |
My¶lę, że tdm albo ctf. Dm raczej nie ma sensu ;p
To co jutro o 16? Smaka mi narobili¶cie i teraz nubie sobie sam o :> |
Soldat 1.4.2 <--? Najnowsza Wersja. My¶lę,że możemy jutro jaki¶ Sparing waln±ć. 16:00? na 80% będę. ¦ci±gać i zapisywać się do teamów. My¶lę że zrobimy tak± tabelkę:
TEAM 1 Kogucik302 -------- -------- -------- -------- TEAM 2 Walekifa -------- -------- -------- -------- Kopiować do siebie i wpisywać się w wolne miejsca ; p zobaczymy jak to będzie. Edit: To ja sobie pozwole tutaj uzupełniać. : D Zgłaszać się! |
Mogę grać. Ale tylko na Temach, bo to jest zabawa. ^^
|
TEAM 1
Kulikos -------- -------- -------- -------- TEAM 2 Walekifa -------- -------- -------- -------- Żeby było po równo ^^ |
Zapisz mnie.
|
No to mamy:
TEAM 1 Kulikos Kogucik302 Ryba -------- -------- TEAM 2 Walekifa Metiu -------- -------- -------- Kto jeszcze?^^ |
Ja, do wszystko jedno jakiego timu, ustalcie jak±¶ godzine i jaki¶ czatowy kanał czy co¶ do zgadania się co do gry : p.
|
no to jest 5 osób. Zgłaszać się bo fajnie by było jakby 4vs.4 teamy były conajmniej. jutro o 16:00 jest sparing. Jeszcze załatwi się jaki¶ kanał. NO I CO Z SERVEREM? U mnie na 512 odpada.
|
u mnie też,a na sparingu mnie raczej nie będzie jeszcze nie wiem.
|
TEAM 1
Kulikos Kogucik302 Ryba -------- -------- TEAM 2 Walekifa Metiu Arcan -------- -------- Ja mam 1Mb, ale mam router więc nie wiadomo jak z tym będzie. |
TEAM 1
Kulikos Kogucik302 Ryba -------- -------- TEAM 2 Walekifa Metiu Arcan Dragon-Fly -------- |
TEAM 1
Kulikos Kogucik302 Ryba -------- -------- TEAM 2 Walekifa Metiu Arcan Dragon-Fly Zalgadis Zownimy rybę !! |
To ja przejdę do teamu 1 co? Będzie po równo.
SKŁADY: TEAM 1 Kulikos Kogucik302 Ryba Walekifa -------- TEAM 2 Metiu Arcan Dragon-Fly Zalgadis -------- S± jeszcze 2(max4) wolne miejsca. Kto pierwszy ten lepszy my¶lę.. Nie będziemy robić servera na 20 osób bo się nie utrzyma. |
TEAM 1
Kulikos Kogucik302 Ryba Walekifa Karl0ss TEAM 2 Metiu Arcan Dragon-Fly Zalgadis -------- Hel±. Pozdrawiam |
Dzi¶ 16:00 spar?: O Nie wiem czy mi się uda na dzi¶ zrobić komputer. Będę na 50%...
|
Mnie też może nie być ale spróbujmy. Niech kto¶ zrobi kanał Iceq czy jak ten program miał taki. Takie co¶ jak polchat jakby.
|
Team 1
Kulikos Kogucik302 Ryba Walekifa Karl0ss TEAM 2 Metiu Arcan Dragon-Fly Zalgadis Ten co Wie Niech kto¶ poda około 15 IP i takie tam pierdoły hasło "tibia.pl" ? |
To kto w końcu stawia serva?
|
A kto ma dobry internet? : p
|
Nie orientuje się w tym za dobrze, ale na moje to można by znaleĽć jaki¶ serwer który by miał max tyle slotów ile jest osób, wszyscy by wbili i już by nikt nie przeszkadzał, bo znaj±c userów tego forum to nikt serwa nie postawi ;)
Jaki¶ kanał polczat żem zrobił ._. http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=noobs_company |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:56. |