![]() |
Nie wiedziałem, że modki strajkują :<
I zastanawiam się czemu elita odpada :D |
Wszyscy strajkują. A elita z przyczyn oczywistych, koledzy, koleżanki, znajomości...
@Rothes: Skoro te osoby wybrałeś na podstawie sensowności raportów i postów oraz jasności przekazu to taka osoba raczej nie robi tego ''ot tak''. No i nie odchodź, ''nie przeszkadzasz aż tak bardzo'' ; d #Edit, down: Cytuj:
|
To kto w końcu jest w tej elycie, made by pixik, bo ja już straciłem rachubę? O.o Dawno nikt nie wypisywał jakieś listy ; /
|
Cytuj:
@Rybzor: a ta grupa elyta co tam na forum ostatnio była? :P |
Cytuj:
A w ogóle o co chodzi z tą "elytą" ? |
Cytuj:
|
Widzę, że Wieszok się rozkręcił i nadużywa emotów... już cię nie lubię :<
A tak na serio. Cytuj:
Cytuj:
Takie Ryby, Wieszoki, czy inne zelyciałe spamujące Korki... Jasne, że nie każdy się nadaje, ale jak nie ma w czym wybierać to trzeba obniżyć poprzeczkę... nie ma ludzi doskonałych. A czekając na takich zdechniecie od spamu. Problem w tym, że większość tych co się nadawali albo zbanowana, albo się wyniosła. W czym tu teraz wybierać? Pamiętam liczne nicki, wielu co to wypowiadało się IMO inteligentnie. Ale nie jestem na forum dużo więc nie wiem ilu z takich Shanavelów czy innych Walekif (czy jak im tam) jest jeszcze na forum. Znowu trzeba pamiętać, że w obecnej sytuacji stanowisko przyjęliby tylko ludzie "z misją"... PS Drom też taki ynteligent, napisał swoją wersję i zamknął temat... a ja się chciałem pokłócić akurat. Kontrargumenty już nawet naostrzyłem. Edit Cytuj:
PS To "zelyciałe spamujące" odnosi się tutaj raczej tylko do Korka... |
Cytuj:
btw widziałeś Wieszok? Cytuj:
Cytuj:
|
Ej no, ja tu nie jestem spamującym korkiem :(
Może i spamującym, czym w pewnym czasie zasłynąłem niechybnie ale nie korkiem :< |
Lol, tocz elitę to nawet takie szaraczki jak ja znają xD Prawdziwa elita to była jak jeszcze śliczne niebieskie forum mieliśmy ;]. A widział ktoś kiedyś w ostatnich kilku miesiąc Hege~?? Niby moda miał a zniknął :P. Tak jak zresztą kilka innych osób.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam akie pytanie co do raportów. Można je dublować raportując ten sam post, czy forum sobie sprawdza czy wysłano już raport i dubel odrzuca??.
|
Dla każdego zgłoszonego posta tworzony jest temat i każdy następny raport go dotyczący to tylko odpowiedź w tym temacie. Czyli jeśli zgłosisz więcej niż raz to po prostu do tematu zostanie dodany nowy post.
|
Skoro już tak się zagadujemy w sprawie tych raportów, to może dodam coś; ileś tam modków wspominało o raportach, w podobny do tego sposób;
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A może by w każdym z większych i bardziej spamowatych działów zrobić wybór na moda? A jak duży dział to na 2-3. Najlepiej wybrani przez samych userów.
|
Cytuj:
|
Elyta nie działa w demokracji chłopcze... tutaj elyta podejmuje decyzje, i hołota nie ma nic do gadania.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:01. |