![]() |
GZ All.
PS. Next 300 lvl na n-pvp. |
Nie no, GZ Yoozek! Lepszego fake chyba nawet Cloy nie zrobi!
Cwiczy Utani Hu(j)rem, ale nie dostaje "Bucika" na pasku czegos tam, gdzie wyskakuje mana shield itp. ;p |
Cytuj:
|
Fajny domek Morgahar ;D
|
mam wg mnie swietny pomysl
dlaczego tylko sklie maja byc w "awansach" moznaby to zmienic na osiagniecia i np dorzucic tam jeszcze outfity ja nie mowie tu o pojedynczych outfitach ale np o najwiekszej ilosci outfitow kloce sie o to poniewaz wydalem w h** kasy na outfity i chcialbym sie tam znalezc mam wszystkie outfit i takie addony; summoner vials hunter gloves full norseman full citizen druid paws full beggar full jester moze nie jest to jakos wyjatkowo duzo ale na outfity sa dlugie questy a np jak na wizzarda gdzie kupujesz itemy i masz addonny |
2 razy mi sie wyslalo
|
Czemu mnie nie dziwi kolejny 300 lvl? ;< Ehh.. advance ciekawe ale nic poza tym
|
Cytuj:
Już sobie wyobrażam wiecznie pełną skrzynkę Ryby xd Edit: Gz awansów iiiii shame on you fakers! |
Ale Ci ludzie maja tych rare itemkow ;o niezle xD
Mam takie pytanko: mój kumpel wysylal swoj adv na 70 lvl na rooku i nie jest pokazany, byc moze wyslal to w .bmp czy moze to ktos sprawdzic ? bo jesli to .bmp to ja wysle w odpowiednim formacie ;] |
Gratulacje wszystkim, a w szczególności Darkside'owi! :) Menera rulez
|
http://s12.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=66645
|
i tak was dogonimy :p
Graty for all za determinacje i godziny nudy :D |
Cytuj:
mam full citizena sniper gloves summoner vials warrior sworda druid paws oriental sword pirate sword ass out full beggar shamana full norse full nk full yestera i tylko na nk sie trza bylo napracowac lame idea |
Gtatz Wszystkim Awansom !!! B)B)B)
|
|
Gratuluje wszystkim. B)B)B)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jednak widac ze celesta sie wyroznia :p
btw. gratz szon[heAIPOEHAIPOEA] XD |