![]() |
O ile mnie święta pamięć nie myli to jest już taki temat :)
|
Ja za godzine zdaje historie =P.. i wakacje jak zdam ;P
|
@up
heheh dokładnie u mnie tak samo :D właśnie wróciłem z chemii i zaliczyłem, jo w szkole już tylko na zakończeniu :] _/// |
Srednia 3,8~ 1 technikum zachowanie: dobre
|
6 podstawowka - ehh pol 4/5 hista 3 ,matma 3/4, techna 2/4 ,infa 5, wf 6, przyra 4, itp. lool mam chyba 2 strony uwag a 5 z zachowania xD
|
To ja się nie wypowiadam, bo u mnie absolutoriom było już w zeszłym tygodniu :S hf zdając maturkę. Niech błędy w pytaniach was ratują... awe!
|
2 KL LP - ekonomiczno administracyjny
Średnia - 4,X Zachowanie - nie ma tutaj czegoś takiego. PS: Wakacje mam już od 2.06.2008 : ) całe 3,5 miesiąca do następnych zjazdów hihi. |
średnia 4.42 II klasa gim zachowanie dobre
|
Cytuj:
Btw. nie rozumiem jak w podstawówce można mieć oceny niższe od 4? Ale to wychodzi teraz, bo jak miałem założony internet bodajże między 5 a 6 klasą podstawówki to nigdy sie szwędałem po jakichś forach, nie grałem w pierdoły. Grało się diablo, warcrafta i człowiek nie był tak ogłupiany. @Topic 3.6-3.7 klasa 2 LO mat-fiz-inf. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie śmiać sie...
Średnia. 4.8 (5 raz z rzędu naciągane :P) Zach. bdb II gim. |
Zachowanie bdb, a średnia 4.76, a jak mnie suka od fizyki oszuka, to mniej.
I gim. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja sredniej nawet nie podliczam bo nie wiem czy wogole zdam. Bo jak narazie to zagrozenie z 4 przemiotow. Ekonomika, Rosyjski, Fizyka, I chyba cos jeszcze. Bedzie ciezko bo caly rok sie obijalem i nic nie robilem ale co mi tam. Wazne zeby nie miec ani jednego zagrozenia =P Btw 1 kl Technikum Gastronomicznego na profilu Organizator uslug gastronomicznych.
|
Zastanawiam się czy ta fizyka u Was wszystkich jest taka trudna, czy po prostu sie nie uczycie? ;]
|
@up, nauczyć się wzorów, + kilka regułek? Ale trzeba chcieć :D Gorzej z chemią :<
Ja 3kl. Gimnazjum, średnia 4.x, zachowanie bdb :P A tak poza tym, dużo też zależy od nauczyciela, bo umnie są takie talenty, np z Chemii że do mnie nic nie trafia. |
Cytuj:
|
Średnia ~5,8, 40 punktów ze sprawdzianu(laureat), zachowanie wzorowe - 6 klasa :P
Nie jestem kujonem... :D |
Luzik zdaje ze srednia okolo 5 (nie liczylem xd), zachowanie wzorowe chyba - jestem grzeczny ;)
III gimnazjum Mozna nie zdac jak sie jest leniem i sie nie uczy (przy okazji bedac tepakiem) albo sie nie chodzi - kolezanka z mojej klasy ma do wyboru z polskiego kose albo nieklasyfikowanie. 3 super mozgi z mojej klasy zdawaly historie na 2 - jeden sie meczyl z data wybuchu II wojny swiatowej, drugi z wkroczeniem ZSRR do polski (tez II wojna), a trzecia nie zaczaila, ze zasada zlotej strzaly to jedno pytanie (odpowiesz albo nie) i sie mnie zapytala co to jest xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:38. |