Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdajesz czy nie? Czyli Oceny/Zachowanie na koniec roku (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=177628)

Ojciec Dyrektor 06-06-2008 08:20

O ile mnie święta pamięć nie myli to jest już taki temat :)

Rafayen 06-06-2008 08:47

Ja za godzine zdaje historie =P.. i wakacje jak zdam ;P

Snopeczek 06-06-2008 09:36

@up
heheh dokładnie u mnie tak samo :D właśnie wróciłem z chemii i zaliczyłem, jo
w szkole już tylko na zakończeniu :] _///

Angeerfire 06-06-2008 09:58

Srednia 3,8~ 1 technikum zachowanie: dobre

PawloPall 06-06-2008 10:11

6 podstawowka - ehh pol 4/5 hista 3 ,matma 3/4, techna 2/4 ,infa 5, wf 6, przyra 4, itp. lool mam chyba 2 strony uwag a 5 z zachowania xD

Quezacoatl 06-06-2008 11:14

To ja się nie wypowiadam, bo u mnie absolutoriom było już w zeszłym tygodniu :S hf zdając maturkę. Niech błędy w pytaniach was ratują... awe!

Duke Dran 06-06-2008 11:40

2 KL LP - ekonomiczno administracyjny

Średnia - 4,X
Zachowanie - nie ma tutaj czegoś takiego.

PS: Wakacje mam już od 2.06.2008 : ) całe 3,5 miesiąca do następnych zjazdów hihi.

J.D 06-06-2008 13:49

średnia 4.42 II klasa gim zachowanie dobre

Rethfing on Aldora 06-06-2008 14:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .Matrik. (Post 2098044)
Nie, poważnie: żeby nie zdać z jakiegoś przedmiotu trzeba mieć wrodzoną tempotę... Materiał, którego wymaga się na dopuszczający jest przecież tak prosty, że trzeba by chyba... Nie, nie wiem czego. NIE DA SIĘ nie zrozumieć czegoś tak banalnego. Nie rozumiem tych wszystkich agentów (miałem jednego w klasie) którego kiblują do 18tki w 2 gimnazjum.

Mówię o klasach 1-6 podstawówki, 1-3 gimnazjum, w liceum nie byłem, ale chyba aż tak źle nie jest.

Źle myślisz. Jak nie masz szczęścia/zacięcia do nauki to naprawdę ciężko jest w liceum. Z ręką na sercu.

Btw. nie rozumiem jak w podstawówce można mieć oceny niższe od 4? Ale to wychodzi teraz, bo jak miałem założony internet bodajże między 5 a 6 klasą podstawówki to nigdy sie szwędałem po jakichś forach, nie grałem w pierdoły. Grało się diablo, warcrafta i człowiek nie był tak ogłupiany.

@Topic
3.6-3.7
klasa 2 LO mat-fiz-inf.

Dr.Unknown 06-06-2008 14:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2098054)
Uwierz mi, da się nie zdać. Sam nie jestem jeszcze w 100% pewien, czy zdam w tym roku. Nie przez to, że czegoś nie umiem albo nie umiem się tego nauczyć - ot, lenistwo i zaniedbanie. A potem się nagle tydzień przed końcem roku okazuje, że z 4 przedmiotów nie ma się ani jednej oceny : P

Nigdy się nie uczyłem, a nie miałem podobnych problemów i przebrnąłem przez wszystkie szkoły z zadowalającymi wynikami.

Rethfing on Aldora 06-06-2008 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown (Post 2098525)
Nigdy się nie uczyłem, a nie miałem podobnych problemów i przebrnąłem przez wszystkie szkoły z zadowalającymi wynikami.

Geniusz, po prostu geniusz :D Ale pytanie czy skończysz studia i będziesz zarabiał tak samo dobrze jak inni (uczący się). Szkoła to jeden chuj, liczą się studia a potem praca..

bechcik 06-06-2008 14:20

Nie śmiać sie...
Średnia. 4.8 (5 raz z rzędu naciągane :P)
Zach. bdb

II gim.

Davido16 06-06-2008 14:24

Zachowanie bdb, a średnia 4.76, a jak mnie suka od fizyki oszuka, to mniej.

I gim.

.Matrik. 06-06-2008 14:31

Cytuj:

Uda ci się w tym roku zdać z języka polskiego, czy masz wrodzoną tępotę?
Uda, pięć z polskiego. Ot, literówka, przyznaję. Ciekawe, jak z Tobą.

Cytuj:

Btw. nie rozumiem jak w podstawówce można mieć oceny niższe od 4?
True.

Cytuj:

w Gimnazjum miałem średnią 4,7 bez robienia niczego w domu, teraz jestem w drugiej technikum i mimo że sporo się uczyłem mam średnią 3,3~ widzisz różnice?:|
Widzę, ale napisałem, że nie wiem, jak jest w szkołach wyższych.

kołbaś 06-06-2008 14:31

Ja sredniej nawet nie podliczam bo nie wiem czy wogole zdam. Bo jak narazie to zagrozenie z 4 przemiotow. Ekonomika, Rosyjski, Fizyka, I chyba cos jeszcze. Bedzie ciezko bo caly rok sie obijalem i nic nie robilem ale co mi tam. Wazne zeby nie miec ani jednego zagrozenia =P Btw 1 kl Technikum Gastronomicznego na profilu Organizator uslug gastronomicznych.

Rethfing on Aldora 06-06-2008 16:08

Zastanawiam się czy ta fizyka u Was wszystkich jest taka trudna, czy po prostu sie nie uczycie? ;]

CzubiX 06-06-2008 17:50

@up, nauczyć się wzorów, + kilka regułek? Ale trzeba chcieć :D Gorzej z chemią :<

Ja 3kl. Gimnazjum, średnia 4.x, zachowanie bdb :P

A tak poza tym, dużo też zależy od nauczyciela, bo umnie są takie talenty, np z Chemii że do mnie nic nie trafia.

Lasooch 06-06-2008 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CzubiX (Post 2099129)
@up, nauczyć się wzorów, + kilka regułek? Ale trzeba chcieć :D Gorzej z chemią :<

A tak poza tym, dużo też zależy od nauczyciela, bo umnie są takie talenty, np z Chemii że do mnie nic nie trafia.

Mam to samo z fizyki. I nie mów, że trzeba chcieć, bo choćbym nie wiem co robił to tych wzorów wykorzystać nie umiem, zwłaszcza gdy dostaję milion pojęć i nawet nie wiem z czego mam skorzystać (na sprawdzianie było bodajże zadanie o treści 'piłka upuszczona z metra na Księżycu spada x sekund, oblicz masę Marsa' - może coś pominąłem, ale to są dane tak kompletnie niepowiązane, że mój mózg tego nie ogarnia).

Senseal 06-06-2008 18:14

Średnia ~5,8, 40 punktów ze sprawdzianu(laureat), zachowanie wzorowe - 6 klasa :P
Nie jestem kujonem... :D

Kubon 06-06-2008 18:19

Luzik zdaje ze srednia okolo 5 (nie liczylem xd), zachowanie wzorowe chyba - jestem grzeczny ;)
III gimnazjum

Mozna nie zdac jak sie jest leniem i sie nie uczy (przy okazji bedac tepakiem) albo sie nie chodzi - kolezanka z mojej klasy ma do wyboru z polskiego kose albo nieklasyfikowanie.
3 super mozgi z mojej klasy zdawaly historie na 2 - jeden sie meczyl z data wybuchu II wojny swiatowej, drugi z wkroczeniem ZSRR do polski (tez II wojna), a trzecia nie zaczaila, ze zasada zlotej strzaly to jedno pytanie (odpowiesz albo nie) i sie mnie zapytala co to jest xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:38.