![]() |
Bye?
Cytuj:
Nie wiem czy dobrze zrobiłem ale odpowiedziałem mu tak: Cytuj:
|
@Osar:
Najpierw piszesz że kończysz, a potem "masz jakieś rady?" ... ehh... Yey, może byś robił dłużej jakiegoś fake'a nie zależnie od komentów, poprawiając to co piszemy... I "jeżdżenie" po kimś =/= krytyce, wymienieniu błędów itp. A kto "jeździ" ten idiota i tyle. Cytuj:
|
Zrobił bym sam, gdybym wiedział jak się wybiela outy. Może nie długo przejme po nim tego fake, jak nie będzie chciało mu się robić. Ja po komentach staram się poprawić, a nie /wqrwiać/.
@Down To sarkazm? @Down2x Spoks, my na pw wszytsko wyjaśniliśmy :P |
Lubię lord of the rings,a w tym fake jest pięknie przedstawiony. Nie mogę się powstrzymać - 10/10
|
Praca wre. Wszystkie machiny (botyxD) robią next parta. Nie owijam w bawełnę. Bedzie taki na jaki go ocenicie. Ale niestety. Na weekend wyjeżdżam i nie będę mógł produkować parta. Za to po weekendzie uff... Wstawię go. Zagrzewajcie mnie do boju komentami. A i Archtyp, nie myśl, że puszczę. Ten Fake jest nasz i mam zamiar go z tobą skończyć . (nie wyszedłem na Geja? O.o)
|
Nie poddawaj się. http://forum.tibia.pl/showthread.php...ht=m%B6ciciele - mój pierwszy fake. I teraz porównaj go z księgą losu. Widać poprawę? xd A fake oceniam narazie na mierny.
|
Mi się bardzo podoba ten pomysł...
@Pacz: też robisz wieele błędów ortograficznych.. @Arashel: ty byś się zajął lepiej swoim fake'iem na którego czeka tak dużo osób, zamiast chodzić od tematu do tematu i krytykować. Czekam na next part chłopaki ;) |
Fake słaby pod względem grafiki...a pod względem fabuły jeszcze gorszy...jedyny plus tego fake'a to dobra sklejka...nic więcej. Ogólnie fake denny.
|
nie sluchaj ich zrob fake bo ten mi sie podobal i daje... 10000000000000000000000000000000000000000000000000/10:cup::cup::cup::):):) rob dalej ale juz:]
|
Takie małe pytanie: Czy mamy czekać kilka lat, aż zrobicie całą "Drużynę Pierścienia" i dopiero wtedy ją wystawicie,
czy będzie ona podzielona na kilka mniejszych/krótszych części? |
Cytuj:
|
To nie ma sensu. Niektóre rozdziały są tak poustawiane, że w połowie akcji przerwalibyście part. Poza tym fake miałby ponad 70 części... w ogóle produkcje ze znaną fabułą, do tego robione na kinowych produkcjach nie mają prawa bytu - fanów nie nasycą, maniaków odepchną, zwykłych ludzi odepchnie totalny brak pomyślunku i zrzynanie żywcem. Poza tym nie nadajecie się - za słabe grafiki.
Lepiej sobie darujcie fake na podstawie jakiejkolwiek książki/dowolnego filmu. Howgh. @down Sam bym w życiu nie zgadł, a twój post jest niezwykle inteligentny i potrzebny. Info dla idiotów - oba powyższe zdania aż ociekają ironią. |
Cytuj:
@down na spam ja sram |
Dark Alph, mam o wiele ładniejsze outy teraz, a i teraz nie (raczej)będą potrzebne swoje grafy (prócz outów). Jeśli nie wypali - trudno, ja tam tylko robie outy, a w prologu są ochydne (dużo moich...)
@Up Raported za spam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:10. |