![]() |
Nie znam się na tym.
Ale co mi tam, podobno Polska nie da rady z Niemcami. Wierzę w Polske. ; ) Do tego mam dość Niemców. Przynajmniej jak wygramy, nie będą musieli Polaków na moście zatrzymywać, bo będą chcieli bić niemców jak to było ostatnio... |
Cytuj:
ANTYPATRIOTA JESTEŚ I W OGÓLE1111 |
A ja serdecznie zapraszam wszystkich na kanał #tibia.pl na którym można na bieżąco omawiać mecze i zdarzenia sportowe :)
Opening Euro do kitu! |
Wielka walka marzeń z realnością...
Ale i tak w tym wszystkim najbardziej wkurza mnie to, że przez głupie ełro GP Kanady nie będzie na PolSatanie :< |
Polska - Niemcy 1:2
Wiem nie jestem patriotą :PPP ale taki wynik pewnie będzie ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
No dorba, ale to nie temat o wyższości F1 nad footbolem czy vice wersa :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kazdy oglada co lubi. Ja wole F1.
|
Cytuj:
Tak, ta rozmowa jest bez sensu bo: a) nikt z nas nie zmieni zdania co do tego, co dla niego jest ciekawsze b) ubiegając pewnie czyjś argument, w obu przypadkach liczy się a/ szczeście b/ pogoda c/ umiejętności zawodników d/ umiejętności teamu kończymy tą durną wyliczankę czy bawisz się dalej? :< |
Cytuj:
btw. teraz się zrobiła moda na F1, bo polską maskotkę <Małysz> wymienili na nową <Kubica>. @Wieszok : F1 jest dobre dla starych dziadków do drzemki po obiedzie xDDD F1 = Gra w golfa ;d |
Cytuj:
Cytuj:
|
omg, macie problemy.. każdy ogląda co lubi ;-) w F1 ktoś może się jarać taktyką.. jaką przygotują teamy, ktoś może sam przygotować i zobaczyć czy by się sprawdziła, podziwiać kierowców za ich technikę jazdy. cokolwiek. jest wiele opcji. Ja osobiście wolę EURO, ale nie mam zamiaru najeżdzać na tych co wolą F1 bo to głupie.
|
Cytuj:
Albo na 3 baki albo na 1 czy 2 + szybkie tankowanie/wymiany opon <2 rodzaje bodajże> i tyle. @down : nieeeeee... |
Dzieci już się pobawiły w "jechanie" po róznych sportach?
|
Od wydarzeń sportowych macie inny temat. A kłócić się możecie na priv.
|
Cytuj:
|
a ja obstawiam:
portugalia-turcja 2:0 szwajcaria-czechy 0:1 może zgadne!!:balwanek::balwanek::baby::baby:8o8o |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:40. |