![]() |
Cytuj:
znam jedno miejsce w kopalni gdzie caly czas sie respia i iada na ciebie dwarfy :) ciezko mi to opisac gdzie to jest a fotek ni umie tu wstawiac :( |
Dwafry dużo lepsze od Rotów, ponieważ dwarf ma miej ataku oraz lepszą obronę.
|
O lol, mi sie wydaje ze są na równi, bo po zabiciu dwarfa skill rosnie o 1 % i tak samo jest z rotwormami :p
|
Dwarfy dłużej wytrzymają od rotwormów. A jak masz na jednego dwarfa 1% skille to świetnie. Chciałbym tak trenić.
|
30/30 - 50/50 (Dwarfy)
50/50 - 65/65 (Minoski) 65/65+ - slimy (non-pvp); monki [summon] (pvp) tak moj kuzyn robił. ma 22lvl a juz 84/82 |
Cytuj:
|
Eeee... to jezeli polecacie mi minoski to powiedzcie gdzie sa tylko zwykłe minotaury, bo z tego co wiem one są prawie zawsze w towarzystwie silniejszych minotaurów... Jakies miejscówki by ktos podał :p ;)
|
Evelblane?? Zebrać je tam w kupkę ewentualnie ogrodzić parcelami.
Ale to trzeba w nocy 1-2 żeby prawie nikogo nie było a i tak zazwyczaj o tej godzinie nikogo tam nie ma :P |
Popieram
Cytuj:
Tak jak juz powiedziales jest dobrze... I mi sie wydaje ze nie ma sensu dalej ciagnac tego tematu. Wszystko przedstawiliscie jasno jak sprawa stoi... Zwieźle i na temat. I o to chodzi. Pozdrawiam!:) |
Cytuj:
http://tibia.pl/earth.php?x=32448&y=31991&z=7&q=51.43 prosze, tu jest wejscie :> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:46. |