![]() |
No aby wiecej spontanicznych akcji, takie są najlepsze, bez noobow ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wasz czas dobiega końca, żegnaj Interregnum :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ale te wojny sie ciekawe zrobily ... Nie wiem jak to wyglada z tymi bootami . Ale wyobrazam sobie ze jedna osoba naciska hotkey i leci 202032030230 sdkow ? Ja myslalem ze gra sie w to dla zabawy . Niestety zadza zwyciestwa jest tak wielka ze najlepiej chetowac ..
|
Cytuj:
|
I teraz powinny sie posypac bany za tego bota, ale Gm'owie Cipsoft czy ktokolwiek jest za to odpowiedzialny woli udawac, ze nic sie nie stalo..
|
bo to raczej sa boty cipow wiec leja na to ;P zawsze lepiej zarobic doddatkowe pieniadze ;P pacc , ng , elf , cam tv ;P
|
Cytuj:
|
Nie placzie tylko ze oni uzywaja i przez to dostajecie lol wy tez na bank uzywacie wiec poco takie gadanie.
|
^ lol .
|
Cytuj:
|
Czemu kazdy patrzy na to ze maja boty.Zeby wygrali z nimi nikt by o botach nie wspomnial,a tak szukacie wymowki tak jak Polska w meczu z austria.Zostana oddane im lvle eq przez to ze gildia przeciwna miala boty?Dostali w dupe i tyle.
|
Cytuj:
|
Lol.
Jak widzę wypowiedzi niektórych z was, to żal mi odbyt ściska. "Co z tego, że mają bota, liczy się zwycięstwo!" No, w końcu nieważne, czy wygrali uczciwie czy nie. A gdyby mieli kumpla GMa, który zabiłby wszystkich graczy przeciwnej gildii? Zwycięstwo! Gloria! Chwała zwycięzcom, hańba przegranym! Kij z tym, że nie mieli szans, że walka była nierówna, że byli przegrani na starcie. Jesteśmy najlepsi! Wygraliśmy! Nieistotne, kto miał bota, a kto nie, jesteśmy najlepsi bo zwyciężyliśmy! Co z tego, że bez bota dostalibyśmy w dupę! Nieważne! Niech żyją zwycięzcy, psia ich mać! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tylko ze jedni oszukuja troche a drudzy w chuj
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:19. |