![]() |
Ehh...powinni banować na ip za takie prowokacje
|
Bardzo fajna prowokacja....
|
Cytuj:
|
na jutlo jusz bencie gotowe :D:D:D:D8o8o8o
|
Och nie mogę się doczekać B)
A i next time zrób coś innego niż "fejik", bo aż się płakać chce ^^ |
Przecież prostota tego dzieła powala wszystkich na kolana! Fabuła rodem z filmu! Grafika - lepszej być nie może! Profesjonalne wycieniowanie tła sprawia, iż czytelnik zagłębia się w wspaniałym świecie magii i miecza! 10/10!
Zgłaszam się do tego fake'a. Nick: Masterblasterofflamasterczarny |
"nawet fake oroga są lepsze" by koper
|
olog
chacha ja lobie lepse feiki i ni mas se mnom sans buchabucha8o8o next palt bencie s intlygujacom fabulom!!!!!!1!!1!!!! |
Jedyne co mnie "intlyguje" to to, kto mógł spłodzić takiego frajera. Nie pokazuj sietu więcej i nie próbuj wymuszać od ludzi nabijania postów (sam nabiłem xd).
|
niepisac ocen dopuki niewyjcie nowa cesc!!11!!11!!!!
|
Nawet kolego prowokacji nie umiesz dobrze zrobić; ) Przesadna ilość błędów ortograficznych nie jest śmieszna(albo nie jest już śmieszna).
POWINNI STWORZYĆ PORADNIK DLA PROWOKATORÓW. |
Cytuj:
|
ehhh
@K4ROL
jak ty myslisz ze on tego specjalnie nie robi to jestes... ehhh xD @Upas Dawaj next part!!! :D obiecuje dam 9/10!!!!!!!!!111111111111 |
Dlugoocekiwany next PALT!!111!!11!!8o8o8o8o8o
http://images28.fotosik.pl/231/ae0014c9ba630938.png JUTLO NEXT PALT!1111!!!!!!11!! 8o8o8o8o8o8o |
Drzwi są na prawo :) I wcale nie dziękujemy za przbycie...
Chociaż nie prowokuj :P |
O najświętsi Moderatorowie!!!!!!
Błagam was uratujcie nas spod plagi idiotów!!!! Ześlijcie na nich bany!!!!! To jest kolejna plaga...... Za co nas bóg tak karze takimi idiotami, jak upas..... ZA CO??????!!!!!!!! Jezu upas nie rób kolejnego FAKE. A tak przy okazji to powiedz ile masz lat???? Bo tylko stlfasnye gupie dziceko tako piszue... Jezu już nie moge to jest idiotaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Ja tego nie moge pojąć jak można być takim idiotą!!!!!! Prosze wytłumaczcie mi to....... |
KU*WA, NIE KARMCIE TROLLA, IDIOCI!
Przestańcie pierdolić, jaka to jest beznadziejna prowokacja, jaki autor jest głupii i jak można robić takie fake'i, bo autorowi o to chodzi.. Po to są prowokacje.. |
MAsz talent chlopie do fake widac nice nice xD a te piksele to poprostu wymaitaja ! xD rob kolejna czesc ale nie na tym forum -,-
bb |
Ej, plx. Naucz mnie takie coś robić. Dam ci 100k albo Sony Ericssona! Albo oba! PLX proszę bo ja muszę taki zrobić bo inaczej mnie mama zbije :( Plx
@down Plagiator. |
Upas powiem ci to w twoim jezyku:
wypierfdalaj nubie jhebany w dhupe rhuhany dszfi a na lefo Proszcze cie wyjdz i nie wracaj dam ci drzwi Tak naprawde to: [Ironia mode on]Wymiatasz chlopie naucz mnie tak zajefujnie faki robic plxplxpxlpxlpxlpxlpxlp!!!!!1111111oneoneoneonejede njedendwarazdwa Dam ci 99999999999999999k na tibi plx dam ci moje kieszonkowe plx naucz mnie tak fake robic plxplxpxlpxlxplxpxlpxlxplxpxlpxlxplxpl!!!!!!!!!111 111111oneoneoneonejedendwajedendwajedendwarazdwatr zy[Ironia mode off] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:26. |