![]() |
;d
fajny fake, super, i chyba nie chodzilo o to zeby utrzymac klimat tibijski ;d 9/10 ;)
|
Cytuj:
TS.H = TSK czyli Tibia Story by KalasantyX, tylko że zamiast KalasantyX jest .hobanil czyli TS.H |
@up
Ty. Jutro nowy part z pr0-el0 efektami. @down Maplesim FTW! |
@up
Mam nadzieje, że wstąpisz do elity[KTÓREJ, kurwa, NIE MA!] MapleSIM RLZ ;> P.S- Niby Oercioch to twój zią, ale wiesz... tu jednak kociaki nie powinny się aż tak "wyróżniać". Nie chodzi mi o samego fejka, ale o twoje posty. Niby wolność słowa też jest... ale nie tutaj ; > @Topic Fake rzec biorąc, rząży. Mimo iż można dopatrzeć się paru błędów, fejk coś w sobie ma[Czemu ja zawsze to mówie?]. Kontynuuj! |
Podoba mi się ten fake. Myślę, że nie trzeba tu oceny takiej jak przy zwykłym fake'u, bo ten się różni od przeciętnego fake'a nawet takiego z b. fabułą. Jest to fake nieco z humorem wplecionym w dziwną fabułę alternatywnej tibii. Więc jest fajnie i na dodatek to twój piewszy fake więc nie wacham się i wystawiam Ci. 10/10
|
Hoho! No prosze, dawno nie widzialem fakeu z noobkami krzyczacymi frii itans plax!!11!!1oneoneoene... Fake ma ciekawe wykonanie jest inny niz jaki kolwiek ktory widzialem o tej tematyce. Jest jeden blad, amianowicie podczas tego obrazka w postaci gifu. Gdy ten typek zamienia sie w noobka pod spodem zostaje kawalek jego starego outfitu. Reszta ok, ladnie wykonana. Zobaczymy co bedzie dalej ^^
|
Nie podejrzewałem cię .hobnail o taki talent do fake'ów.
Fakt, że temat noobów jest trochę oklepany, ale przedstawiłeś go w zupełnie nowy, ciekawy sposób. Ten fake bardzo mi się podoba i czekam z niecierpliwością na dalszy ciąg. |
5/10
5/10
dalem tylko tak Starowizna... te wszystkie fake maja taka sama fabule pojszczalem sie ze smiechu naprawde... 5/10 i ch*j! Ukryty tekst:
@edit dam 1/10 :D |
8,5-9/10, bo trochę nieczytelne. Ale m wall'e rządzą.
<3 |
:D <Znaki>
|
xD Extra :) 10/10
|
Cytuj:
@topic: Fajne ;d Jak na pierwsze to 7++/10 ( bo uznałeś że to nie fake humorystyczny, więc humoru nie wliczam do oceny ). |
Dla mnie spoko pierwszy part byl lepszy drugi moze byc tylko troche nudny nie podoba mi sie to ,ze w prawie w kazdym obrazku jest slowo ku*wa.
|
Wybaczcie za offtop, ale..
Komciać, komciać! Nie chcę widywać, jak ktoś przyjdzie, obejrzy i wyjdzie! Jak ja się wysiliłem, żeby zrobić wam fake'a, to i wy poświęćcie te dwie minuty by napisać komenta, co? |
:)
nie fajne humorystyczny? czy nie humorystyczny to co to jest O.O?
Ja wiem... ale nie powiem bo nie wiem ale wiem bo nie powiem wlasnie to jest cos takiego ten fake wiesz a nie powiesz bo nie wiesz nowy typ? ciekawe dawaj C.D.N 4/10 |
Haahahaha. Trudno, dla mnie fake jest humorystyczny. Wypas. Najlepszy 'kapitan', z komentarzami "k***a" :D
Plx nekst part? |
Druga część : 9,5/10 , bo trochę przykrótkie, ale dialogi są spoko ^^
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Fake fajny. Ładne magic walle, ładna zmiana outów, ładna sklejka. Brak jakiejś głębszej fabuły, ale nadrabia humorem ;) 8/10. |
... Dać Wam durną animację, a Wam odjebie ...
(( tak offtopicznie ;s )) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:59. |