Tom The Tanner |
01-07-2008 18:44 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez .Matrik.
(Post 2150937)
A ja się założę, że to "uberpwn3risticelite" spotkanie nie przyniesie _ŻADNYCH_ konkretnych ni zauważalnych korzyści. Nie wspominając o tym, że samo blokowanie mino hell jest głupim pomysłem (przypomina mi się "tu mamy bazę!").
|
Na spotkanie przygotowana jest pewna niespodzianka. Zdradzę tyle, że tak, w istocie przyniesie to korzyści i to takie bardziej konkretne, a nie jakieś... duchowe... czy coś tam.
Cytuj:
Rozumiem, że „walczycie” z oszustami, ale wasze działania zaczynają być obłudne – szczególnie przez to ze chwalicie się tym na prawo i lewo. Walka z nimi to nie jest wasze zadanie w tej grze, zostawcie to Game Masterom – uwierzcie, że jest to równie skuteczne. Ograniczcie się do raportowania… umiejętnego raportowania z dokładnym opisem sytuacji, który pomoże właściwie podejść do oszusta.
|
Jeśli GM nie odpowiada trzeba wsiąść sprawę w swoje ręce. ;) Jestem pewien, że GM przymknąłby oko na trap na botterze. A z resztą... gdyby za trap bota zawsze dostawało się 7 dni bana to bym ich trapował w każdy poniedziałek rano. ;o
Nie powiedziałem, że trap > raport.
Można powiedzieć, że chwalimy się tym na prawo i lewo, ale to przecież dla 'reklamy'. Ofc cicha agencja zwalczania botów byłaby lepsza pod względem jakimś moralnym, ale na pewno o wieeeele mniej skuteczna.
Btw. CipSoftowi boty nie przeszkadzają, jeśli nie są na rękę, bo każdy nie zbanowany botter to w końcu potencjalny klient pacca. ;o Ciekawe czy GMy mają na ten temat jakieś wskazówki. Cipsoft rozsyła do GMów maile "ej chłopaki wiecie jak to jest, przymykajcie oko na większość raportów, sprawdzajcie cotrzydziesty, a jak ziomek ma pacca to w ogóle się nie pojawiajcie... wy macie mniej roboty, my więcej kasy, a gracze się nie skapną.."
Wjal
|