![]() |
Spoko poradnik B)
Bardzo mi sie przyda i mysle ze innym tez. daje 9/10. pozdr @edit; 2 strona :D |
Ładny,przejrzysty, wydaję się krótki ale chyba już więcej się nie da napisać 9/10 :)
|
Cytuj:
Kwiat wyhodowany przez Askora (używałem własnego poradnika) http://i300.photobucket.com/albums/nn8/Askors/kwiat.jpg @EDIT @DOWN Zaproponuj jakie |
Nie no fajnie,
wszystko jest, ale można by było jeszcze screeny. 9/10 |
więc jest tak kwiatki więdną jak się ich dłuuuugo nie podlewa ale niektóre sa do odratowania tzn jak są jeszcze takie brązowe ;]
mam jeszcze jedno pytanie czy teraz jak sie czerwiec skończył można jeszcze kwiatki hodować?? tzn wymienić nasionka na doniczkę |
1) Kwiatek można hodować trzymając go w BP, ale nalicza się tyloko i wyłącznie czas on-line.
2) Kwiatka nie można hodować w depot box. 3) Teoretycznie, kwiatek może być hodowany postawiony gdziekolwiek, nie tylko w domku. 4) Rosemiarie już zniknęła. 5) Kwiatka który zginął kompletnie (zmienił się w withered, a dalej nie był podlewany) nie można już odratować. 6) http://img57.imageshack.us/img57/9236/kfiotkitk0.png Od góry: Lizard Tongue Plant-Liście Jaszczurzego Języka. Dryad's Heart Flower-Kwitnące Serce Driady. Midnight Bloom-Kwiat północy. Ember Queen Flower-Kwiat Płomiennej Królowej (trudne do przetłumaczenia). |
@UP
fenkju , urozmaice dzieki tobie poradnik |
teraz te kwiatki będą kupę siana warte :]
|
Mój kwiatek rósł mi w bp 5 lvli :)
Teraz mam: 10:31 You see a flower pot. It weighs 1.50 oz. There is a fully grown lizard tongue plant in it. I cały czas jest ze mną :> |
Cytuj:
Co do głównego sensu poradniku, to bardzo fajny :) Urosła mi roślinka!! xD |
poradnik fajny 8/10
|
Odświeżam :) potrzebuje komentarzy ... :)
|
Bardzo fajny poradnik, ale jeszcze proszę o jedną informacje:
- czy kwiatek jak już sobie żyje i żyje i żyje i jest podlewany regularnie i tak, jak trzeba, to kiedyś zdechnie, czy żyje sobie dalej? jak sobie coś przypomnę, to dam edita. |
Cytuj:
|
Cytuj:
#Topic Ładny i przejrzysty poradnik 8/10 |
Good poradnik 7/10
|
Nice
Ładny poradnik bede miec BUSZ w domku ;)
|
Ciekawe czy to dodali dopiero teraz w ktoryms update czy wczesniej juz było. Bo jakos nigdy o tym hodowli kwiatkow nie slyszalem :8o
|
Jeden z lepszych poradników z tych co ostatnio widziałem.
9/10 bo spóźniłeś się trochę. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:38. |