Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Dlaczego gracie w tibie?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=179320)

Petike 18-06-2008 22:13

Najbardziej lubie w Tibii spędzać godziny na skillowaniu, wtedy udziela się ta adrenalina. Jednak zaznaczyłem "zabawa" bo przy skillowaniu dobrzę się bawię.

Dragon-Fly 18-06-2008 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wyciszony (Post 2123054)
@ErAgOg
Twoje wypowiedzi wcale nie są "fajne", bo zdaje się, że o to ci chodzi.
@Topic
Ja praktycznie już nie gram. Wbijam tylko, aby trochę sam/z kumplami pozabijać (ludzi dla niekumatych)... bardzo odpręża.

Tak, ja też kocham ukrywanie się po Kazo podczas pz <3.

@TOPIC: No i tu problem... Zaznaczyłbym wszystko oprócz skillowania. ;')

$eriToonbra 18-06-2008 23:07

Gramy bo jesteśmy uzależnieni ale nikt się nie przyzna i zaraz będą bluzgi;) i będą tylko dowody a jak nie bluzgi to jakieś tezy że da se bez niej rady;P

Tym 18-06-2008 23:22

Ja gram bo, hmm... lubię?
Kiedyś grałem dla lvla, ale teraz pykam sobie z kumplem i jest fajnie :D
Może i jestem uzależniony, ale, ale, ale... Tibia nie jest taka zła, biorąc pod uwagę jeszcze że na moim necie nic innego nie chodzi to jest spoko, do tego dochodzi mieszkanie w zajęczej norze, gdzie ni ma kumpli bo liczba mieszkańców <100

Maxis'Secura 19-06-2008 09:15

Gram dla zabawy, ale już sie uzależniłem więc gram żeby mi nie od*******ało :D

Blueroom 19-06-2008 09:27

Gram dla zabawy

BluRegardKazoo 19-06-2008 09:34

Gram z nudów, pomimo tego, iż Tibia nie zachwyca grafiką oraz efektami to i tak jest dobrym sposobem dla zabicia czasu. Ale warto pamiętać, że życie realne jest ważniejsze niż wirtualne.

Virlan 19-06-2008 09:40

Co do komentarzy o uzależnieniu, to też racja, bardzo łatwo jest się uzależnić, a najłatwiej można tego dokonać kupując PACC.

Sam tak miałem, kupiłem PACC na 3 miesiące, i przez te 3 miesiące totalnie olałem naukę, czego obecnie bardzo żałuję, bo przez to mogę nie dostać się do takiego liceum, do jakiego chcę ;/. Co ciekawe, zauważyłem uzależnienie, ale stwierdziłem że "mam jeszcze 3 tygodnie PACC, szkoda marnować pieniądze". PO skończeniu się PACC, przeszło jak ręką odjął, rzuciłem tą grę, teraz jest już koniec roku (szkolnego), poczekam na update, i może pogram trochę do wakacji, ale jak już wyżej pisałem, tylko i wyłącznie dla zabawy/zabicia nudy.

Aron Roar 19-06-2008 12:32

Kto powiedział, że gram?

Erzfeind 19-06-2008 12:53

Ja gram tylko dla rozrywki, zabawy. Pogadać z kumplami, po PK'ować...;)

Afb 23-06-2008 20:40

Gram w tibię po to, aby być super graczem i dorównać się z mateusem dragoen wieleckim:):):):):):):)
Dlatego zrobiłęm sobie druida tak co on i na tym samym serwerze, aktualnie mam
12 lvl druid , 2 magiczny level, wiem ze to maly ale na poewno mi się uda go prześcignąć. biore sie do robienia lewca :)

Dodo360 23-06-2008 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Afb (Post 2134142)
Gram w tibię po to, aby być super graczem i dorównać się z mateusem dragoen wieleckim:):):):):):):)
Dlatego zrobiłęm sobie druida tak co on i na tym samym serwerze, aktualnie mam
12 lvl druid , 2 magiczny level, wiem ze to maly ale na poewno mi się uda go prześcignąć. biore sie do robienia lewca :)

nie buj sie jeszcze bendziesz pro:):):):):):):):):):cup::cup::cup::cup:

Messiahno 24-06-2008 09:10

zeby pekwoac pozniej

Ask_or 24-06-2008 09:47

4fun <znaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00.