![]() |
Najbardziej lubie w Tibii spędzać godziny na skillowaniu, wtedy udziela się ta adrenalina. Jednak zaznaczyłem "zabawa" bo przy skillowaniu dobrzę się bawię.
|
Cytuj:
@TOPIC: No i tu problem... Zaznaczyłbym wszystko oprócz skillowania. ;') |
Gramy bo jesteśmy uzależnieni ale nikt się nie przyzna i zaraz będą bluzgi;) i będą tylko dowody a jak nie bluzgi to jakieś tezy że da se bez niej rady;P
|
Ja gram bo, hmm... lubię?
Kiedyś grałem dla lvla, ale teraz pykam sobie z kumplem i jest fajnie :D Może i jestem uzależniony, ale, ale, ale... Tibia nie jest taka zła, biorąc pod uwagę jeszcze że na moim necie nic innego nie chodzi to jest spoko, do tego dochodzi mieszkanie w zajęczej norze, gdzie ni ma kumpli bo liczba mieszkańców <100 |
Gram dla zabawy, ale już sie uzależniłem więc gram żeby mi nie od*******ało :D
|
Gram dla zabawy
|
Gram z nudów, pomimo tego, iż Tibia nie zachwyca grafiką oraz efektami to i tak jest dobrym sposobem dla zabicia czasu. Ale warto pamiętać, że życie realne jest ważniejsze niż wirtualne.
|
Co do komentarzy o uzależnieniu, to też racja, bardzo łatwo jest się uzależnić, a najłatwiej można tego dokonać kupując PACC.
Sam tak miałem, kupiłem PACC na 3 miesiące, i przez te 3 miesiące totalnie olałem naukę, czego obecnie bardzo żałuję, bo przez to mogę nie dostać się do takiego liceum, do jakiego chcę ;/. Co ciekawe, zauważyłem uzależnienie, ale stwierdziłem że "mam jeszcze 3 tygodnie PACC, szkoda marnować pieniądze". PO skończeniu się PACC, przeszło jak ręką odjął, rzuciłem tą grę, teraz jest już koniec roku (szkolnego), poczekam na update, i może pogram trochę do wakacji, ale jak już wyżej pisałem, tylko i wyłącznie dla zabawy/zabicia nudy. |
Kto powiedział, że gram?
|
Ja gram tylko dla rozrywki, zabawy. Pogadać z kumplami, po PK'ować...;)
|
Gram w tibię po to, aby być super graczem i dorównać się z mateusem dragoen wieleckim:):):):):):):)
Dlatego zrobiłęm sobie druida tak co on i na tym samym serwerze, aktualnie mam 12 lvl druid , 2 magiczny level, wiem ze to maly ale na poewno mi się uda go prześcignąć. biore sie do robienia lewca :) |
Cytuj:
|
zeby pekwoac pozniej
|
4fun <znaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00. |