![]() |
co to te chorokachy i co to te wogule to nie rook to jakis wszechswiat rookowy a propo to bedznie real czy testserver bo nie wiem?
|
Mnie zbija z tropu to, że na wszystkich stronach fanoskich nikt nie daje screenów z test serva. Wtf? Zabronili im? Czy jak?
Wjal |
Może nie mają czasu, zakazu żadnego nie ma.
A ten box to właśnie nie torch quest, torch jest przecież wyżej, Cipsoft znów sie z nami bawi ;< Przez przypadek nie dodałem tego wcześniej http://i122.photobucket.com/albums/o...02008/most.png Update: Odkryłem do czego jest tajemniczy box 22:45 You have found your student book. Ale można go użyć tylko poniżej 8lvl. Pozatym zapomniałem o 1 rzeczy napisać- po niektórych ścianach biega mały, zielony pająk Xd Zwiedziłem cały rookgaard- nic więcej nie znalazłem. Więc teraz już pozostała tylko TSowa zabawa \o/ |
o.0 Czyżby nowy kawałek ziemii dla rookerów?
|
Hmm drażni mnie jedna myśl a mianowicie po co CipSoft dodał tarantule, do której jak na razie nie da się dojść, przeciesz wiadomo że to niesie za sobą nową plage rookstayerów czego oni chyba za bardzo nie chcą.
|
Cytuj:
Panuje tu równowaga jak pokarm łańcuchowy ! Popatrz to działa tak :D pozwolę sobię to zaprezentować :D Mianowicie ! : - Rookerki mówią kolegą że jest to i to np tarantula i że potrzebuję pomocy , zaczyna grać koleś i robi rookera odrazu Więc tu jest - dla Cipsoftu Ale! po pewnym czasie on olewa kumpla albo chce rozpocząć gre na mainie + dla Cipsoftu Rookerzy kupują pacc i ich koledzy też + dla Cipsoftu A jeżeli rooker wykupił pacc to Cipsoft nie patrzy na to tak źle Więcej zagadek = więcej ludu więcej ludu = Więcej Pacc! Więcej Pacc = Mają na rachunki xD |
Zgadzam się...
@Carbon
Zgadzam się z tobą. Tarantula przyciągnie dużo ludzi ciekawskich a oni pomyślą pewnie że tp do Tarantuli jest na Pacc Area.Więc kupią Pacc. Same plusy dla Cipsoftu ;] |
Cytuj:
No ale co tam 1 minus do 100 plusów :D |
No w sumie mogłem sie domyślić że kiedy nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze ^^
Hmm a tak wogulę to ciekawe co to będzie z tą tarantulą ?:D Jak myslicie ? Nowy "pomnik" dla przyciągnięcia tłumów i ich kasy ?:D Czy może jednak jakaś nowa perspektywa na eq dla rookstayerów ?:P |
Temat.
@Cycu Rookslayer
Tak sobie dali do nadania grze klimatu. To już lepiej jak by Gs postawili. To by się posikali ze szczęścia niektórzy :D |
Moje zdanie:
+ War is comming! + Tarantula + Nowe trade menu - Jajka po 2 grosze |
Ciekawe czy powstanie o nim tyle samo plotek co o Mino Magu i Ghoulu :D.
Bo założe sie że na niedługo po upie forum zasmiecą tematy o "zabiciu tarantuli" :D. Taki urok, sam się tam nie raz pewnie przejde :P. A i jeszcze jedno pytanie a mianowicie co z life fluidami i antidote runkami ?? Bo były jakieś spekulacje na ich temat. |
@Cycu
Life Potion już chyba nie będzie.Ale za to będą Small health Potion:p A zamiast Antidote Rune będą Antidote fluid czy jakoś tak :] |
Można z tego wnioskować że life potiony staną się rarami ?? Czy zamienią się w Small Health Potion ?? Bo jak coś to z jednego by sie kupiło :D.A antidote fluid będą do kupienia ?? I czy pozostałe antidote runy zamienią się w fluid ?? No pomarudzone troche :D:D Z góry thx :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Człowieku Głupi jesteś?? Popatrz na temat "Test Server 2008" Więc nie zadawaj zbędnych zapytań ..... Ale neibawem takie rzeczy będą na Real... @co do tarantuli To już all wyjaśnione... Mino Mage jak i Ghoul są dla picu ... jak napisał kolega nieco wyżej dla nadania klimatu w grze więc nie sądzę że ktoś będzie mógł biegać w time ringiem po rooku lub rzucać plate seta koledze pod nogi .... A więc SoF (dla nowych Spike Sword ) Też jest dla picu więc chyba wiadomo że jest on niedostępny... Owszem może i był w tibi 7.x do 7.80 ale dalej? wątpię ponieważ po pladze rookerów na rookgard woleli zamknąć ten Quest ;) |
Wrzućcie jakieś ss z maina B)
|
@up
To jest temat o ts na rooku, a nie o mainie @topis Rook traci sens grania... <wg. mnie ;p> |
Cytuj:
|
Troche można odczuć lekki niedosyt co do dalszego rozwoju rooka, ale to chyba zawsze jest taka zasada że to co było już nie wróci a świat zmienia się na gorsze :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:56. |