Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki Archiwalne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=209)
-   -   FAQ - pacc, promocja, domki i nie tylko (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1797)

Polinik 12-02-2004 17:47

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Waselicitrinuz
mam pytanie czy kiedy mam free acont to moge walczyc z potworami takimi jak DEMON??????
Tak. Na test serwerze. Na zwyklych serwerach nie.

Przemyœlanin 12-02-2004 18:37

Wreszcie ktos o tym napisal jestes boski i bardzo ci za to dziekuje bo ja tam troszke nie kapowalem o co chodzi ! powinienes za to nie dostac 1 posat tylko od razu z 50 :P

Majen 13-02-2004 07:44

Co ci to da, że na test serweże. Przecież test serwer nie jest włączony non-stop. Zresztą wszystko co dostaniesz na teście masz tylko na teście.

Owoc 16-02-2004 20:26

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Berials
Jak mam Pacca i mam domek to co muszę zrobić aby do niego inne osoby zaprosić??
Właściwie to powinienem napisać RTFM i wstawić link do odpowiedniej strony w manualu, ale jednak udzielę odpowiedzi:

1. Aby zaprosić kogoś do domku, musisz wejść do domku i powiedzieć "aleta sio". Pojawia się lista i wpisujesz nicki postaci.
2. Najlepiej dać im możliwość otwarcia drzwi, dzięki czemu nie będziesz musiał mieć cały czas otwartych drzwi i n00by nie powrzucają ci śmieci. Aby to zrobić, stajesz przed drzwiami i mówisz "aleta grav". Pojawia się lista i wpisujesz nicki postaci.

Bambuko 18-02-2004 16:36

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez matkus
Ile kosztuje Pacc i jak się płaci?
Premium Account opłacić możesz na :
3 miesiące (90 dni) - 21.99 USD
7 miesięcy (210 dni) - 43.99 USD
11 miesięcy (330 dni) - 65.99 USD
płacić możesz w kilku innych walutach. m.in. w EURO.
sposoby płatności to :
- karta kredytowa [najszybciej. masz pacc w ten sam dzień]
- przelew
- czek
- gotówka
dwa ostatnie w pocztą. chyba że osobiście...
Poczta gotówką - mój kolega i jego brat chcieli kupić w ten sposób PACCa, każdy osobno. Pierwszy dostał po 5 dniach, drugi czeka od miesiąca i jeszcze nie ma.

Przelew - kolega chciał przelewem, ale pamiętajcie, że to jest za granicą - kiedy okazało się, że za przelew musi zapłacić drugie tyle co za PACCa zrezygnował.

Karta - ten kolega chce kupić przez kartę, ale musi być kredytowa. Wszyscy w jego rodzinie mają Maestro - odpada. W szkole pytał all, ale mają VisaElectron bądź Maestro - nie pomogą mu. Musi być kredytowa np. MasterCard bądź Visa.

Matheous 18-02-2004 18:30

Moze noobowskie pytanie ale sie odwaze;)-O co chodzi w kupowaniu PACCa za gp?(mowie o przypadku ze gosc jest uczciwy)Wtedy po prostu on przyjmuje GP i kupuje go za ciebie?A moze CIPy prowadza taka akcje i przyjmuja PACCi za niebotyczne ilosci gp?

Vodinesi 18-02-2004 18:56

Mam pytanko do supermana...
Czym sie róznia te karty bo nie wiemczy jak bede mail inteligo to moge kupic pacca...

U$3r 18-02-2004 19:55

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Vodinesi
Czym sie róznia te karty bo nie wiemczy jak bede mail inteligo to moge kupic pacca...
Poniewaz mozesz placic tylko karta kredytowa a nie karta platnicza. Wiec placic mozesz internetowo tylko kartami wypuklymi, a nie plaskimi...spytaj rodzicow moze maja..jesli kcesz miec kontow inteligo to na pewno dadza ci cos w stylu Visa Electron,,tak jak ja mam w BPh.ta karta nie zaplacisz za pacca sry:(

U$3r

Przemyœlanin 20-02-2004 08:43

Kupowanie pacca za gp jets nielegalne to po 1 a pacca sprzedaja jacys goscie co nie maja co z kasa rl zrobic i sprzedaja ja za gp rozumiesz ?

Mily 23-02-2004 09:13

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez U$3r
Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Vodinesi
Poniewaz mozesz placic tylko karta kredytowa a nie karta platnicza. Wiec placic mozesz internetowo tylko kartami wypuklymi, a nie plaskimi...spytaj rodzicow moze maja..jesli kcesz miec kontow inteligo to na pewno dadza ci cos w stylu Visa Electron,,tak jak ja mam w BPh.ta karta nie zaplacisz za pacca sry:(

U$3r
Jeżeli masz konto w Inteligo to dostajesz ViseElectron przystosowaną do płacenia przez Internet !

Wniosek wyciagnijcie sami...

jogol 25-02-2004 22:55

Pacc a płacenie przelewem ?

Witam!!!!!!!!!!
Czy ktoś z was kupował pacca , płacac przelewem?
Ile czasu czekaliscie na premium account ??

Tychanowicz 28-02-2004 21:05

Witam,
Mam takie pytanko:czym się różni karta płatnicza od karty kredytowej??

kotomaniak 04-03-2004 14:51

@upup
Ja czekałem coś koło 2 tygodni.
@up
Płatnicza to karta dzieki której możesz pobierać z konta, nie ma kasy na koncie, nie dziala. A kredytowa może tak jakby zaciągąc kredyt. Nie ma kasy nakoncie ale możesz nią płacić.

Jasne all? :D

vade 04-03-2004 15:10

Ej co do płacenia przez poczte. Możecie powiedzieć coś mniej więcej o tym ??

Kaczor 04-03-2004 15:30

Ja wlozylem po prostu 22 dolary do koperty zawinalem je w kartke z numerem referencyjnym transakcji i mialem pacc po...3 dniach:] (wyslalem w srode w poludnie a w sobote rano mi aktywowali).List wysłalem poleconym priorytetem(okolo 10 zł) tak wiec koszt calego pacca na 3 miechy wyniósł mnie 22$+10 zł za list:)

Firegod 04-03-2004 17:40

Cytuj:

Nowe potwory (Necromancer, Ghost, Stalker Vampire, Priestesse, Hero, Behemoth, Demon)
Pomyłka. Na mainie jest jeden Wielki resp z Stalkerami.
A obok nich DS'y ale to już co innego...

btw nie pytać mnie gdzie na mainie są stalkery bo i tak nie powiem ~~ bo to quest ~~

A co do pacc'a mam pytanie (jak każdy =D)

Z tego co widziałem ludzie (hakerzy) jak okradli konta to nakręcają filmiki, ale ja widze filmiki tylko z Pacc... wienc nie wiem boje sie ze kupie se pacca a po 2 dniach ktos mnie hacknie :/// a moze sie myle?? jak to jest

Misiek-Wariat 04-03-2004 18:24

Ja...

Ja chciałbym żeby mi ktoś jak już kończy sie pacc na 2 dni żebym mugł płynąć do edron bo mam tam knight armor plz kontaktujcie się ze mną na muj e-mail [email protected]

Lord optyk 04-03-2004 18:46

!!!!!!!!!!

Sorry ale zowu noobowskie pytanie do Kaczora co to jest ten Numer referencyjny 8)

vade 04-03-2004 21:58

Więc mówicie że można kupić pacc'a przez poczte ??.

Jak tak to kupuje :P.

Triciol Pogromca 04-03-2004 22:14

Jak mam kupic PaCC przez poczte??? Czy zapłace tyle samo co np. place za treningi na poczcie i dodatkowo 3,5 czy będe musiał zapłacic więcej. SŁyszałem że w polsce jest jakas firma posrednik.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:52.