Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   W niemczech pary homo mogą adoptować dzieci :( (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=17988)

Matheous 27-11-2004 14:24

Czlowiek jest kowalem swojego losu... Wg mnie to ze dzieci sie wzoruja na rodzicach i wyjdzie homos to pitolenie, bo jak wiadomo 'serce nie sluga':) wiec watpie zeby chlopak ten tego z innym chlopakiem dlatego ze ma dwoch ojcow... Jak sie zabuja w chlopaku-jego sprawa jak sie zabuja w kobiecie-jego sprawa. I TYLE!
@Nekromanta-zabijanie chorego na jego zyczenie to eutanazja, tez o tym glosno bylo kilka latek temu:)
Aha, w wiekszosci postow-moze i niechcacy-to wg mnie pobrzmiewa pogarda/nietolerancja dla homoseksualistow... A co nas to? Pedofile to inna sprawa, ale u homosow to zwykle aby doszlo do zwiazku to musza sie zgodzic obie strony;) wiec nie ma w tym nic takiego zlego... A ze beda dzeci adoptowac? Spojrzcie na to z ich strony: jest sobie zwiazek dwoch mezczyzn/kobiet. jak wiadomo, nie moga miec dzieci. Kochaja sie nawzajem i CHCA MIEC DZIECKO. I co maja zrobic??? Gdyby sie puszczali z osobnikami przeciwnej plci zeby miec dziecko do swojego zwiazku to pewno tez by bylo halo ze homosy sie puszczaja na prawo i lewo... No to trzeba se jakos radzic!!! Dziecko moze byc szykanowane-ale w szkole co 2giemu dziecku sie dokucza za to ze ma okulary/nie myje sie/jest grube czy cos. Ale jezeli dziecko jest MILE, FAJNE, KOLEZENSKIE to w koncu sie zapomina o tych wadach i sie z nim koleguje pomimo wszystkiego.
Te dzieci jakos sobie poradza-w koncu w doroslym zyciu to same sobie przemysla czy sa homo czy hetero(bo juz beda wiedziec o co chodzi)... Wiec sie nimi nie martwcie...
A gdybyscie sami byli w takiej rodzinie-skad wiecie ze byloby tak strasznie?
AhA, OD RAZU ROZWIEJE WATPLIWOSCI-ani nie jestem homo ani nie mam takich rodzicow... Po prostu mnie to tak nie bulwersuje i tyle!!!
Aha, Dobo-wchodzisz na gejowo.pl a sam masz cos do gejow? Ciekawe:)

Hedroxx 27-11-2004 18:25

Dla przypomnienia:

To nie są ludzie, którzy non-stop się pier.olą po katch, tylko ludzie, który kochają/pożądają osoby tej same płci [tak jak opisał ktośtam wycieczkę z Holandii - musieliście trafić na ekstremalne zgrupowanie, albo zmyślasz, bo tak ładnie się brechta i oczernia innych]

Ale racja, znając ludzką tolerancję żal mi tych dzieci -.- Póki co od ludzi mogą liczyć tylko na kopa [i to zazwyczaj z drugiej strony tyłka]

EDIT, po namyśle
@całokształt, że krzywda dzieciom itd.: jasne, że jakaś krzywda jest, bo natura stworzyła nas, tak, a nie inaczej, a homo faktycznie nieco dziwnie się zachowują [sprzeciwisz się im z jakimś dziwnym uprawnieniem (było coś, ale nie pamiętam co) i już jesteś homofobem], ale nie zapominajmy, że to nie wariaci z pejczem, którzy pier.olą się 24/7, tylko ludzie.

PS. co byście powiedzieli na nekrofilów? A gdyby im pozowlić adoptować dzieci? Są rzeczy gorsze niż homoseksualizm, np. nekrofilia i pedofilia (Dobra, robi się obrzydliwie...)

Wujek Duncan 27-11-2004 18:33

zbrodnia. zbrodnia przeciwko ludzkości (dzieciom)

Nightwalker 27-11-2004 18:47

Post Mathousa skomentuje subtelnie:

BR?

TheNatoorat 27-11-2004 18:56

- Jasiu! Przyjdź jutro z mamą do szkoły!
- Z którą?

Nieeee! Co, pytam CO się dzieje z tym światem?!
Pewnie lesbijki i geje wychowają swoje dzieci, że najlepiej brać sobie kogoś z tej samej płci, później wszyscy zaczną adoptować dzieci, wyadoptują wszystkie, nie będą chcieli "zrobić" swoich i ludzkość się skończy.

Niech sobie homoseksualiści będą, ale niech zostawią ludzi o innych poglądach seksualnych!

Jeśli homoseksualiści uważają swoje poglądy za normalne, to po co strajki, pikiety?

xemmoe 27-11-2004 20:18

Wiecie że natura premiuje tylko " normalne " jednostki?
Z takich związków nic nie wyniknie taka prawda.
Są tacy ludzie- ok puki siedzą w domach mi to nie przeszkadza.
Ale po co wręcz prowokować takimi rządaniami jak pozwolenie na adopcje parą homo??
Czy to jest potrzebane???

Shanhaevel 27-11-2004 20:53

Niemcy po prostu się zdegenerują takimi prawami. Po prostu. Nie wiedzą, że sami sobie szkodzą. I kij im w oko. Nic z tym nie zrobimy.

Nightwalker 27-11-2004 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanhaevel
Niemcy po prostu się zdegenerują takimi prawami. Po prostu. Nie wiedzą, że sami sobie szkodzą. I kij im w oko. Nic z tym nie zrobimy.

Ehhh niobchodzą mnie niemcy jako naród - zawsze byli dziwni (imperatorskie zapędy) ale chodzi o nic niewinne dzieci... :(

]v[ichal 27-11-2004 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matheous
A co nas to?

no tak , najłatwiej przejść obojętnie i nic sobie z tego nie robić.Ale jest jeszcze cos takiego jak wspolczucie.Postaw sie teraz w sytuacji dziecka tych homoseksualistow. W wieku 7 lat idziesz do szkoły i co sie dzieje? Albo ukrywasz to ze masz dwoj ojcow/dwie matki , albo wychodzi to na jaw i masz krotko mowiac przesrane.Do konca podstawowki bedziesz wysmiewany,wytykany palcami.Co dalej? Pojdziesz do gimnazjum i bedzie jszcze gorzej.Nie wiem jak tam tolerancja w niemczech , ale w polsce dlugo byś nie pozyl -w przenosni.

Kajulec 28-11-2004 08:06

Pary homoseksualne mi nie przeszkadzaja. Kazdy ma prawo kochac kogo chce. To mi nie przeszkadza.. ale jak chca adoptowac dzieci to przeginaja. Rozumiem, ze chcieliby dziecko, ale.. nie pomysleli co z tym dzieckiem bedzie sie dzialo (w szkole, potem w doroslym zyciu)? Jak dzieciak zrozumie co jest grane to mysle, ze srednio mu sie to bedzie podobac. Nie bede powtarzal w kolko tego co bylo juz mowione kilka razy (o zyciu szkolnym dziecka itp.).

Jestem zdecydowanie na NIE jesli chodzi o adopcje. Ale toleruje homoseksualistow..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kredi
(...)Masakra, chłopaki mieli z tyłu rozporki(...)

W tym momencie pewnie wcisnales kit, zeby zaznaczyc, ze im chodzi tylko o seks. Na pewno tak nie jest. Czy pary hetero sa tylko dla seksu? No bo jak ktos mowi o homoseksualistach to od razu sie ludziom kojarzy seks..

Bambuko 28-11-2004 10:56

Wcale nie musiał tego wymyślić - może i pary homo nie są tylko dla seksu, ale jeśli przychodzą na "paradę miłości" to często właśnie po to, żeby się pokazać.

p.l 28-11-2004 16:32

Kiedyś miałem nieprzyjemność widzieć na dworcu w niemczech grupę jadącą na love parade. Nie którzy byli dziwacznie/futurystycznie ubrani ... to spoko, ale niektórzy np. mieli wycięte pośladki w spodniach, n/c

Zgodzę się, iż dziecko wcale nie musi przejąć homoseksualności po rodzicach ... ale rozważmy taką sytuację ...

Akurat nie było nauczycielki od polskiego i dziecko nie miało dwóch ostatnich lekcji ... wraca do domu i -
(normalna rodzina) zastaje rodziców przy <wiadomej czynności>, no cóż rodzice będą musieli wytłumaczyć dziecku że to nie bocian przynosi dzieci ...
(związek homo) ??? moim zadaniem dla dziecka hetero spaczenie do końca życia

joey 28-11-2004 17:16

Grrr.... jakby mnie adoptowały pedały...(ale rym :P) to bym skoczył z mostu...
ja osobiście nie popieram homo.. -.-
przeciez to jest obleśne! jak dwóch facetów w parku się liże X(

Kredi 28-11-2004 20:03

Hmm

Byłem naprawde i zobaczyłem to u 2 facetów. Ale tragedia a co do dzieci to Polska młodzież by się tymi dziećmi "dobrze" zajęła.
Tacy to by niemieli życia :(
Ojeja żeby to tylko do Polski nie traviło :o

Nightwalker 28-11-2004 20:39

Wiem jedno:
Jęśli "prawica" będzie żadziła w kraju do takiego "incydentu" jak w niemczech niedojdzie. (Btw ostatnoi chcieli w Polsce po częsci zalegalizować związki Homo, jednak (i na szczeście) się nie udało.... Rodzina to RODZINA, czy bez czy z dziecmi.... Rodzina = Mężczyzna + Kobieta (ew dzieci, dziadkowie etc)

@Down

Dokładnie...

Raynold 28-11-2004 20:50

Dużo by mówić. Niestety, jeden post nie wystarczy, żeby powiedzieć, co o tym myślę. Ale ogólnie:
żadnej akceptacji dla związków homo, jedynie tolerancja na najniższym poziomie
żadnej, ale to żadnej tolerancji dla adopcji dzieci przez pary homo
Jestem zbulwersowany i przerażony tym, co się dzieje.

Boże! Widzisz, a nie grzmisz!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:56.