![]() |
Cytuj:
Cytuj:
normalnie masz skrzynke piwa u mnie xDD dooobre |
fajny tekst i zdjecia... tylko to carlin z 2007... jakby byl napis 2009 albo 2010 to lepiej ;d
|
Banalne te teksty, mogles troche lepsze wymyslec, to nie boli. Jak powstanie nowy program "Nie Mam Talentu" to sie do niego zapiszcie.
|
Cytuj:
|
Zabiło mnie to, kiedy jaki¶ nowy song o Tibii ? xD
|
Pisze sie RÓŻNE, a nie rórzne, wogole to ¶piewał go¶ciu w przedziale wiekowym 16 - 17, a nie umie pisać, gra w tibie i wogóle jest noobem xD
|
prawdziwym noobem jest ten kto nie zauważa specjalnie popełnionych błędów ... :dance: No i z wiekiem też nie trafiłe¶/trafiła¶... nie mówi±c o tym że tego nie ¶piewa jedna osoba...
P.S. Następne przeróbki wkrótce ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
top nie czepiajcie sie go -.- sami byscie lepszego pewnie nie zrobili :baby: @Xerio~ rup wiencej ! |
Cytuj:
@Xerionis_Family Nie wiem co w tym bylo zabawnego, ale OK. PS. PROSZE NIE ROB WIECEJ PRZEROBEEEEEEEK!!!!!!!!!!!:( |
Cytuj:
W takim razie ja dam za ten 'song' 1023/1100 |
Cytuj:
2. Prosić to sobie możesz ale możesz także ich nie słuchać... |
Mam inne rzeczy na glowie, pa.
|
Jak dla mnie beznadziejne. Różne ludzie maj± poczucie humoru, ale ja w tym akurat nic ¶miesznego nie widzę Oo Następnym razem wysil się i postaraj się chociaż o ten podkład, może będzie ciekawsze. A co do tekstu, kto¶ tam up pisał, że beznadziejny... zgadzam się z tym, ale chyba jednak ciężko wymy¶lić co¶ dobrego do tej gry ^_-
|
Cytuj:
@Topic Juz ci odpowiedziałem w innym temacie, że super itd xD Nie chce mi się jeszxcze raz tego pisac 9/10 pozdro @Up Ta piosenka nie miała cię rozbawic |
hehe dobre xD
|
Mi się nie podobała. Muzyka cicha i za gło¶no ¶piewali :P ocena 4/10
Ps. To jest moja ocena, ja tak s±dzę jeżeli ci nie pasuje po prostu zapomnij że to napisałem. |
Niezłe ale lepsze by było bez podkładu nieĽle sie przy tym u¶miałem :D
|
Talentu do ¶piewania autor nie ma kompletnego...
|
Piosenka jest Boska, z kumplem ci±gle j± ¶piewamy! :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:59. |