![]() |
Ponawiam. Zabij się. Ciągle to samo, śpisz, jesz, higiena, koledzy, komp, szkoła, telewizja itp. W kółko to samo, skończ jak najszybciej.
@down Taa, te tysiące znajomych z gry są gó**o warci. Aaa, mówisz o grze? To co sie tak podniecasz o_O... |
Cytuj:
Cytuj:
a ty o rl zyciu ! moze ty jakis nienormalny jestes ? |
Cytuj:
|
Ja gram w tibie żeby po zdobyciu dużego lvla wystawić chara na allegro i mieć z tego troche siana:)
|
Cytuj:
niektorych lubie bardziej jak tych z rl ;] |
@up
No właśnie, więc sie zabij. |
Cytuj:
POCO, to Ci jest firefox, skoro nie korzystasz z wbudowanego słownika... -.-' Granie w Tibie, jest tak samo potrzebne jak wychodzenie na dwor, jedzenie smakolykow, walenie konia -.-' DLA PRZYJEMNOSCI! |
Ludzie niemowcie jej ze me sie zabic bo jeszcze sie zabije
A dlaczego gram w tibie? Zeby miec zabawe,zeby moc pogadac Tibia,gra w pilke,ukladanie puzzli Nie ma w tym celu robimy to dla zabawy,zeby sie nie nudzic |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ogólnie? Spamujcie sobie do woli , podnieca was tracenie czasu na "TAKIE" bzdety , np. Ja np lubie oglądać własne filmy które sam robie i wrzucam na youtuba po 20 razy... |
Założyłeś temat, w którym podajesz argumenty na 'nie' dla tibii, ale nikt do chuja pana grać Ci nie karze :||||
|
No właśnie lepiej nie zastanawiać się nad sensem życia, bo może nam wyjść coś takiego jak panu co założył ten temat. :d Jakby się tak zastanowić, to nic nie ma sensu. ;d Po co jeść, jak i tak wysrasz. Po co smarkać w chusteczki, i tak samo kapnie.
Tak właśnie powstają emo. Po co żyć etc. Dlatego ja drodzy koledzy idę się teraz wysrać i jebie mnie po co. Może wbije na Tibie jak będzie mi się nudzić, też nie wiem po co, co z tego. xd Wjal |
Cytuj:
Co do tych emowatych pytań, to wg. mnie są bezsensu. Po co jeść? Żeby nie czuć głodu Po co oddychać? Żeby się nie udusić Po co grać w Tibie/ w piłkę nożną? Aby się zabawić. Itp. |
Cytuj:
|
;]
a ot tak dla zabicia czasu ;)
|
Pięć minut myślałem nad jakąś durną pseudo-śmieszną ripostą i nic nie wymyśliłem.
Tak więc autorze tego tematu, ja również apeluję, abyś w sposób jakikolwiek (aby najszybszy) pozbawił się życia, albowiem to spowoduje, że przestaniesz pieprzyć głupoty. Dziękuję. |
Prowokacja...
|
tibia to szambo, nikt w to nie gra :D Oprocz mojego kolegi co cialge tylko :
tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia i potrafi dobe siedziec to jest tak: mama wychodzi z domu to gra ciagle i jest tibia tibia tibia . mama wraca to mowi "Mamo, ja wcale nie grałem" Mama mu wlacza kompa i neta i tibia tibia tibia tibia tibia , potem mama śpi i tibia tibia tibia tibia tibia tibia i tak jego zycie wyglada :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
zabiles mnie tym postem:cup::cup::cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:47. |