![]() |
@all up...
chodzi o takie combo, w którym nie walną ci już 2x beama, wave, etc... natomiast potwory mogą walnąć w tym samym czasie ze swoich wszystkich ataków |
Cytuj:
|
Jak padles miales 974hp, a z kalkulatora mi wychodzi 1070 :PP.
19:50 You lose 417 hitpoints due to an attack by a demon. 19:50 You lose 224 hitpoints due to an attack by a demon. 19:50 You lose 290 hitpoints due to an attack by a demon. 19:50 You lose 62 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 19:50 You lose 77 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 19:50 You are dead. 19:50 You were downgraded from Level 109 to Level 108. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
za 974 nice
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@top Wygladalo to na laga ale nie bylo. To jest chyba zdarzenie 1/1000000 wiec mozesz sie czuc szczesciarzem mimo iz padles. |
o.O nie wiem ale ja jak bylem po upie na demcach od kiedy usuneli comba w tibi , zauwarzylem ze demce bija z Hmm ? tak wiem moze jestem dziwny ale przypatrzcie sie .
|
Cytuj:
|
boooze wy nie rozumiecie pojęcia combo ;||||
łapa + e wave + 1 gfb to nei combo combo to łapa+e wave + 2xgfb czy 3x gfb naraz w ciągu sec dosłownie tak jak drag czy dl przed upem ;/ |
Cytuj:
AHAHAHAHAHA ALE DOJE*BALES NIE NO NE MOGE |WYROBIC ZE SMIECHUA HAHAHAHA :D:D:D:D |
Ja mam możliwe wytłumaczenie- Na górze jest inny demon, który walnął z great energy beama z poza twojego widoku. Ogień zakrył tę animację.
Musisz zapytac kolegę czy widział tam innego demca.:evul: ___________________________ moje wyrazy współczucia :( |
@up
lawl XDD |
Cytuj:
rozwaliles mnie tym :D tylko, że na "górzę" nie ma zadnego demona -.- |
Cytuj:
|
moj znajomy ostatnio dostal za 800 :P tez sie zlozyl
|
Cytuj:
Super. ;) |
Nie zawsze sloneczko swieci :) czasami tak bywa ze tibia wygrywa :P
Ja juz kilka razy dostalem combo 800+ wiec nie dziwi mnie fakt ze sie zlozyles... |
Cytuj:
|
Do autora:
Jesteś zacofany jak nie wiesz, że dem wali z HMM. Oszczędzałeś na potionach = to teraz masz kare. @up Dla mnie też. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:16. |