![]() |
normalnie zajefajnie ciii ,taki locik ale sporo czasu i runek ds twardo sie trzymal ,ale gz boszkow
Ja na hero wcZoraj bylem i rewelka c-set :cup: to na tyle more takich filmikow z huntow i z locikiem bo filmy np: dl hunt,to normalny shit zazwyczaj jest tak ze gowno co wypada z nich a tu normalnie 1 klasa"necro,boszki i do domq" gz narxyx |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
spoko filmik tylko mlvl masz c***owy :P jak moj druid :D
|
Cytuj:
Niech tylko nabije 27 sorcem i z powrotem sie za palka biore pajacu -.- Poza tym nie tylko Ty grales ta postacia...jestes lama i tyle =P Pozatym jesli bym nie zmienial serwow znowu mialbym 60+ lvl jak kiedys... A teraz kochana lamo pocalu kokse w ... |
Cytuj:
Koles ty chyba serio zadzroscisz:/ Moj kumpel ma teraz 24 lvl 32 magic lvl crown arma,fsa i crush helmta-nie mial hacka i nie zmienial postaci jak ja(...) teraz ten sprzet dla mnie bylby skarbem a nie staram sie go oczerniac a co do tego ze nie gra sam a koncie wole sie nie wypowiadac bo mnie jeszcze pobiją :P |
Cytuj:
Lama jest lama i nic tego nie zmieni |
i tak dalej!!!
spoko filmik podoba mi sie dzjcie takich wiecej
|
Good Movie!!!
jesli chcecie wiedziec jak walic necro sorckiem :mag: to obejzyjcie ten filmik!!! aha ... gratz LOOTA~!~!~!~!! B)
|
Cytuj:
wszystkim siępodoba tylko ty masz coś do tego :P Ale ok każdy ma prawo wypowiedzi ;) myślisz tak to myśl dalej |
Cytuj:
Chyba niezrozumiale mnie...ja sie z niego nabijam a nie zazdroszcze...a mowie, gdyby nie ci durnie co hackuja to juz bym dawno byl po banshee quescie... |
Re: up
Nie wierzcie mu, on kłamie, on chodzi ze mną do klasy i widziałem jak się na mnie patrzył, gdy się dowiedział, że wylootowałem bohy ^^ Co do banshee questa, potwierdzam -.- |
Cytuj:
Cytuj:
to juz wyglada jakby Lamer zazdroscil(lamer-chodzilo o ksywke nie o obrazenie ciebie] choc blagam nie bijcie ^^ :balwanek: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:27. |